IUI Grudzień
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosia05 wrote:Joasia, Tobie się udało. Jakie miałaś objawy przez testem?
Tak , pierwsze IUI , nastawiałam się ze pierwsze się i tak nie uda , nie miałam żadnej nadziei , 7 dni ( 9 po ovitrelle ) po IUI robiłam test żeby zobaczyć czy po zastrzyku nie ma śladu , i nie było , negatywny test .
W 10 dniu po IUI zaczęłam z rana testować , pierwsze cienie widziałam , ale takie ze gołym okiem bez problemu było widać , a potem z dnia na dzień kreska na teście była coraz to ciemniejsza , tak robiłam każdy dzień przez kolejne7 dni , wszystkie testy wysilałam ,😂z różnych firm , wszystkie są pozytywne , 4 stycznia mam pierwsze usg
Czuje się dobrze , objawów nie miałam prawie żadnych, oprócz bolesnych piersi ale to mogło być z progesteronuSiwa33, Gosia05 lubią tę wiadomość
Starania od września 2019 z przerwami
👱🏻♀️Ja -wszystkie badania w normie
AMH 21,8
Mały torbiel na prawym jajniku ,
👱🏻♂️On-wszystkie badania w normie
Wyniki nasienia b.dobre
Wrzesień 2021 klinika płodności
-Nie znaleziono powodu
1 IUI ❇01.12.2021 Gonal f+ovitrelle -
Gosia05 wrote:Dziewczyny, mimo wszystko zrobiłam beta hcg przed chwilą żeby nie mieć wyrzutów sumienia w razie w Wynik ok 19
Gosia05 lubi tę wiadomość
🙋🏼♀️30 lat 🙋♂️36 lat
Staramy się od: 10.2019
✅Drożność jajowodów
✅Kariotypy
✅AMH: 6.75
☑️Nasienie: SDF: 20%, HBA: 42%
Morfologia: 0.92% -> 4.31% -> 0.85%
💊 Pregna start, Wit. C 1000, Q10
4.12.2021- 1sza IUI❌
4.01.2022 - 2ga IUI❌️
01.2022- Rekovelle (8mg) + Menopur (150) + Orgalutran (3dn x 1amp) + Gonapepty (1dn x 2amp) +Ovitrelle+ Sumamed -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Becky123 wrote:12.12 ovi a kolejnego dnia iui, okres teoretycznie wypada w niedzielę 26.12. Niby jeszcze kilka dni ale już po takie ilości nieudanych prób wiem co zwiastuje ochota na chipsy paprykowe🤭
Ojej to jeszcze nic straconego, jeszcze raczej za szybko żeby cokolwiek stwierdzić chociaż miałam tak samo jak Ty a wczoraj zrobiłam test i dupa ale u Cb to naprawdę jeszcze może być różnie ✊Becky123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySiwa33 wrote:Ojej to jeszcze nic straconego, jeszcze raczej za szybko żeby cokolwiek stwierdzić chociaż miałam tak samo jak Ty a wczoraj zrobiłam test i dupa ale u Cb to naprawdę jeszcze może być różnie ✊
Zobaczymy jak będzie ale nie chce się nastawiać bo ewentualne rozczarowanie będzie bolalo
a muszę trzymać fason w święta😉Siwa33 lubi tę wiadomość
-
Gosia05 wrote:Dziewczyny, moja beta <2,30 w 12dp iui także szykuje się na styczeń...
Przykro mi …
Starania od września 2019 z przerwami
👱🏻♀️Ja -wszystkie badania w normie
AMH 21,8
Mały torbiel na prawym jajniku ,
👱🏻♂️On-wszystkie badania w normie
Wyniki nasienia b.dobre
Wrzesień 2021 klinika płodności
-Nie znaleziono powodu
1 IUI ❇01.12.2021 Gonal f+ovitrelle -
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny, 23.12 miałam moją druga IUI. Mam postanowienie, że nie będę testować w ogóle bo ostatnio okres spóźnił mi się 5 dnia, testy wychodziły negatywne ale nadzieja była. Chcę sobie tego darować...
Myślałam, żeby 10.01 iść na betę dopiero, bo wyjeżdżamy z Mężem na długi weekend, teraz zaczęłam sprawdzać w kalendarzu jak to wychodzi i zastanawiam się czy jednak nie iść na betę przed naszym wyjazdem - 5.01 🙈🤪 Mam słabą "silną wolę" 😅 -
nick nieaktualnySiwa33 wrote:Ojej to jeszcze nic straconego, jeszcze raczej za szybko żeby cokolwiek stwierdzić chociaż miałam tak samo jak Ty a wczoraj zrobiłam test i dupa ale u Cb to naprawdę jeszcze może być różnie ✊
U mnie oficjalnie pierwsze iui nieudane😔