IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Anko:-) wrote:Bardzo gratuluję nowym mamuskom!
Super dziewczyny. Powodzenia dalej:-*
Ft3 wynosi 3-górna granica....czekam na ft4.
Czy coś z tymi ft mogę zrobić?Gameta Rzgów
III procedury ivf. (4 mrozaczki)
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
Leoś 1580g i Laura 1420g. -
nick nieaktualnyMadzia82 wrote:Roletka a gdzie w
Radomiu załatwiłaś sobie tą histero?
Ja już po punkcji. Pobrano 34szt jajek ale nie wiadomo ile jest dojrzałych. Mój estradiol z środy 8646. W poniedziałek wstępnie na transfer jestem umówiona.
Gratulacje nowym mamusiom!!!
O jojo duży estradiol ja bym się bała. Przy 5 tys. Miałam już tragedię. Może lepiej w przyszłym cyklu podejść . ? -
Dziewczyny bolał was brzuch jak na @?Gameta Rzgów
III procedury ivf. (4 mrozaczki)
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
Leoś 1580g i Laura 1420g. -
Dostałam na hiperkę dostinex i biorę od wczoraj. Na razie delikatnie boli mnie podbrzusze. Normalnie funkcjonuję. Co prawda nie wiem jak będzie wieczorem czy jutro, ale na razie nie jest źle. Jak mam porównać swoje to podejście do wcześniejszych, to wydaje mi się, że to najdelikatniej przechodzę.
Odnośnie transferu to umówiona jestem na poniedziałek, ale lekarz z góry powiedział, że najpierw mnie zbada, a później podejmie decyzje.agniesia2569 lubi tę wiadomość
-
Anko:-) wrote:Hej chwile mnie nie było bo niestety troszkę przeplakalam ostatnie 40godzin.
Objawy ustały zupełnie. Sądziłam ze hcg spada, lecz dziś wynik z 1686 wynosi 2700.
Nie jest super ale rośnie. Nie wiem co sądzić.
I teraz pytanie do mądrzejszyco koleżanek i na pewno do ANATOLKI:)-
Czy mam się martwić prolaktyna prawie 60???
Kiedyś brałam bromergon ale od pół roku prolaktyna była ładna i nie było potrzeby. Czy może ona niszczyć zarodek?
Tsh ok, 1.9 ale czekam na ft3 i 4....
Proszę o pomoc w sprawie tej prolaktyny.
Kochanie, jak dla mnie wynik bety jest całkowicie w normie
Anko:-) lubi tę wiadomość
Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
mrth666 wrote:Hej dziewczyny! Jutro jadę po moją kruszynkę (jedyną). Pani w klinice powiedziała że ładnie się dzieli ale że jest mała fragmentacja zarodka. Co to znaczy? Mam się bać?
Ciśnie mi się na język, żeby powiedzieć, że to oznacza, że zostanie z Tobą na kolejne miesiącemrth666, Konwalia lubią tę wiadomość
Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
Ostatnie dni były dla mnie ciężkie (pewnie każda z Was to przeżywała) z 3 zarodków przetrwał tylko jeden i podają mi go w trzeciej dobie. Trochę mnie przeraziła ta "lekka" fragmentacja. Mam nadzieje że utrzyma się i za 9 miesięcy będę tulić swojego maluszka!
Tyle modlitw co w jego intencji przez 2 dni dawno nie odmówiłam...
-
Lila84 wrote:Ooo dobrze wiedzieć
Kochana napisz mi na priv kto Ci będzie robił
jak na tą chwilę to nie mam pojęcia, jeszcze jestem w Katowicach do Radomia zajadę kolo środy, jak będę wiedzieć to dam znać -
pinezka przykro mi, doskonale wiem co czujesz.
Ja musiałam trochę odetchnąć od forum, ale nadal zaglądam (tylko trochę mniej)
Pomału szykuję się na kolejny Crio, już z mniejszym zapałam i z mniejszymi nadziejami. Potem zrobię sobie przerwę i pojadę w góry "pomedytuję"
Oczywiscie gratulacje dla wszystkich którym się teraz powiodło i kciuki za wszystkie czekające na dobre wieści,Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 21:22
agnesita85 lubi tę wiadomość
2008 - ciąża biochemiczna,2013 - ciąża biochemiczna, 2014 - trzy IUI bez skutku, 2015.01 - pierwsze IVF bez ET, 13 mrozaczków
26.03.2015 - crio 2 x 4AA28.04.2015 - crio 4AA i 4BB
06.08.2015 - 2 x 4BB
08.09.2015 - 4BB i 3BC
06.10.2015 - 2BB i 1BB
11.12.2015 - 2X1BB