X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną INVIMED POZNAŃ
Odpowiedz

INVIMED POZNAŃ

Oceń ten wątek:
  • kate2friend Autorytet
    Postów: 2547 3753

    Wysłany: 3 kwietnia 2019, 13:40

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madera2000 wrote:
    jestem na becie bo mi rano wyszedl blady test. Zrobilam zeby przyspieszyc okres zeby juz wreszcie zaczac ta stymulacje 😯
    To tak jak u mnie, czekałam na okres zeby zaczac stymulacje a on nie przychodził. Zrobilam progesteron a ze wydzedl wysoki dało mi do myślenia ze chyba jestem w ciazy. I tak tez bylo ale niestety przez moj niedrozny jajowod byla pozamaciczna i zaraz bede tydzien po laparoskopowym usunięciu. Trzymam kciuki zeby u Ciebie byla zdrowa ciaza w odpowiednim miejscu.😚

    Madera2000 lubi tę wiadomość

    thgfs65gpu8ocaxc.png
    2021.05.05 crio blastki 4BB
    5dpt bhcg 20,52; 7dpt bhcg 48,18; 9dpt bhcg 189,84; 13dpt bhcg 1726; 14dpt usg mamy pecherzyk ciazowy
    21dpt bhcg 20544,47 mIU/ml prog 12,87
    2021.05.29 (23dpt) usg mamy serduszko❤
    2021.06.15 usg dzidzia ma 2cm❤
    2021.07.08 usg dzidzia ma 6cm❤
    2021.08.05 usg dziewczynka 150g❤
    2021.09.03 usg ważę juz 330g❤
    2021.10.03 usg ważę 700g❤
    2021.12.22 usg ważę 2,8kg❤
    2022.01.10 3780g 53cm Ewelinka porod cc

    Mamy jeszcze 4❄❄❄❄
    2021.04.06 transfer blastki 4AB, 9dpt bhcg 0
    2020.03.19 Ania 52cm, 3680g
    2019.07.29 dzidzia 0,3cm ❤
    11dpt bhcg 959, 9dpt bhcg 354, 7dpt bhcg 81,76
    2019.07.08 FET 4AA godz 14:00 (EG)
    klz9f71xqupqgh4t.png
  • Karr Autorytet
    Postów: 809 891

    Wysłany: 3 kwietnia 2019, 13:40

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki !!!!

    TRZECIA PROCEDURA
    2022.05. punkcja , brak zarodków :(

    DRUGA PROCEDURA
    2019.10. 9dpt - 155 ; 11dpt - 392 ; 15dpt - 2061 ; 21dpt - 10.348 ; 24dpt - ❤ 😍✊✊✊
    2019.05. 9dpt - 19 ; 11dpt - 24 ; 14dpt - 47 ; 18dpt - 216 ; 22dpt - 698 ; 24dpt - 851 ; 42dpt - 1756 ; 43dpt - 1615 (8t+4) :(
    2019.04. 9dpt 8,28 ; 11dpt 2,8 :(
    2019.02. punkcja, transfer odroczony

    PIERWSZA PROCEDURA
    2018.07./04./02. beta 3x0 :(
  • Madera2000 Autorytet
    Postów: 1032 721

    Wysłany: 3 kwietnia 2019, 14:34

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beta 49 dzis mam 30dc. Owulacje mialam ok 19dc bo bylam na monitoringu. Wielkie nieba 🍀😊oby tym razem juz wszystko bylo okey.

    Karr, Martita92, kate2friend, i_ka, Asiulka84, MonikA_89!, Cicha., Anna Ka, Myshon23, Saja lubią tę wiadomość

    2013 córeczka 💜
    2 aniołki
    Ja: NT i przeciwciała Atg i Atpo; MTHFR 1298
    dqprx1hp00wr3pez.png
  • i_ka Autorytet
    Postów: 1850 1508

    Wysłany: 3 kwietnia 2019, 17:47

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madera2000 wrote:
    Beta 49 dzis mam 30dc. Owulacje mialam ok 19dc bo bylam na monitoringu. Wielkie nieba 🍀😊oby tym razem juz wszystko bylo okey.

    O jaaa Madera, ale wieści :D Trzymam kciuki!

    f2w39n73dgdg4l6w.png

    klz99vvj720njnd5.png

    20.01.2022 mamy ❤️
    27.12.2021 FET❄️
    Beta7dpt83,1;9dpt212,2;11dpt464,8;14dpt1851,3
    —————————-————
    12.12.2019 mamy ❤️
    Beta7dpt61,21;9dpt177,4;11dpt465,05;14dpt1965,72
    18.11.2019 FET ❄️
    10.2019 II IVF
    —————————————-
    Zostały ❄️❄️❄️
    —————————————-
    7.2019 FETx2 - beta <0,1
    6.2019 I IVF ❄️❄️
    —————————————-
    9.17 - pocz. starań; 9.18 Invimed
    Endometrioza I st., AMH 1,91
    MTHFR_677C-T hetero, PAI-1 homo
    on: morf. 1% Kariotypy: ok
  • MonikA_89! Autorytet
    Postów: 7921 11234

    Wysłany: 3 kwietnia 2019, 18:18

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madera2000 wrote:
    Beta 49 dzis mam 30dc. Owulacje mialam ok 19dc bo bylam na monitoringu. Wielkie nieba 🍀😊oby tym razem juz wszystko bylo okey.
    Gratulacje :)

    qdkk2n0amiu7a1g7.png
    _____________________
    Kwiecień '21 jestem mamą!!! ♥️
    Wrzesień '20 transfer dwóch maluchów 10dpt 422,85 😍 13dpt 1570 ♥️ 19dpt dwa pęcherzyki w macicy😍 25dpt mamy serduszka!
    Marzec '20 - AZ blastusia 😭
    Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
    😭
    Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
    Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
    Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
    Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
    Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
    Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
    Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62
  • Karr Autorytet
    Postów: 809 891

    Wysłany: 3 kwietnia 2019, 21:31

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    I_ka, tak z innej beczki, po stopce widzę, że AMH po pół roku miałaś wyższe niż wcześniej, to zasługa jakiś wspomagaczy czy tak po prostu różnica pomiarów?

    TRZECIA PROCEDURA
    2022.05. punkcja , brak zarodków :(

    DRUGA PROCEDURA
    2019.10. 9dpt - 155 ; 11dpt - 392 ; 15dpt - 2061 ; 21dpt - 10.348 ; 24dpt - ❤ 😍✊✊✊
    2019.05. 9dpt - 19 ; 11dpt - 24 ; 14dpt - 47 ; 18dpt - 216 ; 22dpt - 698 ; 24dpt - 851 ; 42dpt - 1756 ; 43dpt - 1615 (8t+4) :(
    2019.04. 9dpt 8,28 ; 11dpt 2,8 :(
    2019.02. punkcja, transfer odroczony

    PIERWSZA PROCEDURA
    2018.07./04./02. beta 3x0 :(
  • Myshon23 Autorytet
    Postów: 353 149

    Wysłany: 3 kwietnia 2019, 21:35

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saja wrote:
    Hmm. Ja miałam jasnoszary długi sweter bez zapięcia. A Ty wychodzilas po mnie? Bo przede mną kojarzę tylko dziewczynę w bordowym płaszczu.
    A myślałam, że to byłaś Ty:) wiem, że byłaś przede mną, być może na tyle wcześnie,że nie było szansy się minąć. Ja byłam zapisana na 21.10.

    atdcvcqgj7jp21h6.png

    01.17-początek starań
    26.02.18-start leczenia w Invimedzie
    30.04.18-sonohsg-nieudane
    12.06.18-histerolaparoskopia-oba jajowody niedrożne
    22.08.18-punkcja, transfer odwołany
    21.09.18-criotransfer
    On: morfologia 3%, scd 28%
    Ona:Amh 3,63
  • Myshon23 Autorytet
    Postów: 353 149

    Wysłany: 3 kwietnia 2019, 21:36

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madera2000 wrote:
    Beta 49 dzis mam 30dc. Owulacje mialam ok 19dc bo bylam na monitoringu. Wielkie nieba 🍀😊oby tym razem juz wszystko bylo okey.
    Gratulacje:)

    atdcvcqgj7jp21h6.png

    01.17-początek starań
    26.02.18-start leczenia w Invimedzie
    30.04.18-sonohsg-nieudane
    12.06.18-histerolaparoskopia-oba jajowody niedrożne
    22.08.18-punkcja, transfer odwołany
    21.09.18-criotransfer
    On: morfologia 3%, scd 28%
    Ona:Amh 3,63
  • i_ka Autorytet
    Postów: 1850 1508

    Wysłany: 3 kwietnia 2019, 22:53

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karr wrote:
    I_ka, tak z innej beczki, po stopce widzę, że AMH po pół roku miałaś wyższe niż wcześniej, to zasługa jakiś wspomagaczy czy tak po prostu różnica pomiarów?
    Trudno powiedzieć, dr S nie wiązał tego z niczym szczególnym, powiedział, ze czasami bywa tez tak, ze jest wyższe :) Ja czytałam, ze niedobór witaminy D ma wpływ na AMH i ja rzeczywiście w sierpniu miałam niedobór i zaczelam suplementację. Zaczelam jeść więcej warzyw, owoców i w ogóle zielonego, biorę witaminy. Ale co konkretnie miało wpływ nie wiem. Oba badania były robione w tym samym laboratorium.

    Karr lubi tę wiadomość

    f2w39n73dgdg4l6w.png

    klz99vvj720njnd5.png

    20.01.2022 mamy ❤️
    27.12.2021 FET❄️
    Beta7dpt83,1;9dpt212,2;11dpt464,8;14dpt1851,3
    —————————-————
    12.12.2019 mamy ❤️
    Beta7dpt61,21;9dpt177,4;11dpt465,05;14dpt1965,72
    18.11.2019 FET ❄️
    10.2019 II IVF
    —————————————-
    Zostały ❄️❄️❄️
    —————————————-
    7.2019 FETx2 - beta <0,1
    6.2019 I IVF ❄️❄️
    —————————————-
    9.17 - pocz. starań; 9.18 Invimed
    Endometrioza I st., AMH 1,91
    MTHFR_677C-T hetero, PAI-1 homo
    on: morf. 1% Kariotypy: ok
  • Saja Autorytet
    Postów: 1069 336

    Wysłany: 4 kwietnia 2019, 00:26

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myshon23 wrote:
    A myślałam, że to byłaś Ty:) wiem, że byłaś przede mną, być może na tyle wcześnie,że nie było szansy się minąć. Ja byłam zapisana na 21.10.

    O ile dobrze pamiętam to wyszłam ok 21 po rozmowie z babką z rejestracji, a o 21:10 siedziałam w samochodzie i dzwoniłam do męża zapytać, czy wszyscy żyją;)

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2019, 06:00

    Czynnik męski- ciężki OAT, DFI poniżej 15%

    Starania od 1.1.2016
    11.2016 - diagnoza OAT
    5.2017- embolizacja żpn, bez efektu
    1.2018 - ICSI w Invimed Poznań, OHSS, bez transferu
    4.2018 - I kriotransfer, bez efektu
    5.2018- II kriotransfer, ciąża bliźniacza:)
    1.2019- rodzą się nasze córki
  • Myshon23 Autorytet
    Postów: 353 149

    Wysłany: 4 kwietnia 2019, 10:36

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saja wrote:
    Myshon23 wrote:
    A myślałam, że to byłaś Ty:) wiem, że byłaś przede mną, być może na tyle wcześnie,że nie było szansy się minąć. Ja byłam zapisana na 21.10.

    O ile dobrze pamiętam to wyszłam ok 21 po rozmowie z babką z rejestracji, a o 21:10 siedziałam w samochodzie i dzwoniłam do męża zapytać, czy wszyscy żyją;)
    Ja weszłam do przychodni dokładnie o 20.55:) i byłam przerażona, bo w poczekalni siedziały jeszcze 2 osoby, w tym babka w białym sweterku. Chwilę musiałam czekać na wejście do położnej. A potem po białym sweterku dopiero wizyta;)
    Mam, nadzieję, że wszyscy przeżyli;)

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2019, 13:25

    atdcvcqgj7jp21h6.png

    01.17-początek starań
    26.02.18-start leczenia w Invimedzie
    30.04.18-sonohsg-nieudane
    12.06.18-histerolaparoskopia-oba jajowody niedrożne
    22.08.18-punkcja, transfer odwołany
    21.09.18-criotransfer
    On: morfologia 3%, scd 28%
    Ona:Amh 3,63
  • Domi92 Przyjaciółka
    Postów: 76 47

    Wysłany: 4 kwietnia 2019, 21:17

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karr wrote:
    Teraz miałam <0.05 ng/ml.. też mi się wydaje , że coś powinni z tym podziałać u Ciebie...może po punkcji masz rozchuśtane jajniki jeszcze i hormony szaleją...?
    I znalazł się winny. Na lewym jajniku mam pęcherzyk, który nie bardzo chce pęknąć. Dostałam duphaston na wydłużenie cyklu przez 10 dnu żeby mógł on sobie w spokoju pęknąć i od 2 dc znów zaczynam stymulację. Ale jak sama dr K powiedziała, aż żal bo endometrium piękne, zarodki czekają a tu progesteron wszystko psuje.

    Karr lubi tę wiadomość

  • Karr Autorytet
    Postów: 809 891

    Wysłany: 4 kwietnia 2019, 21:56

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi92 wrote:
    I znalazł się winny. Na lewym jajniku mam pęcherzyk, który nie bardzo chce pęknąć. Dostałam duphaston na wydłużenie cyklu przez 10 dnu żeby mógł on sobie w spokoju pęknąć i od 2 dc znów zaczynam stymulację. Ale jak sama dr K powiedziała, aż żal bo endometrium piękne, zarodki czekają a tu progesteron wszystko psuje.
    No to dobrze, że wiadomo w czym rzecz. Oby pękł jak powinien i żebyś mogła podchodzić do transferu :)

    TRZECIA PROCEDURA
    2022.05. punkcja , brak zarodków :(

    DRUGA PROCEDURA
    2019.10. 9dpt - 155 ; 11dpt - 392 ; 15dpt - 2061 ; 21dpt - 10.348 ; 24dpt - ❤ 😍✊✊✊
    2019.05. 9dpt - 19 ; 11dpt - 24 ; 14dpt - 47 ; 18dpt - 216 ; 22dpt - 698 ; 24dpt - 851 ; 42dpt - 1756 ; 43dpt - 1615 (8t+4) :(
    2019.04. 9dpt 8,28 ; 11dpt 2,8 :(
    2019.02. punkcja, transfer odroczony

    PIERWSZA PROCEDURA
    2018.07./04./02. beta 3x0 :(
  • Saja Autorytet
    Postów: 1069 336

    Wysłany: 4 kwietnia 2019, 23:02

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myshon23 wrote:
    Ja weszłam do przychodni dokładnie o 20.55:) i byłam przerażona, bo w poczekalni siedziały jeszcze 2 osoby, w tym babka w białym sweterku. Chwilę musiałam czekać na wejście do położnej. A potem po białym sweterku dopiero wizyta;)
    Mam, nadzieję, że wszyscy przeżyli;)

    Czyli to nie ja, musiałam być przed białym sweterkiem;) a skąd wiesz, że byłam przed Tobą? Kto mnie obgadywał?;)

    Czynnik męski- ciężki OAT, DFI poniżej 15%

    Starania od 1.1.2016
    11.2016 - diagnoza OAT
    5.2017- embolizacja żpn, bez efektu
    1.2018 - ICSI w Invimed Poznań, OHSS, bez transferu
    4.2018 - I kriotransfer, bez efektu
    5.2018- II kriotransfer, ciąża bliźniacza:)
    1.2019- rodzą się nasze córki
  • MonikA_89! Autorytet
    Postów: 7921 11234

    Wysłany: 5 kwietnia 2019, 06:56

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi92 wrote:
    I znalazł się winny. Na lewym jajniku mam pęcherzyk, który nie bardzo chce pęknąć. Dostałam duphaston na wydłużenie cyklu przez 10 dnu żeby mógł on sobie w spokoju pęknąć i od 2 dc znów zaczynam stymulację. Ale jak sama dr K powiedziała, aż żal bo endometrium piękne, zarodki czekają a tu progesteron wszystko psuje.
    Mam nadzieję, że pęcherzyk pęknie szybko ruszycie! U mnie niestety luteina nie pomogła, więc mam miesiąc w plecy :/

    qdkk2n0amiu7a1g7.png
    _____________________
    Kwiecień '21 jestem mamą!!! ♥️
    Wrzesień '20 transfer dwóch maluchów 10dpt 422,85 😍 13dpt 1570 ♥️ 19dpt dwa pęcherzyki w macicy😍 25dpt mamy serduszka!
    Marzec '20 - AZ blastusia 😭
    Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
    😭
    Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
    Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
    Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
    Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
    Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
    Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
    Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62
  • Myshon23 Autorytet
    Postów: 353 149

    Wysłany: 5 kwietnia 2019, 10:07

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saja wrote:
    Czyli to nie ja, musiałam być przed białym sweterkiem;) a skąd wiesz, że byłam przed Tobą? Kto mnie obgadywał?;)
    Zaraz tam obgadywał;) położna z podziwem mi opowiadała o dziewczynie, która urodziła bliźniaczki w skończonym 40 tc:)i wagowo prawie jak w pojedynczej ciąży. Dodała właśnie, że się miajałyśmy. I tak jakoś mi się z Tobą skojarzyło:)

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2019, 10:10

    atdcvcqgj7jp21h6.png

    01.17-początek starań
    26.02.18-start leczenia w Invimedzie
    30.04.18-sonohsg-nieudane
    12.06.18-histerolaparoskopia-oba jajowody niedrożne
    22.08.18-punkcja, transfer odwołany
    21.09.18-criotransfer
    On: morfologia 3%, scd 28%
    Ona:Amh 3,63
  • Saja Autorytet
    Postów: 1069 336

    Wysłany: 5 kwietnia 2019, 16:21

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myshon23 wrote:
    Zaraz tam obgadywał;) położna z podziwem mi opowiadała o dziewczynie, która urodziła bliźniaczki w skończonym 40 tc:)i wagowo prawie jak w pojedynczej ciąży. Dodała właśnie, że się miajałyśmy. I tak jakoś mi się z Tobą skojarzyło:)

    Hehe, skończony to był 39;)

    Czynnik męski- ciężki OAT, DFI poniżej 15%

    Starania od 1.1.2016
    11.2016 - diagnoza OAT
    5.2017- embolizacja żpn, bez efektu
    1.2018 - ICSI w Invimed Poznań, OHSS, bez transferu
    4.2018 - I kriotransfer, bez efektu
    5.2018- II kriotransfer, ciąża bliźniacza:)
    1.2019- rodzą się nasze córki
  • Myshon23 Autorytet
    Postów: 353 149

    Wysłany: 5 kwietnia 2019, 18:43

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saja wrote:
    Hehe, skończony to był 39;)
    Powiedziała, że 40:D

    atdcvcqgj7jp21h6.png

    01.17-początek starań
    26.02.18-start leczenia w Invimedzie
    30.04.18-sonohsg-nieudane
    12.06.18-histerolaparoskopia-oba jajowody niedrożne
    22.08.18-punkcja, transfer odwołany
    21.09.18-criotransfer
    On: morfologia 3%, scd 28%
    Ona:Amh 3,63
  • i_ka Autorytet
    Postów: 1850 1508

    Wysłany: 7 kwietnia 2019, 17:56

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madera jak przyrost bety? Sprawdzałas?
    Kate co u Ciebie, jak się czujesz? Jesteś już w domu?

    f2w39n73dgdg4l6w.png

    klz99vvj720njnd5.png

    20.01.2022 mamy ❤️
    27.12.2021 FET❄️
    Beta7dpt83,1;9dpt212,2;11dpt464,8;14dpt1851,3
    —————————-————
    12.12.2019 mamy ❤️
    Beta7dpt61,21;9dpt177,4;11dpt465,05;14dpt1965,72
    18.11.2019 FET ❄️
    10.2019 II IVF
    —————————————-
    Zostały ❄️❄️❄️
    —————————————-
    7.2019 FETx2 - beta <0,1
    6.2019 I IVF ❄️❄️
    —————————————-
    9.17 - pocz. starań; 9.18 Invimed
    Endometrioza I st., AMH 1,91
    MTHFR_677C-T hetero, PAI-1 homo
    on: morf. 1% Kariotypy: ok
  • Madera2000 Autorytet
    Postów: 1032 721

    Wysłany: 7 kwietnia 2019, 18:22

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak po 48h beta 137 🍀
    24 kwietnia ide na usg
    i_ka wrote:
    Madera jak przyrost bety? Sprawdzałas?
    Kate co u Ciebie, jak się czujesz? Jesteś już w domu?

    kate2friend, Asiulka84, Anna Ka, Lili_E lubią tę wiadomość

    2013 córeczka 💜
    2 aniołki
    Ja: NT i przeciwciała Atg i Atpo; MTHFR 1298
    dqprx1hp00wr3pez.png
‹‹ 237 238 239 240 241 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ