IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyvvv008 wrote:Właśnie czekam na punkcje nie ma prądu w klinice byc może sie nie odbędzie ....
wlasnie czytalam dzis na stronie Wroclawia, przez przez nawalnice w nocy, pol miasta nie ma pradu od rana, ze tez pech chcial, ze akurat teraz masz miec punkcje. Trzymam kciuki, mam nadzieje, ze wszystko pojdzie zgodnie z planem, rowniez czekam na info jak juz bedzie po wszystkim, wspieram kochana i przytulam...!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 11:30
-
agulas wrote:dla mnie to trochę dziwne.. A co byłoby gdyby prądu zabrakło podczas punkcji lub jakiegokolwiek innego zabiegu? Powinni mieć zasilanie awaryjne... Przeciez to jest bardzo niebezpieczne...
zasilanie awaryjne napewno mają (agregaty), ale wykorzystywane jest to podtrzymywania życia i operacji ratujących życie. z tego co wiem
vvv008 - trzymam kciuki żeby się udałohttps://www.maluchy.pl/li-72827.png -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjózefka wrote:zasilanie awaryjne napewno mają (agregaty), ale wykorzystywane jest to podtrzymywania życia i operacji ratujących życie. z tego co wiem
vvv008 - trzymam kciuki żeby się udało
jak tam się czujesz?
ja dziś oczywiście jak głupia siknełam na test czułości 10... i nic ani cienia cienia, wiem może za wcześnie ale oczywiście nastawienie na nie się włączyło, objawy @ są, także chyba porażka nr. 3 ! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymyszaaa wrote:jak tam się czujesz?
ja dziś oczywiście jak głupia siknełam na test czułości 10... i nic ani cienia cienia, wiem może za wcześnie ale oczywiście nastawienie na nie się włączyło, objawy @ są, także chyba porażka nr. 3 !
Wiem jak to kusi, ja mam tak samo, ale kochana za wczesnie na sikanca, poczekaj do 9dpt. Trzymam caly zas kciukimyszaaa lubi tę wiadomość
-
Hej
Ja się zdecydowałam w koncu na invitro i we środę zaczynam 9 zastrzyków z gonapeptylu co drugi dzień. Doktor Kunicki mi powiedział, że jestem wrażliwa jak balonik w porównaniu do innych kobiet, które przychodzą. Kurczę i teraz się martwię czy przez tę moją wrażliwość wogóle się ta procedura uda. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNadira wrote:Mysza, sikaniec- oszukaniec, poczekaj spokojnie do bety i nie zamartwiaj się na zapas. Ja wyrzuciłam z domu wszystkie sikańce to mnie tak nie korci.
chyba jutro wybiorę się na betę, zobaczymy czy coś ruszyło jeśli będzie 0,10 jak zawsze to już raczej nie wystrzeli, muszę wiedzieć bo zwariuje chyba... -
myszaaa ja się wstrzymuje z betą do piątku bedzie cięzko, dziś jak narazie ok wczoraj mąż zabrał mnie na tańce troszke potańczyłam, wrzuciłam na luz... dziś jak narazie praca, praca, praca więc zajetą głowę mam innymi rzeczami. na sikańca brak mi odwagi
melody80 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72827.png -
Kasia79 wrote:Hej
Ja się zdecydowałam w koncu na invitro i we środę zaczynam 9 zastrzyków z gonapeptylu co drugi dzień. Doktor Kunicki mi powiedział, że jestem wrażliwa jak balonik w porównaniu do innych kobiet, które przychodzą. Kurczę i teraz się martwię czy przez tę moją wrażliwość wogóle się ta procedura uda.
Ps droga przez in vitro jest niełatwa, ale jak mi pani anestezjolog kiedyś powiedziała, naprawde warto zaryzykować i przez nią przejść. Powodzenia!
-
eh. każda z nas wie, że test wykonany za wcześnie może nas oszukać, a i tak robimy bo nie możemy wytrzymać.. Myszaaa postaraj się wytrzymać te 3 dni. Jeśli będziesz w ciąży, a jutro wyjdzie słaba beta to tylko się zestresujesz bardziej i możesz zaskodzić kropce/kropkom. Poczekaj.
-
nick nieaktualny
-
mi doktorek pozwolił bete zrobić najwcześniej 10dpt - blastka ale ja się wstrzymam do piątku bo albo będzie weekend na świętowanie albo czas na wyciszenie... boje się jak cholera. chciałabym mieć to już za sobą, dni dłużą się straszniehttps://www.maluchy.pl/li-72827.png