IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam sie i ja! Dzisiaj zostalismy zakwalifikowani!!!
Sysia gratulacje!!!Agnieszka_A., Wika!, Różyczka, Neo84, Asiula86, justa1234, renieczka, czarownica_tea, Konwalia, józefka lubią tę wiadomość
W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. P.C.
-
Agi83 wrote:Witam sie i ja! Dzisiaj zostalismy zakwalifikowani!!!
Sysia gratulacje!!!Oligospermia
2 IUI
25.01 pick up 9 zarodków zamrożonych
Transfer 1.03 zarodek 4aa 6dpt bhcg 33, 8dpt 69, 10dpt 148 13 dpt 744:))), 18 dpt 5518:)
-
Neo84 wrote:Gdzie się leczycie??
Przenieslismy sie z Provity do Gyncentrum w Katowicach.
Dziewczyny mam zapisane protokół krótki z antagonista... Co to znaczy?Neo84 lubi tę wiadomość
W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. P.C.
-
Agi83 wrote:Przenieslismy sie z Provity do Gyncentrum w Katowicach.
Dziewczyny mam zapisane protokół krótki z antagonista... Co to znaczy?Agi83, Kalia, Anko:-), renieczka, Kava, lipa, józefka, Beata.D lubią tę wiadomość
-
justa1234 wrote:Sysia serdecznie gratuluję i życzę wysokiej dalszej betki
W końcu i do Ciebie uśmiechnęło się słoneczko:-)powodzonka
justa1234, Antonelka, Moniaa lubią tę wiadomość
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
Podczytuje Was trochę od jakiegoś czasu, bo wiedziałam, że temat in vitro będę musiała zgłębiać, żeby zostać mamą. No i w końcu nieśmiało postanowiłam zapytać, czy mogę dołączyć? Najprawdopodobniej w pn. przyjdzie @ i zaczynam cykl na antykach i z histeroskopią, a potem zaraz stymulacjaUdało nam się przenieść z Provity (w której już nie było miejsc) do Gyncentrum. Może któraś z Was ma doświadczenie z tą kliniką?
Aha, może jesteście w stanie wyjaśnić mi o co chodzi z tymi protokołami krótki/długi i w jakich przypadkach się je stosuje?
Sysiu, gratuluje z całego sercaTrzymam kciuki za piękny przyrost bety
-
mia6 wrote:Cześć dziewczyny
Podczytuje Was trochę od jakiegoś czasu, bo wiedziałam, że temat in vitro będę musiała zgłębiać, żeby zostać mamą. No i w końcu nieśmiało postanowiłam zapytać, czy mogę dołączyć? Najprawdopodobniej w pn. przyjdzie @ i zaczynam cykl na antykach i z histeroskopią, a potem zaraz stymulacjaUdało nam się przenieść z Provity (w której już nie było miejsc) do Gyncentrum. Może któraś z Was ma doświadczenie z tą kliniką?
Aha, może jesteście w stanie wyjaśnić mi o co chodzi z tymi protokołami krótki/długi i w jakich przypadkach się je stosuje?
Sysiu, gratuluje z całego sercaTrzymam kciuki za piękny przyrost bety
Mia6, u kogo sie leczysz? Ja wczoraj zostałam zakwalifikowana nie wiem nic ...W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. P.C.
-
Mimi86 ja sie przenosiłam do provity. Dwa poprzednie podejścia czyli dwa transfery w innej klinice nie udane . Przenieśliśmy się do provity i u nich za pierwszym razie nam sie udało
ich podejście spokoj itd . Polecam ich. U mnie kilka znajomych leczyło się w provicie i wszystkie chodzą z wózkami.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 08:09
Mała Mi -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, które korzystają z rządówki, powiedzcie prioszę jak to dokładnie wygląda. Tzn proces kwalifikacji. Ide do mojego doktora, mowie, że decydujemy się na in vitro i co?
- czy wpisuje nas na jakąs listę?
- czy musimy być oboje z męzem, żeby się podpisać czy cos?
- jak długo czeka się na rozmwę kwalifikacyjna?
- w którym momencie trzeba mieć komplet dokumentów?
-
Sysia, gratuluję z całego serca!
Ja dziewczyny zaczynam długi protokół 20.08 więc będzie mnie znów coraz więcejAnatolka, Mimbla, Kava, Różyczka, Madzia82, justa1234 lubią tę wiadomość
Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/