IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Z luteiną różnie jest. Ja jak ją biorę to nigdy w trakcie nie dostałam okresu, więc pewnie udałoby mi się przesunąć okres o pare dni. Ale są tu dziewczyny, które mimo brania gigantycznych dawek progesteronu w trakcie dostawały okres. Zawsze możesz spróbować, ale pewności nie ma.
Sysiu jak jesteś gotowa, to bym poszła za ciosem. Ja pamiętam, że procedurę z której mam synka robiłam na tzw wariackich papierach. I dochodzę do wniosku, że tak chyba lepiej. Człowiek nie rozmyśla jak to będzie za miesiąc czy dwa tylko od razu działa.Kava, Beata.D lubią tę wiadomość
-
Jeszcze dodam, że pojechałam ostatnio na badania połówkowe (dostałam pozwolenie od lekarki) i dokładnie pooglądałam sobie dzieciaczki.
Płeć niezmienna, chłopiec i dziewczynka. Zdrowe, silne, wszystko z nimi w porządkuWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2016, 19:21
nadzieja92, Mimbla, Tosia 1981, Konwalia, Agnieszka_A., Justine, Ginger84, justa1234, yomegi, czarownica_tea, niecierpliwa, renieczka, agniesia2569, Anna255, Piggy, sylvuś, duza, Beata.D lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madzia82 wrote:Lenuś dobrze będzie. Figurę odzyskasz jak zaczniesz biegać za swoimi skarbami. To leżenie da się wytrzymać. Ja też leżałam i się udało. Musisz pozytywnie myśleć, a będzie dobrze. Wytrzymaj choć do 32tc.
Bardzo chciałabym wytrzymać nawet do 37/38tc, wtedy byłoby idealnie, ale nie jestem aż taką optymistką. Z figurą sobie poradzę, ta kwestia już odeszła na dalszy plan -
nick nieaktualny
-
Lenuś, cudowne dzieciaczki
Dla nich warto się męczyć i leżeć cały czas
Ps. a ja świruję znów bo wczoraj miałam dziwne plamienie i się przeraziłam, że coś nie tak po mojej histeroskopii a do @ jeszcze 4 dni.Lenuś lubi tę wiadomość
Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
Lenuś jakie cudeńka
Justine ja od histero do samej @ plamiłam a teraz po @ już czyściutkoLenuś lubi tę wiadomość
-
Lenuś śliczne dzieciatka:) dasz rade tyle już przetrwałas wiem ze ciężko tak leżeć ale jeszcze się nabiegasz kochana;) zleci szybko juz masz 22 tydz. Szkoda ze nie można tak wypocząć na zapas;) jesteś dzielna i słusznie ze nie czytasz nic w necie ja juz tez dałam sobie spokój bo tam tylko źle rzeczy piszą i człowiek po nocacH nie śpi i ryczy:/
Lenuś lubi tę wiadomość
-
Roletka, ja już drugą histeroskopię miałam więc jestem już przećwiczona
Przy pierwszej plamiłam ok 2 tyg, a przy obecnej raptem 5 dni. Od 6 maja u mnie czyściuteńko i wczoraj taka dziwna "niespodzianka" i się martwię czy coś się tam nie stało. Gdyby to jeszcze była ciemnobrązowa krew to uznałabym, że to resztki po zabiegu, ale to taka delikatna różowa... I bądź tu człowieku mądry
Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
a może po prostu plamienie przed @
ja to się bałam że już plamić w ogóle nie przestanę
-
Sysiaaaaa wrote:Pinezka powodzenia &&&&
Proszę Was dziewczyny o poradę. Jak myślicie lepiej iść za ciosem i podchodzić do crio czy odczekać? U mnie pewnie cykl naturalny nie wchodzi w grę przez PCO. Zastanawiam się jak to rozegrać. Jutro mam wizytę w klinice i chciałbym móc przedstawić jakis pogląd lekarzowi -
Mimbla, nic, kompletnie nic. W sierpniu będzie 3 podejście usunięcia tego paskudztwa.Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
duza wrote:Sysiaaaaa, mi lekarz powiedział, że jednak lepiej odczekać jeden cykl po stymulacji przed podejściem do krio. Powiedział, że dla jajników to lepiej jak trochę odpoczną. I chociaż ja chciałam jak najszybciej, to jednak za namową lekarza, dałam sobie miesiąc odpoczynku. Tylko w moim przypadku dodatkowo wchodziła w grę ciąża biochemiczna, więc tym bardziej zalecano żeby wszystko się dobrze oczyściło i wróciło do normy
rusza budowa domu, więc zajmę się trochę tym. Dodatkowo szukam cały czas tej pracy
A czy któraś z Was ma zamrożone komórki jajowe?Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA