INVIMED POZNAŃ
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, zawsze biorę o 6 rano pierwszą dawkę progesteronu.
I zaspalam!!!!!😭
wzięłam o siódmej.
Błagam, powiedzcie, że nie nawaliłam za bardzo(((
Już sobie ustawiłam dodatkowo budzik, bo korzystam z takiej aplikacji co przypomina mi o lekach, ale zbyt cicho:( codziennie się budzę przed szóstą, a dzisiaj takie coś! Wrrrrr....Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2021, 07:21
-
dobuska wrote:Dziewczyny, zawsze biorę o 6 rano pierwszą dawkę progesteronu.
I zaspalam!!!!!😭
wzięłam o siódmej.
Już sobie ustawiłam dodatkowo budzik, bo korzystam z takiej aplikacji co przypomina mi o lekach, ale zbyt cicho:( codziennie się budzę przed szóstą, a dzisiaj takie coś! Wrrrrr.... -
lindalia wrote:Jesteś na cyklu naturalnym, wiec sama też produkujesz progesteron. Leki trochę maja Cie podkoksować, więc nie jest tak, że zostawiłaś na godzinę Kajtka bez opieki progesteronowej.
-
Cześć Kochane ❤️ Żyje i mam się dobrze! Ból brzucha odszedł w zapomnienie (odpukać), już zapomniałam jak to jest bez bólu 😂 Mam delikatne plamienie ale doktor mówił, że to naturalne. Jezuuu czuje się bosko 🙈
dobuska, Danadana, lindalia, mo_Nika, Motyl12, katrinka2609, Fisia, penceence lubią tę wiadomość
Starania od 2014r. ☹️
INVIMED POZNAŃ
IVF - maj 2021
Rozpoczęcie stymulacji - 10.05
PUNKCJA - 21.05 💉
CRIOTRANSFER - 17.06 blastocysta 4AB 🍀 11dpt - beta <1,2 mIU 💔
20 LIPIEC21' - transfer blastek 4bb i 3bb 🍀 - 5dpt⏸️, 6dpt - bhcg 24 mIU/ml🍀 8dpt - bhcg 91 mIU/ml🍀 9dpt - bhcg 149mIU/ml🍀 11dpt - bhcg 332,2mIU/ml🍀 13dpt - bhcg 769mIU/ml🍀15dpt - bhcg 2120mIU/ml🍀
16dpt - pęcherzyk ciążowy 7,7mm z ciałkiem żółtkowym 🍀
21dpt - bhcg 22tys+ 🍀
27dpt - 6mm👶 i bijące❤️
35dpt - 7t5d - 1,26mm👶
12t5d - 6,5cm 👶 156ud/min ❤️ Chłopak? 💙 I PRENATALNE
13t6d - 90g 👶
15t0d - 118g 👶
17t0d - 177g 👶 SYN 💙
17t6d - 200g 👶
21t1d - 423g 👶 II PRENATALNE
21t6d - 500g 👶
24t5d - 804g 👶
26t6d -1100g👶
30t6d -1650g👶
32t6d -1900g👶
34t6d -2500g👶
36t6d -2750g👶
38t6d -3400g👶
Alex
08.04.2022
9:04
3760g ❤️ -
Dzudi wrote:Cześć Kochane ❤️ Żyje i mam się dobrze! Ból brzucha odszedł w zapomnienie (odpukać), już zapomniałam jak to jest bez bólu 😂 Mam delikatne plamienie ale doktor mówił, że to naturalne. Jezuuu czuje się bosko 🙈
-
Dziewczyny, dzisiaj mija mi 5 dzień hodowli i teraz ja nie wiem czy ktoś do mnie zadzwoni, czy ja mam dzwonić? (W sumie to nawet nie wiem gdzie, na infolinię?)
Powiem Wam, że dzisiaj pierwszy raz mam podłamanie. Pol nocy mi się śniły zle rzeczy, lacznie z negatywną betą i chyba to mnie tak nastroiło...
Martwię się, że mój kajtek miał trzy dni i nie wiem czy dalej się rozwija. Jezu, zaraz mąż wstanie to mnie może ustawi do pionu, ale czy to normalne, że się trochę boję?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2021, 08:23
-
Dobuska powinni do Ciebie dzwonić z informacją ile udało się zamrozić. Mi doktor mówił, że emriolog zadzwoni z informacją.
Co do obaw to nie pomogę bo nigdy nie byłam w Twojej sytuacji ale myślę, że normalną rzeczą jest strach przed niewiadomą. Bądź silna dla Kajtka i przyciągaj same pozytywne myśli! Będzie dobrze 😘dobuska lubi tę wiadomość
Starania od 2014r. ☹️
INVIMED POZNAŃ
IVF - maj 2021
Rozpoczęcie stymulacji - 10.05
PUNKCJA - 21.05 💉
CRIOTRANSFER - 17.06 blastocysta 4AB 🍀 11dpt - beta <1,2 mIU 💔
20 LIPIEC21' - transfer blastek 4bb i 3bb 🍀 - 5dpt⏸️, 6dpt - bhcg 24 mIU/ml🍀 8dpt - bhcg 91 mIU/ml🍀 9dpt - bhcg 149mIU/ml🍀 11dpt - bhcg 332,2mIU/ml🍀 13dpt - bhcg 769mIU/ml🍀15dpt - bhcg 2120mIU/ml🍀
16dpt - pęcherzyk ciążowy 7,7mm z ciałkiem żółtkowym 🍀
21dpt - bhcg 22tys+ 🍀
27dpt - 6mm👶 i bijące❤️
35dpt - 7t5d - 1,26mm👶
12t5d - 6,5cm 👶 156ud/min ❤️ Chłopak? 💙 I PRENATALNE
13t6d - 90g 👶
15t0d - 118g 👶
17t0d - 177g 👶 SYN 💙
17t6d - 200g 👶
21t1d - 423g 👶 II PRENATALNE
21t6d - 500g 👶
24t5d - 804g 👶
26t6d -1100g👶
30t6d -1650g👶
32t6d -1900g👶
34t6d -2500g👶
36t6d -2750g👶
38t6d -3400g👶
Alex
08.04.2022
9:04
3760g ❤️ -
dobuska wrote:Dziewczyny, dzisiaj mija mi 5 dzień hodowli i teraz ja nie wiem czy ktoś do mnie zadzwoni, czy ja mam dzwonić? (W sumie to nawet nie wiem gdzie, na infolinię?)
Powiem Wam, że dzisiaj pierwszy raz mam podłamanie. Pol nocy mi się śniły zle rzeczy, lacznie z negatywną betą i chyba to mnie tak nastroiło...
Martwię się, że mój kajtek miał trzy dni i nie wiem czy dalej się rozwija. Jezu, zaraz mąż wstanie to mnie może ustawi do pionu, ale czy to normalne, że się trochę boję?))
dobuska lubi tę wiadomość
Danadana -
dobuska wrote:Dziewczyny, zawsze biorę o 6 rano pierwszą dawkę progesteronu.
I zaspalam!!!!!😭
wzięłam o siódmej.
Już sobie ustawiłam dodatkowo budzik, bo korzystam z takiej aplikacji co przypomina mi o lekach, ale zbyt cicho:( codziennie się budzę przed szóstą, a dzisiaj takie coś! Wrrrrr....dobuska lubi tę wiadomość
Danadana -
Dzudi wrote:Dobuska powinni do Ciebie dzwonić z informacją ile udało się zamrozić. Mi doktor mówił, że emriolog zadzwoni z informacją.
Co do obaw to nie pomogę bo nigdy nie byłam w Twojej sytuacji ale myślę, że normalną rzeczą jest strach przed niewiadomą. Bądź silna dla Kajtka i przyciągaj same pozytywne myśli! Będzie dobrze 😘 -
Bombarduje koordynatorkę z każdej strony-napisałam maila i SMS też 🙈 póki co cisza, ale mam nadzieję, że ktoś się odezwie, bo do poniedziałku zejdę na zawał 🙄
Ogólnie oba badania były robione w klinice, więc nie ma mowy o różnicach pomiędzy laboratorium. Obraz na usg był wczoraj ok, pęcherzyki od środy urosły. A ten wzrastający estradiol to świadczy ogolnie, że pęcherzyki dojrzewają, tak?
Dzudi, cieszę się, że w końcu przyszła ulga i czujesz się lepiej
Dobuska, odgoń czarne myśli, odpoczywaj i korzystaj z pobytu nad morzem. No i koniecznie daj znać jak embriolog się odezwie -
nick nieaktualnyDziewczyny, kompletując wyprawki, jakiś czas temu pisałyśmy o laktatorach, bo Lukaszkowa rozważała Medelę Swing, na która i ja się zdecydowałam. Powiem Wam, ze jest absolutnie warta swojej ceny! Ze szpitala wyszłam karmiąc mm, pogryziona i z zapaleniem piersi. Myślałam, ze już nic z tego nie będzie, ale położna i medela uratowały moją laktację i obecnie prowadzę mini mleczarnię 🙈🙈 piersi wyleczone, moc laktatora sprawia, ze sesje są krótkie, a bardzo „treściwe”. Mała je moje mleko, nie ma kolek ani zaparć, a my śpimy w nocy 😊
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2021, 09:31
mo_Nika, Marzycielka7, Danadana, dobuska, kate2friend, katrinka2609, Fisia, penceence, Asiulka84 lubią tę wiadomość
-
lindalia wrote:A no fakt, bo Ty bliźniaczo masz pcos jak ja. A masz też lamettę?
Co do pierwszego - dziękuję.właśnie wydarłam się na męża, że za głośno oddycha, więc chyba @ u bram. 😃
To jak będzie stymulacja to dopiero mąż będzie miał 🙃zawsze nawet zły humor można w tym czasie zwalić na hormony 😁😁 -
penceence wrote:Dzudi super to teraz obie tylko czekamy na tel od embriloga
Mnie juz dzisiaj nic nie boli i normalnie bylam w pracy, wiec mam nadzieje, ze tobie tez szybko przejdzie
Niech telefony Wasze dziewczyny będą z pozytywnymi wieściami ✊✊✊dobuska lubi tę wiadomość
-
mo_Nika wrote:Bombarduje koordynatorkę z każdej strony-napisałam maila i SMS też 🙈 póki co cisza, ale mam nadzieję, że ktoś się odezwie, bo do poniedziałku zejdę na zawał 🙄
Ogólnie oba badania były robione w klinice, więc nie ma mowy o różnicach pomiędzy laboratorium. Obraz na usg był wczoraj ok, pęcherzyki od środy urosły. A ten wzrastający estradiol to świadczy ogolnie, że pęcherzyki dojrzewają, tak?
)
A może po prostu zadzwon do kliniki
Oni pracują chyba w soboty do 13 🤔zawsze to może ktoś podpyta i oddzwonią -
Dziewczyny wczoraj wzięłam Ovitrelle
Igła tępa jak w Orgalutranie albo ja juz mam taka twarda skore 🙈😬
Od jutra na 10 dni wjeżdża luteina i będziemy później czekać na @
Jak wszystko dobrze pójdzie to w okolicach 5 czerwca powinnam zacząć kolejna stymulację
Myśle ze teraz to juz będę się kłuć jak nałogowiec bo zapowiedziane mam pomieszanie lekow 😁i niech to będzie konkretne podkoksowanie ✊
Miłego słonecznego dnia choć u nas powoli się chmurzy 😏dobuska, Fisia lubią tę wiadomość