INVIMED POZNAŃ
-
WIADOMOŚĆ
-
matyldaewa wrote:Wiem, że pewnie wielokrotnie pojawiło się takie pytanie, ale ciężko odnaleźć się w całej historii forum, a jestem ciekawa, komu udało się zajść w ciążę przy pierwszym transferze?
Marzycielka7, matyldaewa lubią tę wiadomość
2021.05.05 crio blastki 4BB
5dpt bhcg 20,52; 7dpt bhcg 48,18; 9dpt bhcg 189,84; 13dpt bhcg 1726; 14dpt usg mamy pecherzyk ciazowy
21dpt bhcg 20544,47 mIU/ml prog 12,87
2021.05.29 (23dpt) usg mamy serduszko❤
2021.06.15 usg dzidzia ma 2cm❤
2021.07.08 usg dzidzia ma 6cm❤
2021.08.05 usg dziewczynka 150g❤
2021.09.03 usg ważę juz 330g❤
2021.10.03 usg ważę 700g❤
2021.12.22 usg ważę 2,8kg❤
2022.01.10 3780g 53cm Ewelinka porod cc
Mamy jeszcze 4❄❄❄❄
2021.04.06 transfer blastki 4AB, 9dpt bhcg 0
2020.03.19 Ania 52cm, 3680g
2019.07.29 dzidzia 0,3cm ❤
11dpt bhcg 959, 9dpt bhcg 354, 7dpt bhcg 81,76
2019.07.08 FET 4AA godz 14:00 (EG)
-
dobuska wrote:Marzycielka tak, też mam dofinansowanie, między innymi dlatego miałam przerwaną pierwszą stymulację, bo rokowanie na jakikolwiek zarodek było zbyt kiepskie, a straciłabym kasiorę.
A my mamy dofinansowanie do 3 procedur tak ?
Bo juz głupieje ? -
Marzycielka7 wrote:A my mamy dofinansowanie do 3 procedur tak ?
Bo juz głupieje ?
To jedno od drugiego niezależne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2021, 12:21
Marzycielka7 lubi tę wiadomość
-
Kassssia wrote:Ja robiłam w PreMediCare (https://www.premedicare.pl/) to jest koło Plazy. Ja byłam zadowolona. Z tego co kojarzę to Lukaszkowa robiła tam połówkowe i chyba She_Wolf też prenatalne.
Ale nie ważne jakiego lekarza wybierzesz sprawdź czy ma uprawnienia do robienia prenatalnych (https://fetalmedicine.org/lists/map/certified/NT) -
Marinett :) wrote:Witam czy któraś z Was miała badania prenatalne w Poznaniu u dr Agnieszki Kaluba-Skotarczak? Jakie macie odczucia i doswiadczenia...polecacie?Badz gdzie w Poznaniu warto zrobic usg w pierwszym trymestrze bede jechac ponad 100 km wiec chcialabym rozeznac teren.Pozdrawiam serdecznieDanadana
-
matyldaewa wrote:Wiem, że pewnie wielokrotnie pojawiło się takie pytanie, ale ciężko odnaleźć się w całej historii forum, a jestem ciekawa, komu udało się zajść w ciążę przy pierwszym transferze?
dobuska, kate2friend, Dzudi, matyldaewa, Fisia lubią tę wiadomość
Danadana -
Dziewuszki-dostalam dzisiaj protokół-jade na krótkim, ale transfer będziemy robic w czerwcu ze względu na moją immunologie i leukopenie. Za jakis tydzien powinna przyjść@ i jade z 💉💉💉mam puregon i cetrotide. Juz nie mogę się doczekać😁😁😁
dobuska, Danadana, kate2friend, mo_Nika, Ula30, Marzycielka7, Fisia lubią tę wiadomość
Udane 2IVF-Zdarzył się cud😍
Maj 2022r-rodzi się synuś🤱💙 -
Bombka wrote:Dziewuszki-dostalam dzisiaj protokół-jade na krótkim, ale transfer będziemy robic w czerwcu ze względu na moją immunologie i leukopenie. Za jakis tydzien powinna przyjść@ i jade z 💉💉💉mam puregon i cetrotide. Juz nie mogę się doczekać😁😁😁
Motyl12 lubi tę wiadomość
-
Marinett :) wrote:Dzięki dziewczyny za podpowiedzi a tak z ciekawosci czy któras z Was prowadzi ciąże w klinice mimo odległości od Poznania wiekszej niż np. 50 km? Czy doradzono Wam prowadzwnie ciąży u siebie w miejscu zamieszkania?👪🐶🌲
Invimed Poznań
Udana II procedura IVF, 4 transfer (Intralipid, Prograf, Encorton).
Janek - 13/07/2021 4130g, 58cm szczęścia.
Marzec 2023 - ciąża naturalna.
Basia - 6/12/2023 3680g -
Marinett :) wrote:Dzięki dziewczyny za podpowiedzi a tak z ciekawosci czy któras z Was prowadzi ciąże w klinice mimo odległości od Poznania wiekszej niż np. 50 km? Czy doradzono Wam prowadzwnie ciąży u siebie w miejscu zamieszkania?Danadana
-
Danadana wrote:Klinika nie prowadzi ciąż
. Pytałam osobiście bo slyszalam o tym a raz jak czekalam to na korytarzu wisi plakat, że prowadzą. Raz na wlewie z Intralipidu lezala dziewczyna na ktg od dr Kusnierczak bo prowadziła u niej. Więc prowadzą na 100%.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2021, 19:51
👪🐶🌲
Invimed Poznań
Udana II procedura IVF, 4 transfer (Intralipid, Prograf, Encorton).
Janek - 13/07/2021 4130g, 58cm szczęścia.
Marzec 2023 - ciąża naturalna.
Basia - 6/12/2023 3680g -
Kochane moje, moja dr. K jak zobaczyła wyniki męża to oczywiście powiedziała, że będziemy próbować je naprawić - plemników 8mil/ml i morfologia 0% - idziemy za wizytę w następnym tygodniu.
Dziewczyny co z takimi wynikami. Mamy szanse bez invitro czy już zbierać pieniążki? Jakie są szanse?
Teraz się Cieszę, że Poznań ma to dofinansowanie.Starania od końca 2019r. -
lukaszkowa wrote:Wiekszosc lekarzy procz dr Sroki i dr Małka prowadzi ciąże w Invimedzie
. Pytałam osobiście bo slyszalam o tym a raz jak czekalam to na korytarzu wisi plakat, że prowadzą. Raz na wlewie z Intralipidu lezala dziewczyna na ktg od dr Kusnierczak bo prowadziła u niej. Więc prowadzą na 100%.
O kurcze, powiem szczerze, że też myślałam że nie prowadzą w klinice ciąży. Nawet mi się jeszcze nie zdążyło nigdy spotkać na korytarzu ciężarnej z widoczny brzuszkiemale dobrze wiedzieć
-
Hej! Dziś byłam u wyjęcia szwów. Przy okazji badanie. Wszystko się dobrze goi. Czyli standardowo u mnie jak na psie 😉 kontrola za 7 tygodni🙂
lukaszkowa, mo_Nika, Ula30, Danadana, lindalia, kate2friend, dobuska, Asiulka84, Motyl12, Marzycielka7, MonikA_89!, Fisia lubią tę wiadomość
08 - 2016 rozpoczęcie starań;
06 - 2018 rozpoczęcie leczenia w InVimed
19-10-2018 kriotransfer - nieudany
21-11-2018 II kriotransfer - udany
17-12-2018 bijące serduszko
21-08-2019 przychodzi na świat Helenka
16-07-2020 kriotransfer - nieudany
17-08-2020 kriotransfer - udany
28-04-2021 przychodzi na świat Antonina -
Bombka wrote:Dziewuszki-dostalam dzisiaj protokół-jade na krótkim, ale transfer będziemy robic w czerwcu ze względu na moją immunologie i leukopenie. Za jakis tydzien powinna przyjść@ i jade z 💉💉💉mam puregon i cetrotide. Juz nie mogę się doczekać😁😁😁
Też jestem po wizycie i również mam protokół krótki. Za kilka dni stymulacja, ale już wiem że na transfer świeży nie ma szans z uwagi na moje PCOS i mocną stymulacje jak na policystyczne jajniki. No ale cóż...dziewczyny już wielokrotnie tu powtarzały, że trzeba być bardzo cierpliwym 🤷♀️lukaszkowa, Danadana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarinett :) wrote:Dzięki dziewczyny za podpowiedzi a tak z ciekawosci czy któras z Was prowadzi ciąże w klinice mimo odległości od Poznania wiekszej niż np. 50 km? Czy doradzono Wam prowadzwnie ciąży u siebie w miejscu zamieszkania?
.
lukaszkowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
lukaszkowa wrote:Wiekszosc lekarzy procz dr Sroki i dr Małka prowadzi ciąże w Invimedzie
Danadana