INSEMINACJA - SPOSÓB NA ZAJŚCIE W CIĄŻE
-
WIADOMOŚĆ
-
monika9966 wrote:Józefka,
śledzę Twój wątek, może będziesz pierwsza która zapoczątkuje dobre wieści Trzymam bardzo mocno łapki, za Ciebie, za was
narazie staram sie nie myśleć, i wynajdujde sobie co raz to kolejne zadanie do wykonania. Mój dom nigdy ni był tak czysty, obiady tak złożone, a prace na studia tak nadgonionemonika9966 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72827.png -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny mam pytanie,może aszka będzie wiedziec. Zrobilsm sobie posiew z pochwy i tak zerkam teraz na wynik i mam napisane candida albicans i cala rozpiskę lekow wrażliwych na to. Nie mam żadnych dolegliwości. Czy będę musiała sie przeleczyc?3x IUI- ☹️
2016 - syn
11.2020 crio - negatywny
12.2020 crio- negatywny
Cdn... -
Ja ze strony internetowej naszej kliniki wzięłam cala listę badan do iui,chyba z dwadzieścia ich jest i poszłam do mojej ginki i dala mi spora czesc na NFZ. no ale ten posiew wyszedł chyba nie tak skoro odnaleźli u mnie jakiegoś grzyba tylko dziwne ze nie mam żadnych objawów... Nobi estradiol tez mialam robic no ale na razie odczekam...3x IUI- ☹️
2016 - syn
11.2020 crio - negatywny
12.2020 crio- negatywny
Cdn... -
nick nieaktualnyNadzieja87 wrote:Dziewczyny mam pytanie,może aszka będzie wiedziec. Zrobilsm sobie posiew z pochwy i tak zerkam teraz na wynik i mam napisane candida albicans i cala rozpiskę lekow wrażliwych na to. Nie mam żadnych dolegliwości. Czy będę musiała sie przeleczyc?
Co do estradiolu to mi lekarz powiedIal ze to koniecznie przed IUI czy pecherzyk dobry.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 15:21
Nadzieja87 lubi tę wiadomość
-
No pójdę wlasnie w czwartek to zapytam. Juz sama nie wiem. Co rusz cos mu zle wychodzi. Co do badan to u mnie wymagali wszystkie hormony,wymazy, różyczki, hbsy i wiele wiele innych. Moja gin stwierdzila ze wymagają wszystkich badan jak w pierwszym trymestrze ciąży.3x IUI- ☹️
2016 - syn
11.2020 crio - negatywny
12.2020 crio- negatywny
Cdn... -
nick nieaktualnyNadzieja87 wrote:No pójdę wlasnie w czwartek to zapytam. Juz sama nie wiem. Co rusz cos mu zle wychodzi. Co do badan to u mnie wymagali wszystkie hormony,wymazy, różyczki, hbsy i wiele wiele innych. Moja gin stwierdzila ze wymagają wszystkich badan jak w pierwszym trymestrze ciąży.
-
Nadzieja87 wrote:To po krotce opowiem-u mnie bylo ok,u męża brak plemników prawdopodobnie przez przebyta chorobę nowotworowa. Kiedy juz zebraliśmy komplet badan łącznie z genetyka i podjęliśmy decyzje o dawcy nasienia chciałam wykonać sobie jakies kontrole wyniki na Nfz i wtedy wyszlo ze mam guza na jajniku. Czekam na zabieg i udaje sie wtedy na wizytę. Wybrałam Wyrobe no chyba ze doradzasz Mirockiego? Sama nie wiem...
-
Karola wyslalam ci zaproszenie żeby na priva popisac bo tak głupio troche z podawaniem nazwisk.ja wybrałam wyrobe bo pokrywa sie z Bergerem to zalatwilibysmy dwie wizyty za jednym razem. To które będziesz miec teraz podejscie?3x IUI- ☹️
2016 - syn
11.2020 crio - negatywny
12.2020 crio- negatywny
Cdn... -
Nadzieja87 wrote:Jozefka a ty miałaś HSG przed iui?
oj tak bardzo długo czekałam na hsg bo ciągle miałam podwyższone CRP, a bez hsg nie mogli mnie zakwalifikować do IUI (jejku same skróty ) w końcu w październiku udało mi się w końcu zrobić to cholerstwo - drożna choć to mi się udałohttps://www.maluchy.pl/li-72827.png -
nick nieaktualny
-
Nadzieja87 wrote:Karola wyslalam ci zaproszenie żeby na priva popisac bo tak głupio troche z podawaniem nazwisk.ja wybrałam wyrobe bo pokrywa sie z Bergerem to zalatwilibysmy dwie wizyty za jednym razem. To które będziesz miec teraz podejscie?
Józefka ile to dni już po? Jak się czujesz?józefka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
karola_aa wrote:Drugie a zarazem pierwsze z racji że ta pierwsza była jak owulacja była po niedrożnej stronie a jeszcze nie wiedziałam o tym. Zatem nie liczę tego podejścia.
Józefka ile to dni już po? Jak się czujesz?
oj 6 dni po zabiegu a od 4 dni biorę dupka, testowanie mogę robić dopiero w okolicy 22 listopada więć jeszcze troszkę kurczaki mam przeczucie że jest OK, mój doktorek się śmiał ze mnie ale w dniu IUI miałam 14 rocznicę jak pierwszy raz z mężem figlowaliśmy i nam gumka pękła. Wierzę w zbiegi okoliczności MUSI SIĘ UDAĆ!!!aszka, Shabeel lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72827.png