IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Piggy oby skończyło się na strachu i felernym teście! Trzymam kciuki z całej siły za Ciebie!
Ania1986 nasz koleżanka już zniknęła... teraz tylko czekać aż powróci pod innym nickiem..
MałaMi83 ciesze się że u was sytuacja się poprawia i że maluchy mają się dobrze
Wika! a jak tam u Ciebie? Ja rano obudziłam się bez tych "skurczy" jak na razie odstawiam nospę zobaczymy co będzie dalej. -
Nie zniknęła
wykres ma tu: https://ovufriend.pl/wykres,cadfbb2349d81e80cc60faf3e27d81d7.html też go widzicie?
edyt: zablokowała pewnie pamiętnik i wykresy...ale na ten wykres przez wyszukiwarkę można wejść...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2015, 07:53
-
Anuszka wrote:mrth666 ha ha ha dobre z tą pozytywną betą
Ja mam dzisiaj 3dpt może mi też już wyjdzie pozytyw
I po co tyle czekać ;P My i lekarze po prostu się nie znamy
Dobra kończę jej temat...
U mnie w końcu @ no i od jutra znowu zaczynam II protokół tym razem z Menopur'em 300. Trzymajcie kciuki by tym razem była prawidłowa reakcjaEvaa, Agnieszka_A., justa1234, Różyczka lubią tę wiadomość
-
Anuszka wrote:Piggy oby skończyło się na strachu i felernym teście! Trzymam kciuki z całej siły za Ciebie!
Ania1986 nasz koleżanka już zniknęła... teraz tylko czekać aż powróci pod innym nickiem..
MałaMi83 ciesze się że u was sytuacja się poprawia i że maluchy mają się dobrze
Wika! a jak tam u Ciebie? Ja rano obudziłam się bez tych "skurczy" jak na razie odstawiam nospę zobaczymy co będzie dalej.
Ja wczoraj malo odpoczywalam moga byc od tego skurcze bo mialam:( bede brala juz ta no spe , zeby nie bylo choc mnie to martwi i magnez codziennieendometrioza- moj maly koszmar...
2 ivf - -
nick nieaktualnyPiggy wrote:No nic będę próbować, bo mamy jeszcze zarodki (juz nie takie super ). A potem to już pewnie nie załapie my się do drugiego cyklu bo kasy nie będzie albo kolejka taka ze program się skończy. Daje sobie jeszcze rok potem to już będę za stara na dziecko.
Zycie mi ucieka a przez te starania nie umiem z niego korzystać.
A powiedz kochana Ty podchodziłas z programu rządowego? Bo widzę że miałaś dużo zarodków ładnych, czy zapladniali Ci więcej komórek?
Ja ostatnio rozmawiałam z lekarzem i mówił że jak jest implantacja to znaczy że endometrium jest ok, być może to wtedy wina zarodka że dalej się nie rozwija.
Z kolei u mnie ostatnie crio to beta 0..., wiec nawet implantacji nie ma....i juz sama nie wiem co za badania robić...
Trzymaj się dzielnie! -
MałaMi83 wrote:Dzięki dziewczyny za czujność w sprawie zdjęcia- ja bym tego w życiu nie wyłapała bo nie czytam pamiętników, ale faktycznie ukradła moje foto ! Nie wiem co ona ma w głowie ale to się powinno leczyć! Napisałam do niej i do administratora także zobaczmy co będzie dalej.
U mnie dziś był dobry dzień- Usg pokazało, że szyjka się uspokoiła i ma 20 mm !! Leżenie przynosi efekty i do tego siła Waszych modlitw i kciuków- macie tę moctylko nie puszczajcie kciuków
nadal są nam bardzo potrzebne.
Sysia, Piggy na wszelkie dolegliwości brzuszka: NoSpa, magnez, relanium i duuuuuzżo leżenia. Mam nadzieję że jutro będziecie miały spokojniejszy dzień no i mega bety
Więc nadal trzymam kciuki.:)oby maluszki jak najdłużej zechciały być w brzuszku a tą laską sie nie denerwuj szkoda Ciebie i maluszków ....
Piggy życzę by to był ferelny test i kciuków nie puszczam ....Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2015, 08:56
MałaMi83 lubi tę wiadomość
mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
Anatolka wrote:Mnie już nic nie zdziwi. Była tu taka, której się liczba ciąż i poronień myliła
jedno było w pamiętniku, co innego na forum a co innego na fb... Sysia i Anko wiedzą. To konto zostało usunięte.
ja przeżyłam strasznie, bo monza monzapowiedzieć , że jej zaufałam i zbliżyłam do niej
ale dziewczynami tez z dużym tupetem
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
Mimi86 wrote:a ile placilas za ivf w provicie ? pytam bo chce wedziec mniej wiecej na co sie szykowac
teraz rosną we mnie dwa małe Bąbelki
Wika!, Mimi86 lubią tę wiadomość
Mała Mi