IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Pinezka Pan prof powiedział że teraz od luteiny już nie będzie śluzu
więc spokojnie
pinezka lubi tę wiadomość
Gameta Rzgów
III procedury ivf. (4 mrozaczki)
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
Leoś 1580g i Laura 1420g. -
MisiaMisia wrote:5.04.2015 w niedziele zostaliśmy rodzicami Leonka. LeoŚ urodził się w 37 tyg ciąży , ważył wtedy 3170 a dzisiaj waży 3 kg. Jest najcuxowniejszy na świecie.
Trochę leniwy ale wszystko przed nami.
Nie wsypalam Cie :* czekalam az nabierzesz troszke sil i sama sie pochwalisz -
Anatolka wrote:Nie wsypalam Cie :* czekalam az nabierzesz troszke sil i sama sie pochwaliszGameta Rzgów
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
MisiaMisia wrote:5.04.2015 w niedziele zostaliśmy rodzicami Leonka. LeoŚ urodził się w 37 tyg ciąży , ważył wtedy 3170 a dzisiaj waży 3 kg. Jest najcuxowniejszy na świecie.
Trochę leniwy ale wszystko przed nami.
Gratulacjebardzo dużo zdrówka dla Ciebie i dla Leosia i oczywiście gratulacje dla dumnego Taty ;P
Jesteś dla mnie dowodem na to że marzenia się spełniają !!!W życiu bywają noce i dnie ale bywają też niedziele...
Ja swoją już dostałam od losu:)
"https://www.suwaczki.com/tickers/iv09gu1r4bn550rd.png" -
pinezka wrote:Kurcze, jak tak czytam o tym Waszym śluzie w mega ilościach to zaczynam się martwić, bo u mnie jest wręcz przeciwnie - mam takie suchoty że czasami mam problem żeby wcisnąć tabletki. Dlaczego Wy macie, a ja nie? Pisałyście że to od estrofemu, ja też go biorę i ani razu nie zauważyłam u siebie śluzu. Co to może oznaczać?
Ja już powoli zaczynam świrować
Pinezka Kochanie nie zamartwiaj się , ja tez nie pływamtak jak dziewczyny. Mam tam akurat tyle żeby włożyć aplikator od luteiny,jedyne co czasem wypłynie to właśnie ona.
Jak się dzisiaj czujesz? ja bez zmian...
Miałam piękny sen, śniło mi się rozgwieżdżone niebo na maxa, może moja gwiazdka czeka żeby się objawićtak bardzo czekam
W życiu bywają noce i dnie ale bywają też niedziele...
MisiaMisia serdeczne gratulację dla Ciebie i dla taty. Życzę, żeby Leoś zdrowo się chował.
Ankoi ja dołączam się do gratulacji. Bezproblemowej ciąży życzę.
Roletka tule mocno. Nie poddawaj się. Wierzę, że Twoje dzieciątko czeka na tam na górze w kolejce.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 13:14
-
sylvuś wrote:Pinezka Kochanie nie zamartwiaj się , ja tez nie pływam
tak jak dziewczyny. Mam tam akurat tyle żeby włożyć aplikator od luteiny,jedyne co czasem wypłynie to właśnie ona.
Jak się dzisiaj czujesz? ja bez zmian...
Miałam piękny sen, śniło mi się rozgwieżdżone niebo na maxa, może moja gwiazdka czeka żeby się objawićtak bardzo czekam
Ja mam dzisiaj kryzys. Cycki mnie przestały boleć, podbrzusza też już dzisiaj nie czuje, czyli zero objawów. I nadzieja słabnie... Zwariuję chyba od tego wsłuchiwania się w swoje ciało.
Chociaż jak przeczytałam kilkadzięsiąt stron wcześniej że MałaMi83 i Kaczorek nie miały żadnych objawów a mimo to im się udało, to jakoś tak mi lżej. Ale i tak chce mi się płakać.
Ehh, nie sądziłam że będę tak fiksować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 13:03
I ivf
II ivf
mthfr, ana, komórki nk -
Ja też nie zdawałam sobie sprawy ,że będzie tak trudno.
Sama widzisz , że reguły nie ma, jedne dziewczyny czują mocniej inne mniej.
Ja tez się tym pocieszam.
Gdy w 2013 zaszłam w ciąże to nawet o tym nie wiedzialam, dopiero gdy miałam mieć @ i zaczeła się spóźniać okazało się ,że jestem - szkoda że tak krótko.
Głowa do góry, ja też mam sinusoide nastrojów,ale nadal wierze.
Zobaczysz będzie dobrze:)justa1234, pinezka lubią tę wiadomość
W życiu bywają noce i dnie ale bywają też niedziele...
pinezka wrote:Ja mam dzisiaj kryzys. Cycki mnie przestały boleć, podbrzusza też już dzisiaj nie czuje, czyli zero objawów. I nadzieja słabnie... Zwariuję chyba od tego wsłuchiwania się w swoje ciało.
Chociaż jak przeczytałam kilkadzięsiąt stron wcześniej że MałaMi83 i Kaczorek nie miały żadnych objawów a mimo to im się udało, to jakoś tak mi lżej. Ale i tak chce mi się płakać.
Ehh, nie sądziłam że będę tak fiksowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 13:14
pinezka lubi tę wiadomość
INVIMED WROCŁAW
- PCOS
- NIEPLODNOSC IDIOPATYCZNA
- HSG - JAJOWODY DROŻNE
- 2 IUI - UJEMNE
-3 transfery - ujemne (2015 - 2016)
2018 wracam do walki - > LAPAROSKOPIA
PAŹDZIERNIK 2018 - HISTEROSKOPIA
21.11.2018 - transfer - UDANY:) -
Misia gratuluję!!!!!!!!
Myślałam o Tobie i czekałam na informacje o narodzinach:-)! Super!
Buziaki od ciotek z forum dla Leona!
Pinezko ja raz mam cycki i objawy a raz nie:)
Wyluzuj choć wiem ze ciezko:-*
Sama na myśl o poniedziałku mam stracha-i tak będzie pewnie na każdym etapie:-*
Dziewczyny do kiedy encorton by wyciszyć immunologie? Ja biorę i boje się odstawić.kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnytakasobieja wrote:Mam transfer w środę
dziś Endo 9,2mm. Ladnie reaguje na estrofem 2x1. Mówiłam ze zalewa mnie śluz to prof mówił że widzi po usg bo mam spojrzeć na Obraz... Wszedzie śluz
. Od jutra luteina 2x2 i dupek 2x1.
super !czyli za kilka dni kolejny groszek przybędzie
-
Mam nadzieję. Nadzieja 92 masz 22/23lata? Jesteś dwa lata młodsza ode mnie
. Czemu już in vitro? Też się Już ponad rok staraliśmy jak byłam w Twoim wieku
Gameta Rzgów
nick nieaktualny
-
takasobieja wrote:Mam nadzieję. Nadzieja 92 masz 22/23lata? Jesteś dwa lata młodsza ode mnie
. Czemu już in vitro? Też się Już ponad rok staraliśmy jak byłam w Twoim wieku
Gratuluje wszystkim mamom tym co urodziłyi tym ci sie dowiedziały
Zazdroszczę.
-
oby nie felerne. Po prostu uczymy się cierpliwości
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 15:15
Kava lubi tę wiadomość
Gameta Rzgów
Leoś 1580g i Laura 1420g.