IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Anko:-) wrote:Justyna czopek glicerynowy jest bezpieczny. Ja używam raz na 2 czy 3 dni.
Sorry ale zaparcia są gorsze dla ciąży plus ciśnienie w toalecie. Mi one pomagaja.
To tak samo jak Espumisan na wzdęcia też niby bezpieczny a wczoraj chciałam kupić a znajoma pani w aptece mówiła że lepiej zapytać lekarza i zrezygnowałam z zakupu..
W sumie lepiej naturalne sposby wykorzystywać niż brać od razu lekiAnko:-), Mimbla lubią tę wiadomość
-
Anko:-) wrote:No niby tak ale nie ma chyba nic nie naturalnego w czopku glicerynowym....
Tak mi się wydaje choć pewna nie jestem.
Podjadę dziś po receptę do lekarza to zapytam?bo Normlanie zwariuję o tych zaparć
zaraz pójdę do sklepu po miód żeby wypróbować sposób Marty
A co do espunisanu to mi w aptece pano poweidziala że mogę go zazywaz na wzdęcia, ale wiadomo że zawsze każdy ma inne poglądy
Marta1986 lubi tę wiadomość
-
Chciałam się tylko przywitać w tej piękny dzień
justa1234, Marta1986, pinezka, sylvuś lubią tę wiadomość
Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
Anko:-) wrote:No niby tak ale nie ma chyba nic nie naturalnego w czopku glicerynowym....
Tak mi się wydaje choć pewna nie jestem.
Podjadę dziś po receptę do lekarza to zapytam?
Ja po prostu dmucham na zimne i pytam o wszystko
Mi np. pomaga jeszcze sok z kiszonej kapusty lub ogórków kiszonych
justa1234, Sky, Beata.D lubią tę wiadomość
-
Piggy ja z innej kliniki, encorton wycisza immunologie.ma oczywiscie dolaczony elaborat kiedy brac i jakie typy raka moze wspomoc w rozwoju;). Jak chcesz zrobie Ci skan ulotki.....Mnie przepisali jak przed 1 transem chcieli dopomoc zagniezdzeniu 3-dniowego swiezaka.
Mam zachomikowane 2 opakowania.
jesli Ci przepisze lekarz moge wymienic na kwas fol 5mg;).daj tylko znac na priv. -
Mimbla wrote:Piggy ja z innej kliniki, encorton wycisza immunologie.ma oczywiscie dolaczony elaborat kiedy brac i jakie typy raka moze wspomoc w rozwoju;). Jak chcesz zrobie Ci skan ulotki.....Mnie przepisali jak przed 1 transem chcieli dopomoc zagniezdzeniu 3-dniowego swiezaka.
jesli Ci przepisze lekarz moge wymienic na kwas fol 5mg;).daj tylko znac na priv. -
Mimbla odezwę się na priv jak wrócę z pracy do domu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 10:10
2008 - ciąża biochemiczna,2013 - ciąża biochemiczna, 2014 - trzy IUI bez skutku, 2015.01 - pierwsze IVF bez ET, 13 mrozaczków
26.03.2015 - crio 2 x 4AA28.04.2015 - crio 4AA i 4BB
06.08.2015 - 2 x 4BB
08.09.2015 - 4BB i 3BC
06.10.2015 - 2BB i 1BB
11.12.2015 - 2X1BB
-
Mimbla wrote:Piggy ja z innej kliniki, encorton wycisza immunologie.ma oczywiscie dolaczony elaborat kiedy brac i jakie typy raka moze wspomoc w rozwoju;). Jak chcesz zrobie Ci skan ulotki.....Mnie przepisali jak przed 1 transem chcieli dopomoc zagniezdzeniu 3-dniowego swiezaka.
jesli Ci przepisze lekarz moge wymienic na kwas fol 5mg;).daj tylko znac na priv.
Ja też miałam encorton, ale przy nowej procedurze odmówię brania.
U mnie objawia się mocnym pogorszeniem wzroku mimo, że cerę mam wtedy cudownąProblem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
5.04.2015 w niedziele zostaliśmy rodzicami Leonka. LeoŚ urodził się w 37 tyg ciąży , ważył wtedy 3170 a dzisiaj waży 3 kg. Jest najcuxowniejszy na świecie.
Trochę leniwy ale wszystko przed nami.Moniaa, Justine, pinezka, yomegi, mycha28, takasobieja, Piggy, renieczka, Sysiaaaaa, gosia81, Marta1986, Kava, arlenka, kuciak, ma_pi, Amelcia, Lenuś, justa1234, czarownica_tea, Sky, Lila84, agniesia2569, Anatolka, adrenalina, Ginger84, niecierpliwa, Kaczorek, Selena, sylvuś, Konwalia, zai2014, Asienka1184, Anko:-), iwanka, Tosia 1981, Mimbla, Anna255, kapturnica, iga 79, Madzia82, MIKOLAY, Beata.D, Kala 1980, kotkapc, freya, AmVormittag, duza lubią tę wiadomość
-
takasobieja wrote:Dziewczyny mialyscie kiedyś tak ze wkładając dowcipnie tabletkę to przy wyciaganiu palca wychodziła ona też? Mam od estrofemu tyle śluzu, szyjka jest meeeega otwarta, aż się bałam czy tabletki do macicy nie wcisne... Ze zassysalam ja na zewnątrz przy wyciaganiu. Nie wiem w jakim miejscu ona teraz jest. Głupio to Brzmi Ale musiałam iść do wanny się umyć "od środka"
. Bo tam jest ogromny poślizg. Boże jakie ja tematy poruszam.
Kurcze, jak tak czytam o tym Waszym śluzie w mega ilościach to zaczynam się martwić, bo u mnie jest wręcz przeciwnie - mam takie suchoty że czasami mam problem żeby wcisnąć tabletki. Dlaczego Wy macie, a ja nie? Pisałyście że to od estrofemu, ja też go biorę i ani razu nie zauważyłam u siebie śluzu. Co to może oznaczać?
Ja już powoli zaczynam świrowaćI ivf
II ivf
mthfr, ana, komórki nk