IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Zagotowal mnie Szanowny Pan Duda!!!! Co on może wiedzieć o in vitro! Przez takich debili u władzy będziemy stratni wielu rzeczy w tym refundacji in vitro. No debilizm!!!!
Konwalia, Agi83, mysza89, Mimbla, lipa, Asiula86, czarownica_tea, Beata.D, klara_bella, Kava lubią tę wiadomość
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
Sysiaaaa nie mogę patrzeć na tą twarz! Obiecanki, brak konkretów i ciągły atak. Skąd on weźmie pieniądze na spełnienie tych wszystkich obietnic?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2015, 21:35
Sysiaaaaa, Agi83, mysza89, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Konwalia wrote:Sysiaaaa nie mogę patrzeć na tą twarz! Obiecanki, brak konkretów i ciągły atak.
Konwalia, Agi83, Mimbla lubią tę wiadomość
10.02.2019 1 wizyta w OA -
Jego wypowiedź sprzed chwili: czas żeby władza słuchała obywateli. Coś mi się zdaje, że te jego słuchanie wybiórcze będzie. Cały czas ma ten sztuczny uśmiech przyklejony.
Nie mogę znieść tego, że ludzie mówią o rzeczach, które ich nie dotyczą. Co on wie o in vitro i o niepłodności? Nic. A będzie tu straszył więzieniem i zakazami.Konwalia, Agi83, mysza89, Asiula86, Mimbla, Kava lubią tę wiadomość
-
Konwalia wrote:Ma małą wiedzę praktyczną więc wolał atakować. Wkurza mnie ten usmieszek!
Agi83, Agnieszka_A., Asiula86 lubią tę wiadomość
10.02.2019 1 wizyta w OA