INVIMED Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
Kadetka wrote:Mam nadzieję, że te problemy nie spowodowały za dużego stresu... i że już wszystko idzie ku dobremu...
Z otrzymaniem L4 nie było problemu? Dostałaś od dniu transferu na 14 dni?
Maruda34 bardzo się cieszęaksa -
maruda34 wrote:Nie robia problemu ze zwolnieniami. Mi dr Sodowska juz 2 wypisala( oba po miesiacu) i na ang formach wiec maz tylko dostarcza w pracy w Anglii
Na miesiac jednorazowo? Od razu tak dlugo? Jestem w szoku.. myslalam ze id transferu do bety..Najszczęśliwsza podwójna mama na całym świecie
POF, Hashimoto,
MTHFR C677T nieprawidlowa heterozygota CT
PAI-1 nieprawidłowa heterozygota 4G/5G
po leczeniu immunosupresyjnym
I ET
II ET szczęśliwy -
aksa wrote:Aaaa, stres.... był duży, mój Tato miał zawał... na szczęście już po strach. Myślę że stres nie przeszkodził bo wyniki mam w porządku. Tak mówi Pani Doktor. Pierwszy raz mam in vitro więc sama jestem "zielona" w tej kwestii
Ja też jestem przed pierwsza procedurą więc statam się zagłębić w temat żeby nie popełnić jakiegoś błędu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2018, 22:55
Najszczęśliwsza podwójna mama na całym świecie
POF, Hashimoto,
MTHFR C677T nieprawidlowa heterozygota CT
PAI-1 nieprawidłowa heterozygota 4G/5G
po leczeniu immunosupresyjnym
I ET
II ET szczęśliwy -
Też jestem zielona. Jadę w czwartek do lekarza. Zobaczymy co mi powie. Czy jeśli okaże się że beta jest pozytywna mam szansę na kolejne L4? Jak to później wygląda? Jak już się okaże że jednak jestem w ciąży? Dalej mnie leczą w klinice, czy muszę szukać innego lekarza?aksa
-
Kadetka wrote:Na miesiac jednorazowo? Od razu tak dlugo? Jestem w szoku.. myslalam ze id transferu do bety..
Ja na stale mieszkam w UK wiec na cale IVF jestem w PL bo nie oplaca mi sie latac co chwile. Mialam urlop ale ze wszystko sie przedluzylo to musialam wejsc juz na zwolnienie. No i zeby co chwile nie jezdzic to z miejsca miesieczne wypisala draksa lubi tę wiadomość
-
aksa wrote:Też jestem zielona. Jadę w czwartek do lekarza. Zobaczymy co mi powie. Czy jeśli okaże się że beta jest pozytywna mam szansę na kolejne L4? Jak to później wygląda? Jak już się okaże że jednak jestem w ciąży? Dalej mnie leczą w klinice, czy muszę szukać innego lekarza?
Z tego co wiem to w klinice mozna do 12 tyg ciazy a pozniej juz normalnie. Dziewczyny sie wypowiadaly ze dr Cygal gdzies przyjmuje. A co do zwolnienia to jesli masz taka prace ktora ci nie pozwala zebys mogla pracowac to jak najbardziej lekarz wypisze L4aksa lubi tę wiadomość
-
Zależy od lekarza.Na dole jest centrum Sodowski i tam schodzisz już prowadząc ciążę marzenie dziewczyn leczonych u góry.
Ja byłam pacjentka Dr Sodowskiej i u góry byłam chyba prowadzona do ok 10tc,potem prenatalne na dole i tam już zostałam,również u pani Doktor.
Dr Kuka-Panasiuk też chyba przyjmuje na dole jak co
Ciążowe l4 dostaniesz bez problemu tymbardziej,na dole już bez pieczątki kliniki a bardziej neutralne
Ja dostawałam l4 elektroniczne na długie okresy nawet 1,5miesiąca.aksa lubi tę wiadomość
Kasia.gutek