IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Lilou1984 ja Cię poprawię tylko w tej części że w rządowym można oddać do adopcji bez posiadania dziecka
Lilou1984 lubi tę wiadomość
-
Ja sie zglosilam do banku dawcow jeszcze prezd in vitro, ale jak widac mieli nadmiar
Jezeli bede miala za duzo to bardzo chetnie oddam, zeby maluszki znalazly dom, powiem wam, ze bardzo bym sie cieszyla gdybym mogla oddacSczegolnie, ze mam bardzo zadka grupe krwi i wiem jak trudno np o dawce z taka
-
"ja mam dzisiaj 7 dpt i kupiłam własnie testy ciążowe z nadzieja ze moje babelki zostały ze mną. tylko jak tu teraz doczekać do piątku...."
Właśnie- jak tu doczekać do piątku... Co u Ciebie Lilou?
Nadzieja ja również za każdym razem miałam dwa zarodki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 19:29
Bliźniaki są z nami :* -
Hej. Ja juz po usg. Na tą chwilę nic nie wiadomo.....dostałam zakaz oznaczania hcg.
Uratuje mnie cierpliwość i wiara.
W macicy nie widać poronienia i nic z tych rzeczy. Pęcherzyków ma 6mm i doktor mówi ze jest ok jak na 4tydz i 4dni.......
Poproszę was o modlitwę. Chociaż jedna.adrenalina, takasobieja, Justine, Requiem, Kava, pinezka, sylvuś, kapturnica, justa1234, triss, Lila84, Sabina, Beata.D, Aprilia, yomegi lubią tę wiadomość
-
Anko:-) wrote:Hej. Ja juz po usg. Na tą chwilę nic nie wiadomo.....dostałam zakaz oznaczania hcg.
W macicy nie widać poronienia i nic z tych rzeczy. Pęcherzyków ma 6mm i doktor mówi ze jest ok jak na 4tydz i 4dni.......
Poproszę was o modlitwę. Chociaż jedna.Ty też spróbuj :* jeszcze nie wszystko jest przesądzone, więc daj siłę maluszkowi do walki
-
nick nieaktualnyAnko:-) wrote:Hej. Ja juz po usg. Na tą chwilę nic nie wiadomo.....dostałam zakaz oznaczania hcg.
Poproszę was o modlitwę. Chociaż jedna.Anko:-) lubi tę wiadomość
-
Anko:-) wrote:Hej. Ja juz po usg. Na tą chwilę nic nie wiadomo.....dostałam zakaz oznaczania hcg.
Poproszę was o modlitwę. Chociaż jedna.
Będę o Tobie/o Was pamiętała w modlitwie;**Anko:-) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
W macicy nie widać poronienia i nic z tych rzeczy. Pęcherzyków ma 6mm i doktor mówi ze jest ok jak na 4tydz i 4dni.....
Nawet nie wiesz jak się Ciesze!. widzisz. jeszcze nie wszystko przesadzone. wierze ze ta historia dobrze się skończy ...a potem poda się to labolatorium do sadu za stresowanie matki w ciąży!
zai2014 wrote:Właśnie- jak tu doczekać do piątku... Co u Ciebie Lilou?jest to moje pierwsze podejście. jestem optymistka. dzisiaj zadzwonili do mnie z invimedu, ze nie mam śnieżynek, więc tym bardziej MUSI się udać
korci mnie żeby już jutro zrobić test...wiedziałam ze tak będzie jak kupie
zai2014, Anko:-) lubią tę wiadomość
-
Poproszę was o modlitwę. Chociaż jedna.Anko:-) lubi tę wiadomość
INVIMED WROCŁAW
- PCOS
- NIEPLODNOSC IDIOPATYCZNA
- HSG - JAJOWODY DROŻNE
- 2 IUI - UJEMNE
-3 transfery - ujemne (2015 - 2016)
2018 wracam do walki - > LAPAROSKOPIA
PAŹDZIERNIK 2018 - HISTEROSKOPIA
21.11.2018 - transfer - UDANY:) -
Anko mówiłam ze się pomodle! I tak było... Przy moim nawet mówiłam, Boże proszę żeby to sie dobrze skończyło u Ciebie. Mój pytał co ja robię... Hehe. Moja blastka trochę inaczej wygląda.
http://zapodaj.net/e099473c2a81e.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 20:30
Anko:-) lubi tę wiadomość
Gameta Rzgów
III procedury ivf. (4 mrozaczki)
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
Leoś 1580g i Laura 1420g. -
Anko, pamiętam o Tobie
Lilou- ja na szczęście nie mam w zwyczaju robić sikańców. Idę 10dpt na betę i wszystko będzie jasne. Przynajmniej oszczędzę sobie beznadziejnego wpatrywania się w test czy jest ta druga krecha czy jednak nieAnko:-) lubi tę wiadomość
Bliźniaki są z nami :*