INVIMED Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
Selina wrote:Tak jak jest na stronie: 3-5max. Ja od niej zaleceń nie słyszałam, pytała tylko jaka była przerwa
Kiedy podchodzicie?Klaudia137 lubi tę wiadomość
-
maruda34 wrote:No wlasnie troche jestem w kropce bo Dr Cygal napisala ze mam dolozyc Luteine 2x2 i Proges besins 4x1 i reszta tak jak byla prolutex 1x1 crinone1x1 a Dr Sodowska ze dolozyc prolutex dodatkowo. Odp obydwom co ktora jak napisala i poki co zero odp. Jak do jutra nie dostane odp to chyba wezme to co Dr Cygal napisala ( dzis juz wzielam luteine) i dodatkowo yez prolutex czyli 2x1 chyba nie zasakodzi a mam nadzieje ze pomoze:-/aksa
-
Ja od dzis biore 2x1 prolutex...luteine 2x2 i crinone 1x1. Jutro kolejne badanie. W glowie metlik...juz sama nie wiem czego sie spodziewac a do testowania zostaly tylko 4 dni ehh.
Aksa daj znac jaki wynikWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2018, 12:30
-
Selina we wtorek mam monitoring i ustalimy co i jak, liczę że czwartek lub piątek jak wszystko pójdzie jak po maśle
JustiJusti - wszystkie miałaś na niepęknietych pęcherzykach ? Ciekawa jest ta róznica w godzinach1 IVF -1 blastka - criotransfer - po immunosupresji
20.02.19 r. - 2 IVF - 1 blastka - transfer z Accofilem (Kir AA) cud ! ❤️
18.11.19 r. - synuś ❤️ -
maruda34 wrote:Ja od dzis biore 2x1 prolutex...luteine 2x2 i crinone 1x1. Jutro kolejne badanie. W glowie metlik...juz sama nie wiem czego sie spodziewac a do testowania zostaly tylko 4 dni ehh.
Aksa daj znac jaki wynik
U Ciebie też będzie dobrze. Twój progesteron też się mieści w normie jak i mójaksa -
maruda34 wrote:No mam nadzieje ze jutro chociaz trochu pojdzie do gory po tej dawce. Wogole jakos chlodnawo mi dzisiaj pomimo tej temp na zew i jakos apetytu na nic nie mam....pewnie przez ten stresikaksa
-
Dziewczyny na forum zawrzało.. "aksa" , "maruda34" życzę każdej z Was, żeby to już były objawy ciąży trzymam kciuki, za Wasz testowanie i Wasz progesteron
maruda34 lubi tę wiadomość
Najszczęśliwsza podwójna mama na całym świecie
POF, Hashimoto,
MTHFR C677T nieprawidlowa heterozygota CT
PAI-1 nieprawidłowa heterozygota 4G/5G
po leczeniu immunosupresyjnym
I ET
II ET szczęśliwy -
maruda34 wrote:A nie za wczesnie by bylo na te objawy?? Ja mam 5 dzien po transferze
Oj chcialabym zeby to bylo to a nie przez stresaksa -
Aksa wiara czyni cuda! Więc musicie wierzyć, że się uda
U mnie narazie bez zmian.. zbijam homocysteine .. czekam na kolejny wynik i zbliżam sie do następnej wizycie w Invimed... mam nadzieję, że dostaniemy konkretny plan działania i jakiś przybliżony termin kiedy bedziemy mogli podejść do procedury z KD
aksa lubi tę wiadomość
Najszczęśliwsza podwójna mama na całym świecie
POF, Hashimoto,
I ET
II ET szczęśliwy -
maruda34 wrote:Ja bo badaniu...teraz czekanie na wynik
Czym blizej tej bety to w glowie tyle mysliMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Podziwiam Wasza cierpliwość. .. ciekawa jestem jak ja to przetrwam...Najszczęśliwsza podwójna mama na całym świecie
POF, Hashimoto,
I ET
II ET szczęśliwy -
aksa wrote:Przetrwasz, mnie się tak złożyło, że inne problemy w rodzinie wyszły i właściwie do dziś to nawet nie miałam kiedy myśleć o tym wszystkim, choć na L4 jestem
Mam nadzieję, że te problemy nie spowodowały za dużego stresu... i że już wszystko idzie ku dobremu...
Z otrzymaniem L4 nie było problemu? Dostałaś od dniu transferu na 14 dni?Najszczęśliwsza podwójna mama na całym świecie
POF, Hashimoto,
I ET
II ET szczęśliwy