IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wika! wrote:Zazylam teraz na wlasna reke no spe forte bo odczulam mocne skurcze pierwszy raz
Ja też biorę nospę na własną rękę bo coś mi się tam dzieje w tym brzuchuA przy pierwszym podejściu to już w ogóle miałam straszne skurcze teraz jest lepiej zdecydowanie no ale to ewidentnie zasługa nospy.
Wika! lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anuszka wrote:Ja też biorę nospę na własną rękę bo coś mi się tam dzieje w tym brzuchu
A przy pierwszym podejściu to już w ogóle miałam straszne skurcze teraz jest lepiej zdecydowanie no ale to ewidentnie zasługa nospy.
endometrioza- moj maly koszmar...
2 ivf - -
Jeszcze jakąś godzinę temu miała to zdjęcie ,bo przeglądałam jej pamiętnik straciła kilka razy ciąże i psychicznie wysiadła wiec chyba wolała sobie wmówić ,że ciąża jest mimo że jej nie ma stąd takie zachowanie
Ja na innym forum poznałam dziewczyne która co 2 tygodnie miała pizytywny test i zaraz potem stratę ....:(tone obiawów itd ....straszne to jest co niepłodność robi z kobietymysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
Anuszka wrote:Wika! Od dnia transferu biorę 2x1 żadna kosmiczna dawka a chyba pomaga tylko się tak sama zastanawiam czy bardziej na głowę czy na brzuchendometrioza- moj maly koszmar...
2 ivf - -
Może faktycznie te zdjęcie dalej widnieje tylko może mi coś z netem się zadzialo i chwilowo nie widziałam
Sprawdziłam faktycznie coś mi się dzieje z netem bo zdjęć nie wiadac tylko jakiś dziwny napis w miejscu zdjęciaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2015, 17:18
-
Czytałam Wasze wpisy z dziś i w szoku jestem, że można wpaść na pomysł, żeby podkradać czyjeś zdjęcia i wklejać je jako swoje.
Straszne to jest. Normalnie strach wrzucać cokolwiek do sieci.
Piggy i Sysiaa mam do Was pytanko: obie miałyście crio i mam takie pytanie jakie miałyście leki i suplementy w trakcie cyklu w którym było crio?
Z góry dziękuję za odpowiedź