IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, moj cud sie chyba skonczyl... Co dwa dni robilam sikance. We wtorek i czwartek wychodzily 2 grube krechy. Od wczoraj przeszly mi wymioty. Dzis tez nic. A na sikancu 2 kreska jest ledwo widiczna. Mowilam do meza ze cos jest nie tak juz w czw wieczorem. Uspokajal mnie. A teraz jestem juz chyba pewna...
-
Idź w poniedziałek dla swojego spokoju.będzie dobrze.
agulas lubi tę wiadomość
2008 - ciąża biochemiczna,2013 - ciąża biochemiczna, 2014 - trzy IUI bez skutku, 2015.01 - pierwsze IVF bez ET, 13 mrozaczków
26.03.2015 - crio 2 x 4AA28.04.2015 - crio 4AA i 4BB
06.08.2015 - 2 x 4BB
08.09.2015 - 4BB i 3BC
06.10.2015 - 2BB i 1BB
11.12.2015 - 2X1BB
-
Dla pocieszenia to gdzieś w 5 tygodniu zrobiłam se sikańca na pamiątkę i to ten górny. Po 2 tygodniach kupiłam jakiś inny test aby se porównać i co... i słabsza kreska...
Agulas nie zawracaj gitarry i nie smuć się test testowi nie jest równy. Będzie wszystko okej
http://zapodaj.net/5077cc45b3009.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2015, 08:22
agulas, Konwalia lubią tę wiadomość
-
Agulas ej ! Przecież skoro to test innej firmy to moz się inaczej pokazywać. Mojej kuzynce pozytywnie dopiero wyszedł tydzień po spodziewanej miesiaczce. A mały diabelek ma dziś 5 lat
test testowi nie równy. Wierz w grosia/grosie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2015, 08:43
agulas lubi tę wiadomość
Gameta Rzgów
III procedury ivf. (4 mrozaczki)
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
Leoś 1580g i Laura 1420g. -
agulas wrote:Dziewczyny, moj cud sie chyba skonczyl... Co dwa dni robilam sikance. We wtorek i czwartek wychodzily 2 grube krechy. Od wczoraj przeszly mi wymioty. Dzis tez nic. A na sikancu 2 kreska jest ledwo widiczna. Mowilam do meza ze cos jest nie tak juz w czw wieczorem. Uspokajal mnie. A teraz jestem juz chyba pewna...
Jest dobrze i będzie dobrze może ten tezt był do kitu avjeśli robiłas bobo test sie nie przejmuj bo one gługo 2 kresek nie pokazują ....głowa do góry
Sysiaaa trzymam kciuki jest dobrze beta na pewno rośnie a limit pecha już wyczerpany ....Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2015, 08:55
mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
Piggy- ogromne gratulacje i mocne kciuki za piękne przyrosty
Agulas- moja kreska na teście w dniu kiedy beta była ponad 200 była jaśniejsza niż z dnia w którym była 80 kilka a testy tej samej firmy. Z założenia test nie służy ocenie przyrostu bety bo nie ma danych jak się ma jej poziom we krwi do poziomu w moczu. Wierzę, że się stresujesz ale to Ci teraz nie potrzebne. Ściskam i życzę pięknego wyniku z krwi w poniedziałekAntonelka, agulas lubią tę wiadomość
-
kornelia777 wrote:Monik ja nie pomogę, sama nie wiem gdzie się można przenieść. Najbardziej boję się sytuacji że np. w styczniu okaże się że będzie można podejść w lutym, w lutym że w marcu itp....
Sama rozważam podejście komercyjne w innej Klinice.
A powiedz z kim Ty na ten temat rozmawiasz z tymi babkami na infolinii?
Ja rozmawiałam z samą koordynatorką i powiedziała że to zależy od MZ i ich funduszy czyli wywnioskowałam że klinika teraz ich już nie ma i że czekają na nowy rok aby je dostać.A kolejka jest dłuuuuga.... Nie wiem po co kwalifikowali tyle par do programu a teraz nie można z niego skorzystać
Mnie na komercyjne podejście niestety nie stać
Piggy moje wielkie gratulacje
-
nick nieaktualnymonik wrote:Ja rozmawiałam z samą koordynatorką i powiedziała że to zależy od MZ i ich funduszy czyli wywnioskowałam że klinika teraz ich już nie ma i że czekają na nowy rok aby je dostać.A kolejka jest dłuuuuga.... Nie wiem po co kwalifikowali tyle par do programu a teraz nie można z niego skorzystać
Mnie na komercyjne podejście niestety nie stać
Piggy moje wielkie gratulacje
Czyli wychodzi na to że oni teraz w ogóle kasy nie mają?.... To bez sensu bo w innej Klinice zdazylabys podejść 3 razy. Ciekawe co się będzie działo w styczniu.... -
Mimi86 wrote:Mała mi1 dzięki za odp podniosłas mnie na duchu bo juz myślałam że wszyscy uciekają z provity. Ja będę podchodzić komercyjnie, póki co ostatnia iui przed nami.Mała Mi
-
nick nieaktualny