INVIMED Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
maruda34 wrote:Wysylam duzooooo.....i Wam sie uda
Boje sie cieszyc ale mam nadzieje,ze to juz to na co czekalismy tyle
36 lat
5 lat starań
endometrioza I stopień, hiperprolaktynemia, MTHFR C677 T hetero PAI I hetero immunologia
3x IUI nie udane
09.2019 start IV -
maruda34 wrote:No teraz mocno w to wierze zeby tak bylo
W końcu jakiś pozytywny akcent na wątku! Tego nam bylo trzebaNajszczęśliwsza podwójna mama na całym świecie
POF, Hashimoto,
MTHFR C677T nieprawidlowa heterozygota CT
PAI-1 nieprawidłowa heterozygota 4G/5G
po leczeniu immunosupresyjnym
I ET
II ET szczęśliwy -
nick nieaktualny
-
Maruda to ja powiem jak było u mnie pacjentki dr Sodowskiej.Nie musiałam określać wedlug lekarki,żadnych zaleceń.Jednakze ja sobie weryfikowalam dla siebie do wysokich wartości, do ok.50 000.
Prawidłowy wzrost wartości działał na mnie kojąco;) Jednakże im wyższa tym inaczej już przyrasta wolniej.
Kasia.gutek -
kasia.gutek wrote:Ps.Progesteron oznaczałam również choć dawki stosowalam takie same do wizyty.
Przyrost bety piękny:D
Kiedy wizyta??
Polozne mi mowily,ze do pierwszego USG sie oznacza jeszcze i kazaly do Dr napisac, odp mi ze co trzeci dzien mam jeszcze oznaczac.
Tez biore juz stale dawki progesteronu. Dzis mialam 32.66
Ja dzis mialam lekki stresik przed beta pomimo ze w piatek byla 676 ale po dzisiejszej to jak pojde w czwartek to juz chyba na spokojnie
Wizyte mam 22goSelina lubi tę wiadomość
-
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- handel lekami.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 14 sierpnia 2018, 10:56
07.2019 drugi naturalsik
10.2017 naturalsik
Mam 4❄️
4 IUI, 2IVF, 2 transfery, 3 poronienia
AMH 1,3, nasienie zmienne, fragmentacja 38% -
Ambriel testujesz dzisiaj?. Maruda wizytę mam 20. powiem szczerze, że dużo gorzej czuje się na estrofemie niż podczas calej stymulacji. Ciągły brak humoru itd stąd chyba ta niecierpliwość . 22.08 który będzie to dpt u Ciebie?Starania od 2013
Czynnik męski - Azoospermia
25.07.18 punkcja ❄️❄️❄️
7.09.18 bhcg 9dpt 279, 11dpt 799, 17dpt 10954 -
Monikaa89 wrote:Ambriel testujesz dzisiaj?. Maruda wizytę mam 20. powiem szczerze, że dużo gorzej czuje się na estrofemie niż podczas calej stymulacji. Ciągły brak humoru itd stąd chyba ta niecierpliwość . 22.08 który będzie to dpt u Ciebie?
Liczac z dniem transferu 24 dzien
Ja ogolnie z sil opadalam. Dzis rano wzielam tabletki i za ok godz musialam sie zdrzemnac.Trochu mi to przeszlo
To jak dobrze pojdzie to moze 24go transfer bedzie
No tak, teraz kolej na Ambriel
Trzymam kciuki -
maruda34 wrote:Ambriel jak tam testowanie???
Ja bylam dzis oznaczac znowu, Dr.S kazala jeszcze co trzeci dzien......stresik znowu oby roslooooo
Wlasnie Ambriel.. odezwij sie.. co tak u Ciebie?
Maruda wszystko bedzie DOBRZENajszczęśliwsza podwójna mama na całym świecie
POF, Hashimoto,
MTHFR C677T nieprawidlowa heterozygota CT
PAI-1 nieprawidłowa heterozygota 4G/5G
po leczeniu immunosupresyjnym
I ET
II ET szczęśliwy -
Hej, dziewczyny mam pytanie czy decydujac sie na ivf robilyscie wszystkie badania w badania w ivimedzie w pakiecie Zostan Rodzicem czy gdzies indziej, co sie bardziej oplacaLipiec 2015- Początek starań
08.2016/10.2016/02.2017 c. biochemiczna
MTHFR C677T hetero, ANA1/2/3+,
Genotyp Kir Bx, NK 9%, AMH 5,2
Szczepienia limfocytami(allo mlr 0%->29,6%->0%
1/2/3 IUI
1 IVF:(
2 IVF->Transfer 3 dniowego zarodka...... CzekamY -
My korzystaliśmy z pakietu. Wg mnie to najlepsza opcja bo naprawdę niewiele do tego się dopłaca (poza lekami oczywiście). A jak bylo coś więcej do zrobienia to robiliśmy już u siebie w laboratorium.Starania od 2013
Czynnik męski - Azoospermia
25.07.18 punkcja ❄️❄️❄️
7.09.18 bhcg 9dpt 279, 11dpt 799, 17dpt 10954