IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
ja od kilku dni czuje się fatalnie. mam mdłości, bóle żołądka i głowy. 4 dni od odstawienia leków dostałam @. Zastanawiam sie czy to moje złe samopoczucie wynika właśnie z odstawienia leków?2008 - ciąża biochemiczna,2013 - ciąża biochemiczna, 2014 - trzy IUI bez skutku, 2015.01 - pierwsze IVF bez ET, 13 mrozaczków
26.03.2015 - crio 2 x 4AA28.04.2015 - crio 4AA i 4BB
06.08.2015 - 2 x 4BB
08.09.2015 - 4BB i 3BC
06.10.2015 - 2BB i 1BB
11.12.2015 - 2X1BB
-
Piggy może wynikać z odstawienia leków a może to od jakiegoś wirusa? U mnie krąży chyba wirusówka - jelitówka.
Ja za to dziś męczę się z zatkanym nosem, a w zasadzie z lewą dziurką. Głowa boli. Oczywiście teraz akurat zatoki musiały się odezwać.
Przez to wszystko zaczynam coraz bardziej wątpić. -
Piggy wrote:ja od kilku dni czuje się fatalnie. mam mdłości, bóle żołądka i głowy. 4 dni od odstawienia leków dostałam @. Zastanawiam sie czy to moje złe samopoczucie wynika właśnie z odstawienia leków?INVIMED WROCŁAW
- PCOS
- NIEPLODNOSC IDIOPATYCZNA
- HSG - JAJOWODY DROŻNE
- 2 IUI - UJEMNE
-3 transfery - ujemne (2015 - 2016)
2018 wracam do walki - > LAPAROSKOPIA
PAŹDZIERNIK 2018 - HISTEROSKOPIA
21.11.2018 - transfer - UDANY:) -
Agnieszka A trzymam kciuki też słyszałam że takie objawy jak na grypę mogą wystąpić w czasie implantacji zarodka
Mam pytanie odnośnie rządowego jaką decyzje podjeliście jeśli chodzi o komórki ? przechowujecie ,oddajecie dawczyni czy niszczycie ? zdecydowaliśmy sie na przechowanie teraz myśle czy dobrze robimy
Agnieszka_A. lubi tę wiadomość
mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
vvv008 wrote:Agnieszka A trzymam kciuki też słyszałam że takie objawy jak na grypę mogą wystąpić w czasie implantacji zarodka
Mam pytanie odnośnie rządowego jaką decyzje podjeliście jeśli chodzi o komórki ? przechowujecie ,oddajecie dawczyni czy niszczycie ? zdecydowaliśmy sie na przechowanie teraz myśle czy dobrze robimy
też miałam taki dylemat, jak dostałam się do programu. ale teraz podczas stymulacji okazało się, że mam tylko dwa pęcherzyki.... więc teraz mam inny problem, czy w ogole sie uda aby powstał zarodekmama Aniołka [*] ♡ Kocham Cię i tęsknię ogromnie...
Cykl starań...☆☆☆☆☆☆ -
vvv008 wrote:Agnieszka A trzymam kciuki też słyszałam że takie objawy jak na grypę mogą wystąpić w czasie implantacji zarodka
W sumie 3 i 4 dnia miałam takie objawy i ciągnięcie pobolewanie podbrzusza jak na @. Dziś tylko raz na jakiś czas coś zakłuje. Poza tym nic.
Tylko katar dokucza no i to omdlenie.
Póki nie ma @ nic nie jest stracone. W końcu dziś dopiero 5dpt.
Co do komórek na razie nie miałam dylematu. Pobranych było 6, dojrzałych 5 i wszystkie zapłodniono, także nic nie zostało.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2015, 20:13
-
asieńka wrote:Oj Agnieszka_A. ten bocian z dzieciątkiem z Twojego obrazka moze leci właśnie do Ciebie
trzymam kciuki
ObyDziękuję za kciuki.
Za Ciebie będę trzymać jutro.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2015, 20:20
asieńka lubi tę wiadomość