INVIMED POZNAŃ
-
WIADOMOŚĆ
-
Anna Ka wrote:Kuchcianka jak sytuacja u Ciebie ??
o dziwo nie czuje żadnego smutku ani zawodu także jest ok. Zaczęłam oficjalnie 15cs i 1cs z CLO i wiesiołkiem. Muszę zadzwonić do invimedu umówić sie na mońitoring i te wlewy 10dc. W tym miesięcu nie podchodzimy do IUI.
Mysza1986 lubi tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:2IUI zakończona niepowodzeniem. Wczoraj przyszła @
o dziwo nie czuje żadnego smutku ani zawodu także jest ok. Zaczęłam oficjalnie 15cs i 1cs z CLO i wiesiołkiem. Muszę zadzwonić do invimedu umówić sie na mońitoring i te wlewy 10dc. W tym miesięcu nie podchodzimy do IUI.
ja tez juz lada moment powinnam ostać @, juz sie umówiłam na 23.12 na monitoring bo jak w weekend dostane @ to tak by przypadło. W nastepnym może nas nam sie uda , to chyba bedzie moja ostatnia próba bo jak wszystkie wyniki beda dobre to moze juz przy kolejnym cyklu podchodzimy do invitro. Zobaczymy może akurat w świeta cos zdzialamy
tez biore Clo w 2-5 dc od maja juz chyba. a co z tym wiesiołkiem to do picia czy co ?
przeciwciała przeciw osłonce przezroczystej
cykle bezowoluacyjne / nie pękające pęcherzyki
słabe nasienie morf. 2%
Scd 45%
1 procedura IVF / sierpierń 2017 /3 transfery, 8tc (*)
2 procedura IVF / lipiec 2018 / ciąża bliźniacza
Dziewczynki urodzone w 35tc -
Anna Ka wrote:ja tez juz lada moment powinnam ostać @, juz sie umówiłam na 23.12 na monitoring bo jak w weekend dostane @ to tak by przypadło. W nastepnym może nas nam sie uda , to chyba bedzie moja ostatnia próba bo jak wszystkie wyniki beda dobre to moze juz przy kolejnym cyklu podchodzimy do invitro. Zobaczymy może akurat w świeta cos zdzialamy
tez biore Clo w 2-5 dc od maja juz chyba. a co z tym wiesiołkiem to do picia czy co ?wpływa bardzo dobrze miedzy innymi na sluz płodny
-
Mam do Was pytanie , ronili wasi mężowie badanie Fragmentacji dna plemnika?
-
Kuchcinka wrote:2IUI zakończona niepowodzeniem. Wczoraj przyszła @
Kuchniko, z doświadczenia wiem, że taki miesiąc przerwy może bardzo odciążyć pscyhicznie. Mnie ludzie pytali co się stało że taka wesoła jestem, a to po prostu brak presji się objawiał. NIe mogliśmy się w tym cyklu strać to i nie możemy ponieść porażkiCzuję się -10kg lżej bez tego piętna z tyłu głowy
Wojcinka lubi tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:Wiesiołek polecam w tabletkach, do picia jest odbrzydliwy!
wpływa bardzo dobrze miedzy innymi na sluz płodny
co do tego wiesiołka to brac caly cykl czy jak ?
słabe nasienie morf. 2%
Scd 45%
nick nieaktualnyAnna Ka wrote:co do tego wiesiołka to brac caly cykl czy jak ?
Ja biorę 3 razy dziennie przez 10 pierwszych dni cyklu. Należy go brać do czasu owulacji, gdyż potem powoduje mini skurcze, co może powodować poronienie.
Czytałam na forum, że niektóre dziewczyny łykają nawet 6 razy dziennie
U mnie widać było różnice już po pierwszym cyklu w ilości i jakości śluzu. -
babel_2016 wrote:Ja biorę 3 razy dziennie przez 10 pierwszych dni cyklu. Należy go brać do czasu owulacji, gdyż potem powoduje mini skurcze, co może powodować poronienie.
Czytałam na forum, że niektóre dziewczyny łykają nawet 6 razy dziennie
U mnie widać było różnice już po pierwszym cyklu w ilości i jakości śluzu.
OK DZIĘKUJE ZA ODP. DZIŚ MAM 1DC (znowu) wiec sprobuje
słabe nasienie morf. 2%
Scd 45%
Ja wiesiołka biorę 3x2 tak jak jest zalecone na opakowaniu aż do owulacji. Owulacje mam potwierdzana monitoringiem wiec bez problemu.
-
Ale tu cicho i spokojnie
jutro mam 2 wizyty w invimedzie, pierwsza rano na monitoring a druga po południu na wlewy z intralipidu. Ciekawa jestem ile te wlewy bedą trwały
-
Kuchcinka jaki jest koszt wlewu w invimed ? trzeba mieć zlecenie ?Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url]
-
anakonda wrote:Kuchcinka jaki jest koszt wlewu w invimed ? trzeba mieć zlecenie ?
Właśnie leżę podłączona do kroplówki z intralipidow
Eni_gma lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Eni_gma wrote:Kuchcinka leżałaś w tej sali, w której się czeka przed wejściem na IUI? Chyba poznaję łóżeczka
ale było juz późno i nikogo oprócz mnie nie było
-
babel_2016 wrote:A u mnie trzecia próba IUI nie udana
Robimy ostatnią czwartą chyba, że owulacja przypadnie na sylwestrai jak się nie uda to IN VITRO
My juz wiecej nie podchodzimy do IUI, nasienie męża jest juz dobre, wprawdzie morfologia tylko 2% ale ilośc i ruch są juz bardzo obrenduzo powyżej normy wiec lekarz powiedział ze nie ma sensu na to kasy wydawać, teraz musimy skupić sie ta tych przeciwciałach co u mnie wykryli.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2016, 15:06
-
Eni_gma wrote:Dziewczynki życzę Wam samych świątecznych cudów na te Święta :*
Eni_gma lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKuchcinka wrote:Przykro mi
My juz wiecej nie podchodzimy do IUI, nasienie męża jest juz dobre, wprawdzie morfologia tylko 2% ale ilośc i ruch są juz bardzo obrenduzo powyżej normy wiec lekarz powiedział ze nie ma sensu na to kasy wydawać, teraz musimy skupić sie ta tych przeciwciałach co u mnie wykryli.
U nas też reszta jest bardzoooo dobra powyżej normy, tylko morfologia 2%, zobaczymy po 3 miesiącach jak zabieg wyszedł