IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
monik wrote:Ja rozmawiałam z samą koordynatorką i powiedziała że to zależy od MZ i ich funduszy czyli wywnioskowałam że klinika teraz ich już nie ma i że czekają na nowy rok aby je dostać.A kolejka jest dłuuuuga.... Nie wiem po co kwalifikowali tyle par do programu a teraz nie można z niego skorzystać
Monik dobrze pamiętam - jesteś w invikcie?
Sama się zaczęłam teraz zastanawiać czy byłby sens przenosić sie teraz w drugiej połowie roku? Dziewczyny chwala sobie Katowice i Kraków, a i tu i tam mam daleko. Została mi już tylko III i ostatnia szansa.
Masz jakieś pomysły?W życiu bywają noce i dnie ale bywają też niedziele...
Ja swoją już dostałam od losu:)
"https://www.suwaczki.com/tickers/iv09gu1r4bn550rd.png" -
Ania1986 wrote:Hej,widziałam ze udzielala sie tu ostatnio MałaMi83, a wiec pisze tu tez moze przeczyta, laska o nicku dzejzi podprowadzila Małej zdjęcie usg i posluguje sie jako swoim ( na belly w pamietniku ma wklejone)
co za pomysł????
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
nick nieaktualny
-
Ania jak ty to dojrzałaś? jak weszłam na dżejzi mój m powiedział że zdjęcie wygląda jak nosek świnki a to samo powiedział pare miesięcy temu o zdjęciu MałejMi no i faktycznie to samo zdjęcie, weź wrzuć jakieś zdjęcie żeby się podzielić radością, poza tym przecież dżejzi jest na forum odkąd pamiętam, jeszcze jak ktoś nowy to nie wiadomo czego się spodziewać ale nie jedna dziewczyna się z nią pewnie zżyła ;/
-
nick nieaktualnyDla mnie to nic dziwnego, kiedys w dziale starajac sie ogolnie byl temat trole na forum, to juz bylo kilka takich przypadków. W działach zaciazonych to panny tez udaja ciaze, wklejaja np. uciete zdjecia z usg bez swoich imion i nazwisk bo sciagaja z netu, to choroba psychiczna. W sumie na forach w necie to samo...Ostatnio byl przypadek na fejsie ze laska miała cały swoj profil udawany i lewe foty ze swojej ciazy, ale sama sie wkopała bo napisała post calkiem odmienny od wczesniejszych na temat swojej ciazy, juz nie bede dokładanie pisac o co chodziło.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2015, 12:12
-
nick nieaktualnyRoletka wczoraj siedzialam na pamietnikach i to usg tak mi zapadlo w pamieci bo jest takie inne, noi dzis z wykresu na wykres przechodzę i trafilam na MałąMi83 i tak patrze i szok bo to to samo zdjęcie tyle tylko ze Malej z kwietnia a tej z przed 3 dni przykre to jest, znam tez trochę dzejzi a tu takie coś... Jedno wytłumaczenie może byc takie ze psychika jej siadla, albo znudzilo jej sie bawienie w starania i stala sie trollem
. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dlatego właśnie nie będę wrzucać na fb itp zdjęć maluchów jak się urodzą bo nie wiadomo gdzie później znajdę ich zdjęcia
tulipanna lubi tę wiadomość
-
Ania1986 wrote:Jak juz chciala sie pobawic w nie swoje foty to mogla sie bardziej wysilic a nie kraść je dziewczynie z tego samego forum
Dziewczyny to chore jest jak można udawać ze jest się w ciąży ??może to depresja??
mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
No ja też już przerobiłam jedną laskę która udawała że poroniła i znowu zaszła w krótkim czasie... współczułam jej później się cieszyłam jej szczęściem a później jakby mi ktoś w łeb przywalił bo okazało się że oszukiwała i cała jej historia była zmyślona... w mojej małej głowie się nie mieści żadne racjonalne wytłumaczenie po co robić coś takiego?
-
o F*ck jakim trzeba być popaprańcem, żeby wklejać czyjeś foty usg na swój jakiś profil, do pamiętnika czy gdzieś hahaha no totalna abstrakcja jak dla mnie! szkoda tylko że MałaMi w tym wszystkim najbardziej poszkodowana.
https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQA2dmz3opZs0hYX6FTnAkaCXyA1EOFIX-Y7ti7lUBeMwi1jM1P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2015, 12:27
aszka, Kava, mysza89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:Aszka ale wiesz takie trolle to wpadaly szybko od kiedy sie pojawily na forum, a dzejzi juz na nim troche jest:/
-
nick nieaktualny
-
kurcze strasznie boli mnie brzuch od rana
myślę że u mnie powtórka z pierwszego transferu. Miałam myśleć pozytywnie, ale się nie da kiedy brzuch o tym przypomina.
2008 - ciąża biochemiczna,2013 - ciąża biochemiczna, 2014 - trzy IUI bez skutku, 2015.01 - pierwsze IVF bez ET, 13 mrozaczków
26.03.2015 - crio 2 x 4AA28.04.2015 - crio 4AA i 4BB
06.08.2015 - 2 x 4BB
08.09.2015 - 4BB i 3BC
06.10.2015 - 2BB i 1BB
11.12.2015 - 2X1BB
-
nick nieaktualny
-
Piggy wrote:kurcze strasznie boli mnie brzuch od rana
myślę że u mnie powtórka z pierwszego transferu. Miałam myśleć pozytywnie, ale się nie da kiedy brzuch o tym przypomina.
powtarzam sobie, że może tak musi być. Bierz nospę
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
mnie boli podbrzusze i kłuje prawy jajnik, szczegołnie jak wstaje z łóżka. nie wiem czy dobrze zrobilam, ale wzielam sobie relanium i połoze sie spac.2008 - ciąża biochemiczna,2013 - ciąża biochemiczna, 2014 - trzy IUI bez skutku, 2015.01 - pierwsze IVF bez ET, 13 mrozaczków
26.03.2015 - crio 2 x 4AA28.04.2015 - crio 4AA i 4BB
06.08.2015 - 2 x 4BB
08.09.2015 - 4BB i 3BC
06.10.2015 - 2BB i 1BB
11.12.2015 - 2X1BB