INVIMED Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
aksa wrote:Lekarka napisała tylko "super". Jutro jadę na wizytę. Dowiem się co i jak. Kiedy testujesz?
Haha to chyba bardzo wymowy SMS.. po co Ci więcej? Gratuluje aksa!!! Fantastyczna wiadomość! Trzymam kciuki za blizniaki (jak zawsze)
Ps. Dziś robiłaś i do razu masz wynik? Gdzie takie laboratorium? ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2018, 10:01
aksa lubi tę wiadomość
Najszczęśliwsza podwójna mama na całym świecie
POF, Hashimoto,
MTHFR C677T nieprawidlowa heterozygota CT
PAI-1 nieprawidłowa heterozygota 4G/5G
po leczeniu immunosupresyjnym
I ET
II ET szczęśliwy -
Napisałam na priv aksa
Wymownie powiem Gratuluję
ładny wynik a z progiem chodzi by w momencie implantacji byl wyrzut progesteronu. Choć też to kwestia osobnicza.
Przy udanym transferze miałam prog skromny (normy progesteronu z pewnością nie obejmują starań o dziecko metodami wspomaganego rozwoju a normalny cykl i starania naturalne może) i skok był niewielki ale podstawa jest by nie spadał,stąd tak ważne jest przy ivf podawanie dużych,często naprawdę gigantycznych dawek progesteronu.
Innym razem progesteron był 124 by za 48h spadł -nieudany transfer czyli organizm odrzucił zarodek.
Po moich 4transferach się nauczyłam,lekarz mi nie tłumaczył.
Kasia.gutek -
Kadetka wrote:Haha to chyba bardzo wymowy SMS.. po co Ci więcej? Gratuluje aksa!!! Fantastyczna wiadomość! Trzymam kciuki za blizniaki (jak zawsze)
Ps. Dziś robiłaś i do razu masz wynik? Gdzie takie laboratorium? ?
Ja robie w laboratorium diagnostyka i wynika przewaznie do 2-3 godz saaksa lubi tę wiadomość
-
Kadetka wrote:Haha to chyba bardzo wymowy SMS.. po co Ci więcej? Gratuluje aksa!!! Fantastyczna wiadomość! Trzymam kciuki za blizniaki (jak zawsze)
Ps. Dziś robiłaś i do razu masz wynik? Gdzie takie laboratorium? ?aksa -
Będę musiała sie w takim razie zorientować gdzie najszybciej jak już będę tak daleko...
Aksa a wszystkie badania wymagane do procedury robilas w Incimedzie czy gdzie?Najszczęśliwsza podwójna mama na całym świecie
POF, Hashimoto,
I ET
II ET szczęśliwy -
Mnie zawsze tak wypadały transfery na święta,weekendy stąd przerobiłam te laboratorium.Potem już kojarzyłam pielęgniarki a one mnie
One same mówiły,że w takie wolne dni to bada się głównie hormony i bete.do tego najtańsze ceny badań,jak rok temu porownywalam (w weekend doliczali tylko 2zeta za pobranie).aksa lubi tę wiadomość
Kasia.gutek -
Kadetka wrote:Będę musiała sie w takim razie zorientować gdzie najszybciej jak już będę tak daleko...
Aksa a wszystkie badania wymagane do procedury robilas w Incimedzie czy gdzie?aksa -
kasia.gutek wrote:Mnie zawsze tak wypadały transfery na święta,weekendy stąd przerobiłam te laboratorium.Potem już kojarzyłam pielęgniarki a one mnie
One same mówiły,że w takie wolne dni to bada się głównie hormony i bete.do tego najtańsze ceny badań,jak rok temu porownywalam (w weekend doliczali tylko 2zeta za pobranie).aksa -
aksa wrote:Też mi wypadły badania idealnie na dni wolne. Niedziela, 1,3 Maj, sobota po majowym weekendzie, poniedziałek, dziś i piątek
Ja mialam to samo. Najpierw Wielkanoc mi wypadla teraz weekend majowy
Ale chyba nam to pozytywnie wyjdzie
Aksa daj znac jutro po wizycie jak poszlo -
Ja mam wizytę w piątek homocysteina ladnie spadła.. 8.32 więc jest super!
Bardzo jestem ciekawa piątkowej wizyty!
Trzymam za Was kciuki dziewczyny!maruda34 lubi tę wiadomość
POF, Hashimoto,
I ET
II ET szczęśliwy -
maruda34 wrote:Ja mialam to samo. Najpierw Wielkanoc mi wypadla teraz weekend majowy
Ale chyba nam to pozytywnie wyjdzie
Aksa daj znac jutro po wizycie jak poszlomaruda34 lubi tę wiadomość
aksa -
Ale mi po glowie chodzi zeby bete dzis zrobic zle sie czulam dzis w nocy. Tak mi ciaglo w dole brzucha jak na @ a do tego pol nocy z mezem przegadalismy bo spac nie umielismy. Po nospie mi przeszlo. Moze wynik progesteronu mnie troche uspokoi a z beta wytrzymam juz do jutra
aksa lubi tę wiadomość
-
maruda34 wrote:Ale mi po glowie chodzi zeby bete dzis zrobic zle sie czulam dzis w nocy. Tak mi ciaglo w dole brzucha jak na @ a do tego pol nocy z mezem przegadalismy bo spac nie umielismy. Po nospie mi przeszlo. Moze wynik progesteronu mnie troche uspokoi a z beta wytrzymam juz do jutra
Ja bym pewnie zrobila... 1 dzien roznicy wielkiej nie zrobi dla bety .. jesli jest ciąża to wykarze..
aksa lubi tę wiadomość
POF, Hashimoto,
I ET
II ET szczęśliwy