IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
józefka wrote:cześć dziewczyny proszę o pomoc bo zwątpiłam byłam dziś na zakupach w aptece i gonal kazali mi schować do lodówki a co z cetrotide??? bo jakaś dziś jestem zakrecona i nie kojarze co mówili na temat tych zastrzyków??? pozdrawiam serdecznie
-
nick nieaktualnyIdge,czemu coraz mniejsze szanse? Masz dobra sytuacje. Z 6 wszystkie sie zaplodnily a to juz 30% sukcesu. Kolejne 30% jak dotrwa(ja) do transferu a przynajmniej 4 widac maja na to sile, kolejne 30% to udany transfer kruszynek/ki. Ostatnie 10% w rekach Boga lub jak kto woli losu. Ty masz juz na moje oko jakies 45% szans a to dopiero poczatek, moze kolejne komorki rusza jak mowi pani embriolog
trzymaj sie.
Ps. Sama zyje w stresie do jutra do konca dnia a wspieram onne forumowiczki.. O ironioMoniaa, renieczka lubią tę wiadomość
-
Eliz wrote:hej dziewczyny, odebrałam wynik amh wynosi 8,0 nie wiem czy jest dobry czy nie ?Endometrioza IV stopnia, Hashimoto, mutacja genu MTHFR C677T heterozygota, prolaktynemia czynnościowa
02.2015 icsi -
06.2015 icsi -
07.2015 crio -
02.2016 icsi - -
Eliz wrote:hej dziewczyny, odebrałam wynik amh wynosi 8,0 nie wiem czy jest dobry czy nie ?
nawiązując też do wypowiedzi Elmirki, ja miałam w listopadzie AMH 8,24, a na pewno nie mam jajników policystycznych, generalnie lepiej mieć wysoki niż niski bo to znaczy ile jajeczek jeszcze wyprodukujesz. Im większa rezerwa tym więcej masz czasu... Lekarz niech oceni czy Cię dodatkowo diagnozować, żeby wykluczyć PCOS. Moim zdaniem nie masz powodu do zmartwienia. -
Dziewczynki prosze o kciuki
Dzis o 23.00 Ovitrelle a w sobote o 11.00 punkcja!!!
Ale mam stresaWika!, Moniaa, Konwalia, daynerys, MałaMi83, asieńka, Tosia 1981, Beata.D, Viki26, duza, Madzia82, czarownica_tea, Selena, Mimbla, renieczka, sisi lubią tę wiadomość
-
mycha28 wrote:Dziewczynki prosze o kciuki
Dzis o 23.00 Ovitrelle a w sobote o 11.00 punkcja!!!
Ale mam stresa
Trzymam kciuki!!! Może się spotkamy w klinice
Idgie, bez takich negatywnych myśli!!! Twoje "kumulusy" z pewnością pięknie się podzielą
06.2015 - ICSI Novum - udane
29.03.2015 - 3 IUI - nieudane
10.2014 - 2 IUI - nieudane
03.2014 - przedwczesny poród i śmierć córeczki po niespełna 2 miesiącach
10.2013 - 1 IUI - udane...
-
z moich zaleceń to
3x1 lutinus
2x1 progynova21
3x1 no spa max
2x1 magnez
zamierzam codziennie jeść po porcji jakiegoś nabiału
postaram się zrezygnować z kawy
i jadłam ananasa do dziś...
zobaczymy co z tego wyjdzie.... wszystko staram się brać na spokojnie.
Dziś jeszcze luz, ale od jutra przede mną 4 dni pracy pod rząd, 2 dni i 2 noce... chyba ze mnie nie będą mieli pożytku bo już moja osoba jest nastawiona na lenistwo i ogólną olewkę...
Najwyżej posypią się skargi -
Mimbla wrote:nawiązując też do wypowiedzi Elmirki, ja miałam w listopadzie AMH 8,24, a na pewno nie mam jajników policystycznych, generalnie lepiej mieć wysoki niż niski bo to znaczy ile jajeczek jeszcze wyprodukujesz. Im większa rezerwa tym więcej masz czasu... Lekarz niech oceni czy Cię dodatkowo diagnozować, żeby wykluczyć PCOS. Moim zdaniem nie masz powodu do zmartwienia.
Mam jeszcze wykonać kilka badań hormonalnych i jak będę miała komplet to wtedy mam się zgłosić do kliniki i wtedy lekarz mi powie czy to dobry wynik czy coś jest nie tak, póki co musiałam się was zapytać bo w tych tematach jestem jeszcze zielonaZ udanego ivf wyszła cudowna dziewczynka urodzona 2 maja 2016 - NadiaMój mały wielki cud, moja wielka miłość
-
Renieczka po cichaczu graruluje cudnej betki
Duża oj ten czas poleciał momentalniemoja ksiezniczak będzie miała na imię Zosia
U ciebie napewno będzie też wszystko w porządalku bo bąbelek jest silnyja też się dziś nalatałam i głowa od słońca mnoe bolała pomimo że chodzę w śmiesznym kapilindrze hihi
brzuch mi się zrobił twardy i plecy bolały strasznie,ale troszkę polezakowalam i jest już dobrze
Kochana będzie dobrze oczewiście daj znać jak po usg
FiStaszek ty też daj znać po usgKonwalia, asieńka, renieczka, duza, czarownica_tea lubią tę wiadomość
-
Fistaszek wrote:asienko, oni czesto podejrezwaja ciaze pozamaciczna, a niestety na usg nic nie zobacza, ja w piatek mialam 567, a w pon nie bylo nic widac na usg, mialam bete skontrolowac we wtorek i byla juz 2490, wiec juz mam nie powtarzac, tylko jutro mam usg. wiec znow idziemy dizen w dzien, licze, ze Twoja beta ruszy, sciskam kciuki!
u mnie usg tez nic nie pokazało...
jutro będę 7 raz bete robiła, kobieta z laboratorium się już śmieje, że jestem uzależniona od kłucia
piątek - wielki dzień dla naspowodzenia na usg
mama Aniołka [*] ♡ Kocham Cię i tęsknię ogromnie...
Cykl starań...☆☆☆☆☆☆ -
MałaMi83 wrote:renieczka super wieści, trzymam kciuki za betę !! ,
justa1234 gratuluję córeczki !też chciałabym już wiedzieć, ale mam o tydzień młodszą ciążę, więc jeszcze muszę poczekać
asieńka za Twoją betę też trzymam- musi być dobrze !!
Mała Mi1, Moniaa, - przyjemnego leżakowania z maluszkami
dziękuję, też chce taki suwaczeka jak Ty maszMałaMi83 lubi tę wiadomość
mama Aniołka [*] ♡ Kocham Cię i tęsknię ogromnie...
Cykl starań...☆☆☆☆☆☆