IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
pragnaca dzidziusia wrote:Dziewczyny czy w 4dpt blastuni mam prawo coś czuć czy nie? Mam doła, myslę , ze sie nie udało i nie moge zatrzymać łez dzisiaj
Może być za wcześnie na jakiekolwiek objawy, grunt to nie tracić nadziei. Tulę z całej siły! Musisz być dzielna :* -
MałaMi83 wrote:teraz się trochę zestresowałam bo ja prócz femibionu nie brałam i nie biorę dodatkowego kwasu foliowego...Endometrioza IV stopnia, Hashimoto, mutacja genu MTHFR C677T heterozygota, prolaktynemia czynnościowa
02.2015 icsi -
06.2015 icsi -
07.2015 crio -
02.2016 icsi - -
Tosia 1981 wrote:Chyba każda z nas zna i "uwielbia" te teksty
Ja to powinnam się udać do swojego starego gina i mu pokazać że minęło 13 lat a ja dalej jestem "nie wyluzowana"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2015, 15:51
Endometrioza IV stopnia, Hashimoto, mutacja genu MTHFR C677T heterozygota, prolaktynemia czynnościowa
02.2015 icsi -
06.2015 icsi -
07.2015 crio -
02.2016 icsi - -
pragnaca dzidziusia wrote:Dziewczyny czy w 4dpt blastuni mam prawo coś czuć czy nie? Mam doła, myslę , ze sie nie udało i nie moge zatrzymać łez dzisiaj
pragnaca dzidziusia lubi tę wiadomość
-
Ja szlam na druga weryfikacje w 6dpt zrezygnowana - z lekkim dolkiem.....a wynik mnie zaskoczyl..
A obecne objawy to bardziej chyba moje urojenia wiec nie martw sie, ze nic nie czujesz.
Na stronie 1315 naszego forum, Magda publikowala jak wyglada proces impelemntacji wiec moze jakis znak w postaci bety 6-7 dzien - ale moj lekarz mowil, ze moze byc ale nie musi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2015, 18:08
pragnaca dzidziusia lubi tę wiadomość
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
MałaMi83 wrote:teraz się trochę zestresowałam bo ja prócz femibionu nie brałam i nie biorę dodatkowego kwasu foliowego...
Co lekarz to inna opinia.
Wyobrazcie sobie, ze mojej kolezance ginokolog zaraz po zajsciu w ciaze kazala odstawic kwas foliowy, ze niby skurcze wywoluje.
Bralas mieszanke witamin, kwas foliowy jest tez w produktach, ktore jemy wiec na pewno wszystko jest dobrze.
A stresy - ja juz siebie nazywama Agatka-wariatka.....Boje sie, zeby to nie wplynelo na poczatek ciazy....no ale chyba kazda z naszego koleczka tak ma...wiec to mnie pocieszaElmirka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny chyba mimo brania dostinexu łapie mnie hiperka. W piątek miałam o 11 punkcje. A coraz bardziej boli mnie podbrzusze. Tak jakby było nadete. Twarde , jakby tam gaz był. Nie mogę leżeć na brzuchu... Jak się pochylam boli, jak zginam się mocniej boli. A tak to ciągle je czuje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2015, 18:22
Gameta Rzgów
III procedury ivf. (4 mrozaczki)
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
Leoś 1580g i Laura 1420g. -
ja dziś 6 dpt i podobnie jak Ty wczoraj ja się łamałam, dziś na nic już nie mam siły i śpiocham, łzy się skończyły, powoli puka na nowo nadzieja i wiara na żal chwilowo nie mam siłyhttps://www.maluchy.pl/li-72827.png -
takasobieja wrote:Dziewczyny chyba mimo brania dostinexu łapie mnie hiperka. W piątek miałam o 11 punkcje. A coraz bardziej boli mnie podbrzusze. Tak jakby było nadete. Twarde , jakby tam gaz był. Nie mogę leżeć na brzuchu... Jak się pochylam boli, jak zginam się mocniej boli. A tak to ciągle je czuje.
-
Kurde jutro tylko muszęDdac radę by iść do pracy. Wtorek i środa wolne. W środę mam gonapeptyl wziąć jeden. Oby doszło do transferu....Gameta Rzgów
III procedury ivf. (4 mrozaczki)
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
Leoś 1580g i Laura 1420g. -
takasobieja wrote:Kurde jutro tylko muszęDdac radę by iść do pracy. Wtorek i środa wolne. W środę mam gonapeptyl wziąć jeden. Oby doszło do transferu....
Wiesz ja nie mam doswiadczenia ale lepiej moze pokaz sie lekarzowi....nie ryzykuj transferu gdyby mialoby byc jakies zagrozenie...pragnaca dzidziusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kornelia777 wrote:Antonelka gratuluję bety
nie miałam wcześniej okazji bo wyjechałam do miejsca gdzie internet to marzenie, ale miało to też swoje plusy
Dziekuje Kornelia
Teraz czekam na usg 27-go pecherzyka. Moze jak zobacze pecherzyk a potem serduszko to troszke odetchne...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAntonelka wrote:Ja szlam na druga weryfikacje w 6dpt zrezygnowana - z lekkim dolkiem.....a wynik mnie zaskoczyl..
A obecne objawy to bardziej chyba moje urojenia wiec nie martw sie, ze nic nie czujesz.
Na stronie 1315 naszego forum, Magda publikowala jak wyglada proces impelemntacji wiec moze jakis znak w postaci bety 6-7 dzien - ale moj lekarz mowil, ze moze byc ale nie musi.
Dziekuje kochana :*Antonelka lubi tę wiadomość