IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
sylvuś wrote:Witajcie Dziewczyny
Przeczytałam cały wątek od poczatku. Mam wrażenie że troszke Was już znam i za wszystkie trzymam kciuki z całych sił&&&&
Jeśli moge to poprosze o dobrą energię od Was.
30.03 miałam pick-up a 04.04 transfer
Staram sie mysleć jak najbardziej pozytywnie. Wydaje mi sie , że nawet z którąs z Was mogłam się spotkać w sobote w Wa-wiew kolejce po cud
Nie odczuwam żadnych dolegliwości, a może powinnam ....
* 10.2013 HSG I PO CHWILI UPRAGNIONA CIĄŻA
* 12.2013 [*]8/9 TYDZIEŃ
* 2014 INSEMINACJE
* 14.02.2015 KWALIFIKACJA DO RZĄDOWEGO IN-VF
* 30.03.2015 PICK-UP 6 SZTUK - DO 5 DNIA DOTRWAŁA TYLKO 1
* 04.04.2015 TRANSFER- MAM NADZIEJĘ ŻE TO WŁAŚNIE TA JEDNA MOJA JEDYNAKava lubi tę wiadomość
INVIMED WROCŁAW
- PCOS
- NIEPLODNOSC IDIOPATYCZNA
- HSG - JAJOWODY DROŻNE
- 2 IUI - UJEMNE
-3 transfery - ujemne (2015 - 2016)
2018 wracam do walki - > LAPAROSKOPIA
PAŹDZIERNIK 2018 - HISTEROSKOPIA
21.11.2018 - transfer - UDANY:) -
nick nieaktualnyHej dziewczyny. Gratuluję wszystkim nowym mamusiom
i kibicuję oczekującym.
Moje koło tez juz chyba poszło w ruch. Wczoraj Zadzwonili z klinikimam przyjechać po recepty i zaczynamy. Nogi się pode mną ugiely bo mówiono nam ze mamy się spodziewać telefonu w maju/czerwcu. A tu taka niespodzianka i pewnie w czerwcu będziemy podchodzić do procedury.
Taka jestem zadowolona ale i przerażona tym wszystkim. Swiruje juz strasznie. Jakieś mam takie poczucie ze muszę wszystko uporządkować przed. Tak jakbym miała to dziecko od razu do domu przywieźć
Pozdrawiam was kochane i trzymam kciuki za nad wszystkie.Kava, Anatolka, sylvuś, Kaczorek, Lenuś, agnesita85, Tosia 1981, Beata.D lubią tę wiadomość
-
renieczka wrote:Hej dziewczyny. Gratuluję wszystkim nowym mamusiom
i kibicuję oczekującym.
Moje koło tez juz chyba poszło w ruch. Wczoraj Zadzwonili z klinikimam przyjechać po recepty i zaczynamy. Nogi się pode mną ugiely bo mówiono nam ze mamy się spodziewać telefonu w maju/czerwcu. A tu taka niespodzianka i pewnie w czerwcu będziemy podchodzić do procedury.
Taka jestem zadowolona ale i przerażona tym wszystkim. Swiruje juz strasznie. Jakieś mam takie poczucie ze muszę wszystko uporządkować przed. Tak jakbym miała to dziecko od razu do domu przywieźć
Pozdrawiam was kochane i trzymam kciuki za nad wszystkie.
Super :* -
Witaj Agnesita85:)
u Ciebie 6dpt a u mnie 4dpt, do wczoraj też była całkowita cisza a popołudniu zaczęło ćmić mnie leciutko po lewej stronie podbrzusza a wieczorem już mocniej po prawej- sama nie wiem co to znaczy?
Teraz wszystko zauważamy ze zdwojoną uwagą bo wsłuchujemy sie na maxa.
Postanowiłam ,że nie biore tego ani za zły ani za dobry objaw, po prostu cos się tam dzieje,a co przekonam się za 6dni.
Kiedy wybierasz się na bete-w 10dpt czy później?
Pozdrawiam Dziewczyny pisały że brak objawów to tez dobrze wróżyW życiu bywają noce i dnie ale bywają też niedziele...
Ja swoją już dostałam od losu:)
"https://www.suwaczki.com/tickers/iv09gu1r4bn550rd.png" -
Sylvuś, mnie też wczoraj prawie cały dzień ćmiło w podbrzuszu, a wieczorem parę razy tak mocno mnie zakuło. A dzisiaj cisza, tylko cycki bolą.
Kiedy masz wizytę weryfikacyjną? Ja mam dopiero 17 kwietnia. Ale pewnie nie wytrzymam tak długo bez testowania, w poniedziałek planuję zrobić sikańcaStraszny niecierpliwiec ze mnie
I ivf
II ivf
mthfr, ana, komórki nk -
Jejku! Kobitki, cieszę się, że tu tyle pozytywnych emocji i wieści!
Gratki dla tych którym wyszła beta, Anko - super!!! Agniesia! I trzymam kciuki za piękny wzrost!
Już nie mogę się doczekać kolejnej procedury - może i ja napiszę wreszcie o pozytywnym wynikuDałyście mi powera!
Piggy a jak u Ciebie?
Ps. Ile macie co przodu po świętachJa plus 1 kg
)
No i witam też nowe dziewczynki:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 11:04
agniesia2569 lubi tę wiadomość
Diagnoza: Niepłodność pierwotna idiopatyczna
2012 starania z medycyną , monitoringi cyklu, stymulacje
05.2014, 06.2014, 01.2015 -3x IUI wynik negatywny
21.02.2015 -początek IVF
3.03.2015 - punkcja jajników - 7 komórek
3 zarodki - 3,4,5 doba zatrzymany rozwój(
-
Pinezka, pocieszyłas mnie że nie tylko ja tak czułam wczoraj uffff
Niby staram się nie przejmowac ale....wiesz jak to jest
Wizyte mam wyznaczoną na 16 kwietnia, szkoda że Ty dzień później mysłałam że sie spotkamy
Obiecałam sobie, że poczekam równe 10 dni czyli do wtorku-mam nadzieje że dam rade;) sama nie wiem czy robić sikańca bo on strasznie miesza w głowach, nie zawsze wychodzi nawet jak powinien. Może jak Ty sie odważysz to i ja po Tobie.
Cycki mnie też bolą ale to od tych wszystkich tabletek.
Co teraz bierzesz? ja mam luteine dowcipną 100mg 3x2 i Estrofem 2mg 3x1 tą samą droga :)pytałam o luteine podjęzykowa - bo wypisał mi ją N.i kupiłam, ale Pałaszewski nie kazał mi zmieniac nic z dawkowania, wiec nie biore, nie wiem czy to ok czy nie?W życiu bywają noce i dnie ale bywają też niedziele...
Dziewczyny jak długo miałyście wzdęty brzuch po punkcji. Ja miałam punkcję w sobotę(pobrali 15 jajek) a dziś jestem jeszcze napompowana. Obwód w pasie raz mniejszy(czyli normalny) raz większy, ale nie mam problemu ani z siku ani z oddychaniem. Jedyne co to problem mam z wypróznianiem. Podpowiedzcie coś, zaczynam się trochę martwić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 11:16
Bliźniaki są z nami :* -
Sylvuś, biorę leki tak samo jak Ty, lutka 3x2 i estrofem 3x1. Też myślę że cycki to od luteiny nas bolą. Mnie jakoś tak optymizm opuścił, wczoraj miałam dobry nastrój, a dziś od rana dół maksymalny, chyba pierwszy kryzys się zaczyna...
Chciałabym przespać to wszystko i obudzić się dopiero w dniu bety. To czekanie jest wykańczające. Czemu po transferze doba ma 72 godziny???I ivf
II ivf
mthfr, ana, komórki nk -
yomegi wrote:Jejku! Kobitki, cieszę się, że tu tyle pozytywnych emocji i wieści!
Gratki dla tych którym wyszła beta, Anko - super!!! Agniesia! I trzymam kciuki za piękny wzrost!
Już nie mogę się doczekać kolejnej procedury - może i ja napiszę wreszcie o pozytywnym wynikuDałyście mi powera!
Piggy a jak u Ciebie?
Ps. Ile macie co przodu po świętachJa plus 1 kg
)
No i witam też nowe dziewczynki:) -
Pinezka pamiętam jak wybudziłam się po punkcji to miałam w sobie taki spokój że wszystko się uda,aż się uśmiechnełam,nawet nie spałam potem ani minutki,szybko mnie wypuścili. Cały czas żyję tym przekonaniem. Miałam pobranych tylko 6, 2 były puste,2 niedojżałe, 1 ruszyła z opóźnieniem i tylko jedna została i jest ze mną
wierze z całego serca że tak zostanie,staram sie nie dołować.
U Ciebie super masz mrożaczki a ja musiałabym zaczynać wszystko od poczatku...
Zai2014 u mnie też zmieniał się obwód brzucha, czasem jak nadmuchana ropuszka:) minie , piłam dużo wody i przepłukało wszystko chyba po 2 czy 3 dniach.
zai2014, pinezka lubią tę wiadomość
W życiu bywają noce i dnie ale bywają też niedziele...
zai2014 wrote:Dziewczyny jak długo miałyście wzdęty brzuch po punkcji. Ja miałam punkcję w sobotę(pobrali 15 jajek) a dziś jestem jeszcze napompowana. Obwód w pasie raz mniejszy(czyli normalny) raz większy, ale nie mam problemu ani z siku ani z oddychaniem. Jedyne co to problem mam z wypróznianiem. Podpowiedzcie coś, zaczynam się trochę martwić.
Czopki glicerolowe z apteki. Zaraz będzie po sprawie.
http://www.doz.pl/apteka/p63064-Czopki_glicerolowe_2_g_10_sztWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 11:52
zai2014 lubi tę wiadomość
-
Requiem wrote:U mnie czopki działają ale tylko na czopki
, polecam forlax albo jak ktoś nie ma nietolerancji laktozy laktolozum
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 12:11
zai2014 lubi tę wiadomość
Kwiecień 2015 ICSI brak mrozaczków
Grudzień 2015 IMSI brak mrozakow
Kwiecień 2016 ICSI transfer 2
Lipiec 2016 Crio 1 śnieżynkiKONIEC!
Chcesz rozśmieszyć Boga? Opowiedz mu o swoich planach...