INVIMED POZNAŃ
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja biorę jeszcze ten Prenatal Duo,ale ostatnio jak kupowałam to zapłaciłam 70zl w aptece... Przeanalizowałam skład i można ze spokojem kupić Prenatal Classic,a do tego osobno Omega 3 i wyjdzie ok. 50zł. Strasznie zdzierają 😵 ostatnio poszłam po oliwkę do ciała do Rossmanna - oliwka dla ciężarnych 25zl, oliwka dla niemowląt 13zl 😆 skład i pojemność identyko. 🤓Danadana
-
Danadana wrote:Ja biorę jeszcze ten Prenatal Duo,ale ostatnio jak kupowałam to zapłaciłam 70zl w aptece... Przeanalizowałam skład i można ze spokojem kupić Prenatal Classic,a do tego osobno Omega 3 i wyjdzie ok. 50zł. Strasznie zdzierają 😵 ostatnio poszłam po oliwkę do ciała do Rossmanna - oliwka dla ciężarnych 25zl, oliwka dla niemowląt 13zl 😆 skład i pojemność identyko. 🤓
Co do różnych witamin i leków na receptę to polecam kupować w aptekach internetowych - Prenatal Duo kupiłam ostatnio za 45 zł (kupiłam już sobie na zapas za jednym zamówieniem).Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2021, 20:13
-
Ja w ogole mialam oczywiscie faze na super witaminy i kupilam Nordic Naturals DHA i B-Complex (w razie jakbym musiala metyle) i biore osobno jod i d3. Ale mam też mama dha premium i chyba jak tamte cuda mi sie skoncza to bede brac normalne witaminki
Tez zamawiam internetowo.
A w rossmanie na brzuszek kupilam Oliwke Mamas Babydream - taka fioletowa, na pewno nie byla droga
Ostatnio juz tez orientowalam sie wsrod olejkow do masazu krocza to tam tez sa cuda na kijuWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2021, 20:20
👪🐶🌲
Invimed Poznań
Udana II procedura IVF, 4 transfer (Intralipid, Prograf, Encorton).
Janek - 13/07/2021 4130g, 58cm szczęścia.
Marzec 2023 - ciąża naturalna.
Basia - 6/12/2023 3680g -
nick nieaktualnyJa od lat kupuję w aptekagemini.pl. Za prenatal duo płaciłam ostatnio 44 zł. W ogóle tam jest dosyć bogaty asortyment (choć kiedyś był lepszy), dużo gadżetów dla kobiet w ciąży, dla malucha. Polecam zajrzeć. A do brzucha i ud mam balsamy Palmers i też były tańsze niż np w Rossmanie. Ale coś nie mam zapału żeby regularnie się smarować. Zaintrygowały mnie olejki do masażu krocza? Jak, od kiedy...? 😀
-
Ula30 wrote:Ja od lat kupuję w aptekagemini.pl. Za prenatal duo płaciłam ostatnio 44 zł. W ogóle tam jest dosyć bogaty asortyment (choć kiedyś był lepszy), dużo gadżetów dla kobiet w ciąży, dla malucha. Polecam zajrzeć. A do brzucha i ud mam balsamy Palmers i też były tańsze niż np w Rossmanie. Ale coś nie mam zapału żeby regularnie się smarować. Zaintrygowały mnie olejki do masażu krocza? Jak, od kiedy...? 😀👪🐶🌲
Invimed Poznań
lukaszkowa wrote:Ja w ogole mialam oczywiscie faze na super witaminy i kupilam Nordic Naturals DHA i B-Complex (w razie jakbym musiala metyle) i biore osobno jod i d3. Ale mam też mama dha premium i chyba jak tamte cuda mi sie skoncza to bede brac normalne witaminki
A w rossmanie na brzuszek kupilam Oliwke Mamas Babydream - taka fioletowa, na pewno nie byla droga
Ostatnio juz tez orientowalam sie wsrod olejkow do masazu krocza to tam tez sa cuda na kijulukaszkowa lubi tę wiadomość
~~~~~~~~
IV procedury in vitro - bez sukcesu
Zostały nam❄❄
~~~~~~~~~
AMH - 0,91(poprawa na 1,95)
MTHFR 1298A-C - homo
PAI-1 - hetero
NK - 21%
ASA - 1:10
ANA - ujemne
▪przeciwciała przeciw osłonce przejrzystej
▪endometrioza 1 stopień
"Dopóki oddycham nie tracę nadziei" -
Ula30 wrote:Ja od lat kupuję w aptekagemini.pl. Za prenatal duo płaciłam ostatnio 44 zł. W ogóle tam jest dosyć bogaty asortyment (choć kiedyś był lepszy), dużo gadżetów dla kobiet w ciąży, dla malucha. Polecam zajrzeć. A do brzucha i ud mam balsamy Palmers i też były tańsze niż np w Rossmanie. Ale coś nie mam zapału żeby regularnie się smarować. Zaintrygowały mnie olejki do masażu krocza? Jak, od kiedy...? 😀
~~~~~~~~
IV procedury in vitro - bez sukcesu
Zostały nam❄❄
~~~~~~~~~
AMH - 0,91(poprawa na 1,95)
MTHFR 1298A-C - homo
PAI-1 - hetero
NK - 21%
ASA - 1:10
ANA - ujemne
▪przeciwciała przeciw osłonce przejrzystej
▪endometrioza 1 stopień
"Dopóki oddycham nie tracę nadziei" -
nick nieaktualny
-
Ja czytałam u Mamyginekolog,ze jeśli ktoś ma predyspozycje do rozstępów to one i tak się pojawia, nawet jeśli się będzie smarować. To jest po prostu "zapisane" w skórze. Natomiast smarować się i tak poleca, bo potem podobno skóra swędzi jak się rozciąga. Ja akurat jak roslam to niestety za szybko jako nastolatka i mam na pośladkach ogromne rozstępy, więc pewnie i tak mnie to czekaDanadana
-
Ula30 wrote:Ja od lat kupuję w aptekagemini.pl. Za prenatal duo płaciłam ostatnio 44 zł. W ogóle tam jest dosyć bogaty asortyment (choć kiedyś był lepszy), dużo gadżetów dla kobiet w ciąży, dla malucha. Polecam zajrzeć. A do brzucha i ud mam balsamy Palmers i też były tańsze niż np w Rossmanie. Ale coś nie mam zapału żeby regularnie się smarować. Zaintrygowały mnie olejki do masażu krocza? Jak, od kiedy...? 😀
)
Danadana -
nick nieaktualny
-
Asiemka wrote:Ja brałam Femibion i w internecie tez był dużo tańszy niż w aptece. Aktualnie nie biorę żadnego zestawu, tylko mam rozpiskę od lekarza 😊 wit. D, C, B complex, magnez, kwas foliowy, żurawit.
Tylko, ze ja mam sok z zurawinyWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2021, 08:51
👪🐶🌲
Invimed Poznań
Zastanawiam sie czy Mania i Penceence do nas zaglądają - jestem ciekawa jak ich badania👪🐶🌲
Invimed Poznań
lukaszkowa wrote:Ja w ogole mialam oczywiscie faze na super witaminy i kupilam Nordic Naturals DHA i B-Complex (w razie jakbym musiala metyle) i biore osobno jod i d3. Ale mam też mama dha premium i chyba jak tamte cuda mi sie skoncza to bede brac normalne witaminki
Ostatnio juz tez orientowalam sie wsrod olejkow do masazu krocza to tam tez sa cuda na kijua na półce zostały tylko Palmersy i te inne oliwki, wszystko o wiele droższe,a tak jak pisałam - składy te same.
Widać Ci już brzuszek?)
Danadana -
Danadana wrote:Tej oliwki u mnie nie było, właśnie na nią polowałam
a na półce zostały tylko Palmersy i te inne oliwki, wszystko o wiele droższe,a tak jak pisałam - składy te same.
Widać Ci już brzuszek?)
👪🐶🌲
Invimed Poznań
Dziewczyny czy klinika wymaga badania kariotypu do procedury ivf?
Starania od 2014r. ☹️
INVIMED POZNAŃ
IVF - maj 2021
Rozpoczęcie stymulacji - 10.05
PUNKCJA - 21.05 💉
CRIOTRANSFER - 17.06 blastocysta 4AB 🍀 11dpt - beta <1,2 mIU 💔
20 LIPIEC21' - transfer blastek 4bb i 3bb 🍀 - 5dpt⏸️, 6dpt - bhcg 24 mIU/ml🍀 8dpt - bhcg 91 mIU/ml🍀 9dpt - bhcg 149mIU/ml🍀 11dpt - bhcg 332,2mIU/ml🍀 13dpt - bhcg 769mIU/ml🍀15dpt - bhcg 2120mIU/ml🍀
16dpt - pęcherzyk ciążowy 7,7mm z ciałkiem żółtkowym 🍀
21dpt - bhcg 22tys+ 🍀
27dpt - 6mm👶 i bijące❤️
35dpt - 7t5d - 1,26mm👶
12t5d - 6,5cm 👶 156ud/min ❤️ Chłopak? 💙 I PRENATALNE
13t6d - 90g 👶
15t0d - 118g 👶
17t0d - 177g 👶 SYN 💙
17t6d - 200g 👶
21t1d - 423g 👶 II PRENATALNE
21t6d - 500g 👶
24t5d - 804g 👶
26t6d -1100g👶
30t6d -1650g👶
32t6d -1900g👶
34t6d -2500g👶
36t6d -2750g👶
38t6d -3400g👶
Alex
08.04.2022
9:04
3760g ❤️ -
Dzudi wrote:Dziewczyny czy klinika wymaga badania kariotypu do procedury ivf?👪🐶🌲
Invimed Poznań
lukaszkowa wrote:Widac, ludzie mowia, ze widac. Ja sie chyba przyzwyczajam bo jakos super go nie widze, a bardziej czuję np. jak nie mogę juz tak daleko dojechac krzeslem do biurka albo jak muszę zawiązać buty. No i wlasnie jak smaruję to czuję taką piłkęDanadana
-
nick nieaktualny