IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Anko:-) wrote:Takasobie dziękuję. Modlitwa sie przyda.
Czytam was dziewczynki ze szpitala!
Dzidzia żyje ale krwawienie było nieźle, prawie zawału dostałam i plakalam w głos.
Okazał się krwiak i niska kosmowka.
Także przyda się wsparcie.
Z góry dziękuję.kochana dzidzia jest silna i napewno będzie wszystko w porządeczku,trzymam bardzo mocno za Was kciuki :-*
Anko:-) lubi tę wiadomość
-
opu wrote:Duza w ktorej klinice podchodzilas za 1 razem a w ktroej jestes teraz ( i w mtorej sie udalo
? )
A Ty Opu gdzie jesteś - wydaje mi się, że pisałaś, ale nie pamiętamopu lubi tę wiadomość
-
Idgie wrote:Zadzwonili z kliniki.
Pobrali 7 kumulusow, 6 bylo dojrzalych, wszystkie zaplodnili.
Dzis rano dzielily sie 4.
Pani powiedziala, ze ponoc jest jeszcze szansa, ze te dwa rusza, bo oni ogladali je rano, a one mogly sie troche opoznic i wtedy dopiero jutro to zobacza.
Okolo 14:30 maja do mnie dzwonic.
Nie robie sobie wielkich nadziei. Jakos mi smutno, bo szanse na ciaze coraz mniejszeCo to za myślenie? My wierzymy w Twoje kropki, to i Ty musisz - wysyłaj im dobre myśli i pozytywne wibracje i wszystko będzie dobrze
Mocno trzymam kciuki &&&
Idgie lubi tę wiadomość
-
justa1234 wrote:Dawno nie widziałam tu Anko ktoś coś wie może co u niej?
Anko - odezwij się jak nas czytasz i opowiadaj co dobrego u Ciebie?
Edit: właśnie doczytałam - trzymaj się Kochana, myślimy ciepło o Was
A wiadomo skąd ten krwiak się wziął? I co oznacza niska kosmówka?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 22:50
-
takasobieja wrote:Podchodzę do drugiej procedury, mam nadzieję, że od lipca.
ale usłyszałam że nie mam policystycznych jajników... Bo mam pęcherzyki antralne centralnie ułożone a nie jak w pco
Czyli w lipcu będziemy wspólnie oczekiwać na jakieś większe rezultaty
takasobieja lubi tę wiadomość
Z udanego ivf wyszła cudowna dziewczynka urodzona 2 maja 2016 - NadiaMój mały wielki cud, moja wielka miłość
-
Anko wierzę że będzie dobrze, kochana trzymaj się
Eliz ja mam amh 10,88 co prawda mam też pcos, ale przy ivf mi nie przeszkadzawyklułam 11 komórek i 9 z nich było dojrzałych
Tosia na nk coś dostaniesz bo one mogą "atakować" zarodka, znajoma też ma podwyższone i normalnie z lekami donosiła córcieo tych drugich nic nie wiem
Tosia 1981 lubi tę wiadomość
-
duza wrote:Pierwsze 2 podejścia były w warszawskim invimedzie, a przeniosłam się do novum.
A Ty Opu gdzie jesteś - wydaje mi się, że pisałaś, ale nie pamiętamEndometrioza IV stopnia, Hashimoto, mutacja genu MTHFR C677T heterozygota, prolaktynemia czynnościowa
02.2015 icsi -
06.2015 icsi -
07.2015 crio -
02.2016 icsi - -
takasobieja wrote:Podchodzę do drugiej procedury, mam nadzieję, że od lipca.
ale usłyszałam że nie mam policystycznych jajników... Bo mam pęcherzyki antralne centralnie ułożone a nie jak w pco
A to myślałaś ze masz PCO? A jak stwierdzili, że nie? Jakie badania to wykazują,że napewno nie ma PCO? -
Elmirka wrote:Ja również jestem w novum u którego lekarza jesteś?
Do crio podchodziłam na cyklu naturalnym więc obskoczyłam wielu lekarzy - właściwie każde podglądanie u innego. Najbardziej przypadła mi do gustu dr Lewicka. Na koniec na transfer trafiłam do dr Zygler i to ona zrobiła na mnie najlepsze wrażenie. Dzisiaj idę do niej na usg.Konwalia, czarownica_tea lubią tę wiadomość
-
duza wrote:Stymulację rozpisywał mi szef i on też robił transfer i byłam mega zadowolona, bo to bardzo rzeczowy i konkretny facet. Wie co robi.
Do crio podchodziłam na cyklu naturalnym więc obskoczyłam wielu lekarzy - właściwie każde podglądanie u innego. Najbardziej przypadła mi do gustu dr Lewicka. Na koniec na transfer trafiłam do dr Zygler i to ona zrobiła na mnie najlepsze wrażenie. Dzisiaj idę do niej na usg.Endometrioza IV stopnia, Hashimoto, mutacja genu MTHFR C677T heterozygota, prolaktynemia czynnościowa
02.2015 icsi -
06.2015 icsi -
07.2015 crio -
02.2016 icsi - -
nick nieaktualny