X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną INVIMED POZNAŃ
Odpowiedz

INVIMED POZNAŃ

Oceń ten wątek:
  • Asiulka84 Autorytet
    Postów: 2289 1833

    Wysłany: 3 października 2019, 18:55

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Renesme trzymam kciuki zeby kropeczek ladnie sie wgryzl 😊
    My po wizycie jestem w 5 i pol tygodnia mamy zarodeczek 2mm i bylo juz widac puls 😀nie wierze jeszcze w ten cud naprawde. Za dwa tygodnie wizyta mam brac heparyne,acard i duphaston.
    Dziewczyny ja naprawde jestem w ciazy 😍😍😍

    Renesme, MonikA_89!, anka1987, Saja, Domi92, Myshon23, Rubira, oloowa2709, Karr, Anna Ka, Fisia lubią tę wiadomość

    zi13sek28nq2a06c.png

    mhsv9vvjjd21ilfh.png
    ~~~~~~~~
    IV procedury in vitro - bez sukcesu
    Zostały nam❄❄
    ~~~~~~~~~
    AMH - 0,91(poprawa na 1,95)
    MTHFR 1298A-C - homo
    PAI-1 - hetero
    NK - 21%
    ASA - 1:10
    ANA - ujemne
    ▪przeciwciała przeciw osłonce przejrzystej
    ▪endometrioza 1 stopień

    "Dopóki oddycham nie tracę nadziei"
  • Renesme Autorytet
    Postów: 725 360

    Wysłany: 3 października 2019, 18:59

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cudownie Asiulka. Szybko maluszek się pokazał. Wszystkiego dobrego

    Asiulka84 lubi tę wiadomość

    13/12/19 Synuś 8 cm👶❤️
    04/12/19 dzidzia 5cm❤️
    07/11/19 dzidzia 1,23 cm❤️
    31/10/19 dzidzia 8 mm❤️
    13 dpt 1409, 47💞
    11 dpt 606,02💞
    03/10/19podana blastka 4BA z EG zostań z nami

    16/05/19blastka 4AA 8tc😩
  • MonikA_89! Autorytet
    Postów: 7921 11234

    Wysłany: 3 października 2019, 19:26

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiulka, cudowne wieści 😍

    Ja jutro mam wizytę u Sroki. Zobaczymy czy moje pęcherzyki pękły i czy nie zrobiła się torbiel. Jeśli pękły, to może udało się zrobić potomka naturalnie. Miałam ten wlew z accofilu, więc szanse niby większe niż do tej pory. Jak nie wyszło, to ruszamy ze stymulacją z nadzieją, że będą więcej niż 2-3 pęcherzyki. Cały czas mam jednak nadzieję, że może jakiś jesienny cud się zdarzył i zamiast @ w poniedziałek powitam kropka! 🙏

    Renesme lubi tę wiadomość

    qdkk2n0amiu7a1g7.png
    _____________________
    Kwiecień '21 jestem mamą!!! ♥️
    Wrzesień '20 transfer dwóch maluchów 10dpt 422,85 😍 13dpt 1570 ♥️ 19dpt dwa pęcherzyki w macicy😍 25dpt mamy serduszka!
    Marzec '20 - AZ blastusia 😭
    Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
    😭
    Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
    Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
    Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
    Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
    Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
    Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
    Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62
  • Asiulka84 Autorytet
    Postów: 2289 1833

    Wysłany: 3 października 2019, 19:26

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Balam sie tej wizyty bardzo,teraz jestem troche spokojniejsza ale i tak bedzie mi sie dluzyly teraz te dwa tygodnie 😂

    A ty jak sie czujesz po transferze.

    Karr lubi tę wiadomość

    zi13sek28nq2a06c.png

    mhsv9vvjjd21ilfh.png
    ~~~~~~~~
    IV procedury in vitro - bez sukcesu
    Zostały nam❄❄
    ~~~~~~~~~
    AMH - 0,91(poprawa na 1,95)
    MTHFR 1298A-C - homo
    PAI-1 - hetero
    NK - 21%
    ASA - 1:10
    ANA - ujemne
    ▪przeciwciała przeciw osłonce przejrzystej
    ▪endometrioza 1 stopień

    "Dopóki oddycham nie tracę nadziei"
  • Asiulka84 Autorytet
    Postów: 2289 1833

    Wysłany: 3 października 2019, 20:19

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonikA_89! wrote:
    Asiulka, cudowne wieści 😍

    Ja jutro mam wizytę u Sroki. Zobaczymy czy moje pęcherzyki pękły i czy nie zrobiła się torbiel. Jeśli pękły, to może udało się zrobić potomka naturalnie. Miałam ten wlew z accofilu, więc szanse niby większe niż do tej pory. Jak nie wyszło, to ruszamy ze stymulacją z nadzieją, że będą więcej niż 2-3 pęcherzyki. Cały czas mam jednak nadzieję, że może jakiś jesienny cud się zdarzył i zamiast @ w poniedziałek powitam kropka! 🙏
    Trzymam za to kciuki sama widzisz ze cuda sie zdarzaja, ja to spisalam sie na straty i o adopcji juz myslalam a tu taka niespodzianka 😊

    zi13sek28nq2a06c.png

    mhsv9vvjjd21ilfh.png
    ~~~~~~~~
    IV procedury in vitro - bez sukcesu
    Zostały nam❄❄
    ~~~~~~~~~
    AMH - 0,91(poprawa na 1,95)
    MTHFR 1298A-C - homo
    PAI-1 - hetero
    NK - 21%
    ASA - 1:10
    ANA - ujemne
    ▪przeciwciała przeciw osłonce przejrzystej
    ▪endometrioza 1 stopień

    "Dopóki oddycham nie tracę nadziei"
  • Renesme Autorytet
    Postów: 725 360

    Wysłany: 3 października 2019, 20:37

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiulka84 wrote:
    Balam sie tej wizyty bardzo,teraz jestem troche spokojniejsza ale i tak bedzie mi sie dluzyly teraz te dwa tygodnie 😂

    A ty jak sie czujesz po transferze.
    Czuje się dobrze. Choć czasem coś zakłuję ale nie wiem czy to w głowie nie siedzi. Leżę sobie i jutro też. Brzuch wzdety. Kropeczek ślicznie się wslizgnal taka biała poswiata wpłynęła. Dość sprawnie dr to dziś poszło oby nie za szybko. No i transfer płaciłam tylko 750 bo zwrócili nam za świeży transfer, którego nie było. Super co!!!

    13/12/19 Synuś 8 cm👶❤️
    04/12/19 dzidzia 5cm❤️
    07/11/19 dzidzia 1,23 cm❤️
    31/10/19 dzidzia 8 mm❤️
    13 dpt 1409, 47💞
    11 dpt 606,02💞
    03/10/19podana blastka 4BA z EG zostań z nami

    16/05/19blastka 4AA 8tc😩
  • i_ka Autorytet
    Postów: 1842 1503

    Wysłany: 3 października 2019, 20:37

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pięknie Asiulka, cudowna wiadomość :)
    Ale historia, więcej takich tutaj prosimy :D

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 20:38

    Asiulka84 lubi tę wiadomość

    f2w39n73dgdg4l6w.png

    klz99vvj720njnd5.png

    20.01.2022 mamy ❤️
    27.12.2021 FET❄️
    Beta7dpt83,1;9dpt212,2;11dpt464,8;14dpt1851,3
    —————————-————
    12.12.2019 mamy ❤️
    Beta7dpt61,21;9dpt177,4;11dpt465,05;14dpt1965,72
    18.11.2019 FET ❄️
    10.2019 II IVF
    —————————————-
    Zostały ❄️❄️❄️
    —————————————-
    7.2019 FETx2 - beta <0,1
    6.2019 I IVF ❄️❄️
    —————————————-
    9.17 - pocz. starań; 9.18 Invimed
    Endometrioza I st., AMH 1,91
    MTHFR_677C-T hetero, PAI-1 homo
    on: morf. 1% Kariotypy: ok
  • Anna Ka Autorytet
    Postów: 681 351

    Wysłany: 3 października 2019, 20:57

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boże jakiś czas tu nie zaglądałam a tu takie cudowne wieści. Asia pięknie. Gratuluję kochana nareszcie !!

    Asiulka84 lubi tę wiadomość

    l22ncwa1pup21wo8.png

    przeciwciała przeciw osłonce przezroczystej
    cykle bezowoluacyjne / nie pękające pęcherzyki
    słabe nasienie morf. 2%
    Scd 45%

    1 procedura IVF / sierpierń 2017 /3 transfery, 8tc (*)
    2 procedura IVF / lipiec 2018 / ciąża bliźniacza <3 <3

    Dziewczynki urodzone w 35tc
  • Saja Autorytet
    Postów: 1069 336

    Wysłany: 3 października 2019, 21:21

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna, jak dziewczynki? Jak sobie radzicie?

    Czynnik męski- ciężki OAT, DFI poniżej 15%

    Starania od 1.1.2016
    11.2016 - diagnoza OAT
    5.2017- embolizacja żpn, bez efektu
    1.2018 - ICSI w Invimed Poznań, OHSS, bez transferu
    4.2018 - I kriotransfer, bez efektu
    5.2018- II kriotransfer, ciąża bliźniacza:)
    1.2019- rodzą się nasze córki
  • Anna Ka Autorytet
    Postów: 681 351

    Wysłany: 3 października 2019, 23:23

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saja wrote:
    Anna, jak dziewczynki? Jak sobie radzicie?
    Odpisalam Priv. Nie widziałam wiadomości.

    l22ncwa1pup21wo8.png

    przeciwciała przeciw osłonce przezroczystej
    cykle bezowoluacyjne / nie pękające pęcherzyki
    słabe nasienie morf. 2%
    Scd 45%

    1 procedura IVF / sierpierń 2017 /3 transfery, 8tc (*)
    2 procedura IVF / lipiec 2018 / ciąża bliźniacza <3 <3

    Dziewczynki urodzone w 35tc
  • oloowa2709 Autorytet
    Postów: 502 421

    Wysłany: 4 października 2019, 11:25

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiulka serdecznie Ci gratuluje! :*:* <3
    Renesme 3mam mocno kciuki!

    Ja na ostatniej wizycie dowiedziałam się , ze mam nową torbiel na tym samym jajniku co była ta olbrzymia. Lekarza to bardzo dziwi bo na te 5 miesięcy owulacja była zablokowana tabletkami anty. W macicy pojawiło się znowu coś na obraz polipów.. w Związku z tym, ze AMH drastycznmie spadło od ubiegłego roku i mam tendencje do powstawania zmian, lekarz zaleca in vitro. Dołącze do Was w nowym roku bo póki co mam brać suplementy na poprawę komórek jajowych (DHEA, Wid D3, koenzym q 10, prewenit ).

    Asiulka co brałaś na poprawę AMH? widzę, że ładnie podskoczyło !

    Renesme lubi tę wiadomość

    Starania od 04.2016,Niedoczynnośc tarzcycy,Mutacje MTHFR C677T i A1298C., PAI1 homo,Hiperprolaktynemia05.2017 HSG, drozne oba
    07.2018 histeroskopia Endometrium polipowate.
    Mąż OK.
    10.2018 Start Invimed, badania, cykle stymulowane, torbiel 8cm...
    03. 2020 start 1 procedura, krótki PROTOKÓŁ, stymulacja nieudana, punkcja odwołana.

    06.2020 naturalny cud 🙏34 dc II, 35dc bhcg 5854, 37 dc 12144, 41dc jest zarodek i jest ♥️
    Ciąża na clexane, acard, letrox, prenatal, luteina
    iv09g7rfalmky5ts.png
  • Asiulka84 Autorytet
    Postów: 2289 1833

    Wysłany: 4 października 2019, 11:37

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    oloowa2709 wrote:
    Asiulka serdecznie Ci gratuluje! :*:* <3
    Renesme 3mam mocno kciuki!

    Ja na ostatniej wizycie dowiedziałam się , ze mam nową torbiel na tym samym jajniku co była ta olbrzymia. Lekarza to bardzo dziwi bo na te 5 miesięcy owulacja była zablokowana tabletkami anty. W macicy pojawiło się znowu coś na obraz polipów.. w Związku z tym, ze AMH drastycznmie spadło od ubiegłego roku i mam tendencje do powstawania zmian, lekarz zaleca in vitro. Dołącze do Was w nowym roku bo póki co mam brać suplementy na poprawę komórek jajowych (DHEA, Wid D3, koenzym q 10, prewenit ).

    Asiulka co brałaś na poprawę AMH? widzę, że ładnie podskoczyło !
    Dziekuje 😊
    Ja najpierw zrobilam badanie dhea zanim zaczelam suplementac no i mialam bardzo niski poziom. Przez 3 miesiace bralam dhea 3 razy dziennie i koenzym q10 tez 3 razy dziennie pozniej jak mi wzroslo to juz tylko koenzym bralam. Niby amh wzroslo ale nie przelozylo sie to na jakosc komorek chyba bo mialam taka sama liczbe zarodkow jak przed suplementacja.

    oloowa2709 lubi tę wiadomość

    zi13sek28nq2a06c.png

    mhsv9vvjjd21ilfh.png
    ~~~~~~~~
    IV procedury in vitro - bez sukcesu
    Zostały nam❄❄
    ~~~~~~~~~
    AMH - 0,91(poprawa na 1,95)
    MTHFR 1298A-C - homo
    PAI-1 - hetero
    NK - 21%
    ASA - 1:10
    ANA - ujemne
    ▪przeciwciała przeciw osłonce przejrzystej
    ▪endometrioza 1 stopień

    "Dopóki oddycham nie tracę nadziei"
  • Renesme Autorytet
    Postów: 725 360

    Wysłany: 4 października 2019, 12:40

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiulka chyba troszkę wpłynęło na jakość komórek bo udało się naturalnie coś napewno pomoglo.

    13/12/19 Synuś 8 cm👶❤️
    04/12/19 dzidzia 5cm❤️
    07/11/19 dzidzia 1,23 cm❤️
    31/10/19 dzidzia 8 mm❤️
    13 dpt 1409, 47💞
    11 dpt 606,02💞
    03/10/19podana blastka 4BA z EG zostań z nami

    16/05/19blastka 4AA 8tc😩
  • anka1987 Autorytet
    Postów: 758 466

    Wysłany: 4 października 2019, 14:27

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny kiedy można zgłosić się do kliniki po dokumentację z przebiegu ivf?

    32 lat - starania o pierwsze dziecko <3
    Starania od 11.2016
    Leczenie w Invimed 10.2018
    Ja - AMH -6.06 po roku AMH 3.9
    HSG - drożne dwa jajowody.
    On:
    morfologia 1-2%
    SCD - 33%
    HBA -66%

    2 x IUI - nie udane
    hbIMSI -udane - bliźniaczki <3 <3
  • MonikA_89! Autorytet
    Postów: 7921 11234

    Wysłany: 4 października 2019, 15:22

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    anka1987 wrote:
    Dziewczyny kiedy można zgłosić się do kliniki po dokumentację z przebiegu ivf?
    Ja zwykle po 2tyg miałam kartę wypisową z punkcji. Odbierałam przy okazji wizyty u dr :)

    qdkk2n0amiu7a1g7.png
    _____________________
    Kwiecień '21 jestem mamą!!! ♥️
    Wrzesień '20 transfer dwóch maluchów 10dpt 422,85 😍 13dpt 1570 ♥️ 19dpt dwa pęcherzyki w macicy😍 25dpt mamy serduszka!
    Marzec '20 - AZ blastusia 😭
    Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
    😭
    Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
    Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
    Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
    Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
    Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
    Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
    Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62
  • anka1987 Autorytet
    Postów: 758 466

    Wysłany: 4 października 2019, 15:52

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonikA_89! wrote:
    Ja zwykle po 2tyg miałam kartę wypisową z punkcji. Odbierałam przy okazji wizyty u dr :)
    To muszę teraz w poniedziałek zapytać czy mają coś dla mnie 😉. Monika miałaś dziś wizytę? I co zadowolona?

    32 lat - starania o pierwsze dziecko <3
    Starania od 11.2016
    Leczenie w Invimed 10.2018
    Ja - AMH -6.06 po roku AMH 3.9
    HSG - drożne dwa jajowody.
    On:
    morfologia 1-2%
    SCD - 33%
    HBA -66%

    2 x IUI - nie udane
    hbIMSI -udane - bliźniaczki <3 <3
  • MonikA_89! Autorytet
    Postów: 7921 11234

    Wysłany: 4 października 2019, 16:40

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    anka1987 wrote:
    To muszę teraz w poniedziałek zapytać czy mają coś dla mnie 😉. Monika miałaś dziś wizytę? I co zadowolona?
    Kurde.... wyszłam właśnie z USG i mam 2 przetrwałe pęcherzyki i trochę płynu w zatoce Douglasa. Były 3, więc jeden może pękł i stąd ten płyn. Nie rozumiem tylko dlaczego pozostałe dwa były oporne na ovitrelle.... 😢

    qdkk2n0amiu7a1g7.png
    _____________________
    Kwiecień '21 jestem mamą!!! ♥️
    Wrzesień '20 transfer dwóch maluchów 10dpt 422,85 😍 13dpt 1570 ♥️ 19dpt dwa pęcherzyki w macicy😍 25dpt mamy serduszka!
    Marzec '20 - AZ blastusia 😭
    Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
    😭
    Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
    Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
    Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
    Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
    Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
    Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
    Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62
  • Asiulka84 Autorytet
    Postów: 2289 1833

    Wysłany: 4 października 2019, 18:27

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonikA_89! wrote:
    Kurde.... wyszłam właśnie z USG i mam 2 przetrwałe pęcherzyki i trochę płynu w zatoce Douglasa. Były 3, więc jeden może pękł i stąd ten płyn. Nie rozumiem tylko dlaczego pozostałe dwa były oporne na ovitrelle.... 😢
    Kochana nie łam się podejdziecie do crio i wkoncu sie uda. Mysl o moim przypadku ile ja musialam przejsc zeby wkoncu sie udało ;)idz na akupunkture serio ja mialam podejscie ze jak nie pomoze to chociaz sie zrelaksuje 😂

    zi13sek28nq2a06c.png

    mhsv9vvjjd21ilfh.png
    ~~~~~~~~
    IV procedury in vitro - bez sukcesu
    Zostały nam❄❄
    ~~~~~~~~~
    AMH - 0,91(poprawa na 1,95)
    MTHFR 1298A-C - homo
    PAI-1 - hetero
    NK - 21%
    ASA - 1:10
    ANA - ujemne
    ▪przeciwciała przeciw osłonce przejrzystej
    ▪endometrioza 1 stopień

    "Dopóki oddycham nie tracę nadziei"
  • MonikA_89! Autorytet
    Postów: 7921 11234

    Wysłany: 4 października 2019, 19:01

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiulka84 wrote:
    Kochana nie łam się podejdziecie do crio i wkoncu sie uda. Mysl o moim przypadku ile ja musialam przejsc zeby wkoncu sie udało ;)idz na akupunkture serio ja mialam podejscie ze jak nie pomoze to chociaz sie zrelaksuje 😂
    Żeby podejść do crio to ja najpierw muszę mieć punkcję :P Dostałam dzisiaj rozpiskę leków, jakieś końskie dawki. Zaczynam od puregonu i mensinormu, potem dokładam orgalutran. Przeczuwam tęczę na brzuchu od tych wszystkich zastrzyków :P
    Co do akupunktury, to nie wiem czy to jest dla mnie droga. Chyba wolałabym masaż 😊

    qdkk2n0amiu7a1g7.png
    _____________________
    Kwiecień '21 jestem mamą!!! ♥️
    Wrzesień '20 transfer dwóch maluchów 10dpt 422,85 😍 13dpt 1570 ♥️ 19dpt dwa pęcherzyki w macicy😍 25dpt mamy serduszka!
    Marzec '20 - AZ blastusia 😭
    Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
    😭
    Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
    Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
    Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
    Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
    Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
    Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
    Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62
  • Renesme Autorytet
    Postów: 725 360

    Wysłany: 4 października 2019, 19:24

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy to możliwe żeby dzień po transferze odczuwalna klucie w podbrzuchu. Za pierwszym razem tak nie miałam choć re klucie nie jest przez cały czas, a może źle zrobiłam biorąc embrioglue. Chyba powinnam pluknac sie w głowę

    13/12/19 Synuś 8 cm👶❤️
    04/12/19 dzidzia 5cm❤️
    07/11/19 dzidzia 1,23 cm❤️
    31/10/19 dzidzia 8 mm❤️
    13 dpt 1409, 47💞
    11 dpt 606,02💞
    03/10/19podana blastka 4BA z EG zostań z nami

    16/05/19blastka 4AA 8tc😩
‹‹ 351 352 353 354 355 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ