X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

IVF

Oceń ten wątek:
  • MałaMi83 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ta Dżejzi to naprawdę chory człowiek. To może foto z brzuszkiem które wrzucałam pod wykresem to też ona :D
    Teraz to już sprawa dla admina.

Piggy mam nadzieję, że to jednak felerny test i beta to pokaże. Trzymam kciuki.

3jgxw1d38c6jwcsz.png
  • Anuszka Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piggy oby skończyło się na strachu i felernym teście! Trzymam kciuki z całej siły za Ciebie!

Ania1986 nasz koleżanka już zniknęła... teraz tylko czekać aż powróci pod innym nickiem..

MałaMi83 ciesze się że u was sytuacja się poprawia i że maluchy mają się dobrze :)

Wika! a jak tam u Ciebie? Ja rano obudziłam się bez tych "skurczy" jak na razie odstawiam nospę zobaczymy co będzie dalej.

k0kdanlij48n3q4y.png
  • mrth666 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie zniknęła
    wykres ma tu: https://ovufriend.pl/wykres,cadfbb2349d81e80cc60faf3e27d81d7.html też go widzicie?
    edyt: zablokowała pewnie pamiętnik i wykresy...ale na ten wykres przez wyszukiwarkę można wejść...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2015, 07:53

w57vkrntb2ql331t.png[/link]1usa15nmbx89ymoj.png
    20120421560114.png
  • Anuszka Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mrth666 ha ha ha dobre z tą pozytywną betą :D Ja mam dzisiaj 3dpt może mi też już wyjdzie pozytyw ;) I po co tyle czekać ;P My i lekarze po prostu się nie znamy ;)

mrth666 lubi tę wiadomość

k0kdanlij48n3q4y.png
  • mrth666 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuszka wrote:
    mrth666 ha ha ha dobre z tą pozytywną betą :D Ja mam dzisiaj 3dpt może mi też już wyjdzie pozytyw ;) I po co tyle czekać ;P My i lekarze po prostu się nie znamy ;)
    Szkoda mi trochę tej dziewczyny, musi mieć naprawdę nudne życie skoro wymyśla niestworzone historie. Nawet nie wie ile tak naprawdę musimy przejść żeby mieć choć iskierkę nadziei, bawi się naszą krzywdą

Dobra kończę jej temat...

U mnie w końcu @ no i od jutra znowu zaczynam II protokół tym razem z Menopur'em 300. Trzymajcie kciuki by tym razem była prawidłowa reakcja :)

Evaa, Agnieszka_A., justa1234, Różyczka lubią tę wiadomość

w57vkrntb2ql331t.png[/link]1usa15nmbx89ymoj.png
    20120421560114.png
  • Wika! Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuszka wrote:
    Piggy oby skończyło się na strachu i felernym teście! Trzymam kciuki z całej siły za Ciebie!

Ania1986 nasz koleżanka już zniknęła... teraz tylko czekać aż powróci pod innym nickiem..

MałaMi83 ciesze się że u was sytuacja się poprawia i że maluchy mają się dobrze :)

Wika! a jak tam u Ciebie? Ja rano obudziłam się bez tych "skurczy" jak na razie odstawiam nospę zobaczymy co będzie dalej.

Ja wczoraj malo odpoczywalam moga byc od tego skurcze bo mialam:( bede brala juz ta no spe , zeby nie bylo choc mnie to martwi i magnez codziennie

endometrioza- moj maly koszmar...:(
    2 ivf - :(
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie już nic nie zdziwi. Była tu taka, której się liczba ciąż i poronień myliła ;-) jedno było w pamiętniku, co innego na forum a co innego na fb... Sysia i Anko wiedzą. To konto zostało usunięte.

tulipanna, mysza89 lubią tę wiadomość

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • Wika! Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest roznica w nospie fotre i max?

• Agnieszka_A. Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piggy mam nadzieję, że to jednak felerny test był.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piggy wrote:
    No nic będę próbować, bo mamy jeszcze zarodki (juz nie takie super ). A potem to już pewnie nie załapie my się do drugiego cyklu bo kasy nie będzie albo kolejka taka ze program się skończy. Daje sobie jeszcze rok potem to już będę za stara na dziecko.
    Zycie mi ucieka a przez te starania nie umiem z niego korzystać.
    Piggy nie zalamuj się jeszcze za wcześnie na to, spróbuj wyłączyć myślenie...wiem że łatwo się mówi...
    A powiedz kochana Ty podchodziłas z programu rządowego? Bo widzę że miałaś dużo zarodków ładnych, czy zapladniali Ci więcej komórek?
    Ja ostatnio rozmawiałam z lekarzem i mówił że jak jest implantacja to znaczy że endometrium jest ok, być może to wtedy wina zarodka że dalej się nie rozwija.
    Z kolei u mnie ostatnie crio to beta 0..., wiec nawet implantacji nie ma....i juz sama nie wiem co za badania robić...
    Trzymaj się dzielnie!

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wika! wrote:
    Jest roznica w nospie fotre i max?

Popatrz na ilość substancji czynnej :-) jeśli się czymś różnią to tylko tym :-)

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • Wika! Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka wrote:
    Popatrz na ilość substancji czynnej :-) jeśli się czymś różnią to tylko tym :-)
    Mam w domu max, a pisza dziewczyny ze biora forte a ona na recepte jest

• justa1234 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MałaMi Kochana cieszę się że szyjeczka postanowiła wrzucić na luz ;-) :-D dużo zdrówka życzę dla was i dalej będę trzymała kciuki i się modliła <3 <3

Piggy ja dalej trzymam kciuki i wierzę że będzie dobrze ;-) <3

MałaMi83 lubi tę wiadomość

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wika! wrote:
    Mam w domu max, a pisza dziewczyny ze biora forte a ona na recepte jest

Już sprawdziłam. Obie mają po 80mg substancji czynnej.

Wika! lubi tę wiadomość

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • mysza89 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MałaMi83 wrote:
    Dzięki dziewczyny za czujność w sprawie zdjęcia- ja bym tego w życiu nie wyłapała bo nie czytam pamiętników, ale faktycznie ukradła moje foto ! Nie wiem co ona ma w głowie ale to się powinno leczyć! Napisałam do niej i do administratora także zobaczmy co będzie dalej.

U mnie dziś był dobry dzień- Usg pokazało, że szyjka się uspokoiła i ma 20 mm !! Leżenie przynosi efekty i do tego siła Waszych modlitw i kciuków- macie tę moc ;-) tylko nie puszczajcie kciuków :P nadal są nam bardzo potrzebne.

Sysia, Piggy na wszelkie dolegliwości brzuszka: NoSpa, magnez, relanium i duuuuuzżo leżenia. Mam nadzieję że jutro będziecie miały spokojniejszy dzień no i mega bety :-)

Więc nadal trzymam kciuki.:)oby maluszki jak najdłużej zechciały być w brzuszku a tą laską sie nie denerwuj szkoda Ciebie i maluszków ....

Piggy życzę by to był ferelny test i kciuków nie puszczam ....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2015, 08:56

MałaMi83 lubi tę wiadomość

mysza89
    Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty :) 10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB :( 5.11 crio 4 BB :( luty-3BC:(
    2018 córeczka
    2023 córeczka
  • Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka wrote:
    Mnie już nic nie zdziwi. Była tu taka, której się liczba ciąż i poronień myliła ;-) jedno było w pamiętniku, co innego na forum a co innego na fb... Sysia i Anko wiedzą. To konto zostało usunięte.
    Tak wiem :/ ja przeżyłam strasznie, bo monza monzapowiedzieć , że jej zaufałam i zbliżyłam do niej :( ale dziewczynami tez z dużym tupetem

Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piggy nie moze byc znowu tak źle!!! Poczekać do wtorku, proszę

Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wika no spa forte i max to to samo, tyle że forte jest na recepte

Wika! lubi tę wiadomość

• Mała Mi 1 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimi86 wrote:
    a ile placilas za ivf w provicie ? pytam bo chce wedziec mniej wiecej na co sie szykowac ;)
    Z wszystkim licząc leki ale to zależy od protokołu ja szłam krótkim to za wszystko mi wyszło kolo 10 tys. Nie liczyłam konkretnie ale coś koło tego. Ale warto było oj warto::) teraz rosną we mnie dwa małe Bąbelki :)

Wika!, Mimi86 lubią tę wiadomość

Mała Mi
  • Wika! Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Anatolka. i Moniaa to bede lykac max , mam nadzirje ze moja kropka pomimo wczorajszych skurczy zostanie z nami:(
    Piggy musi byc dobrze!!!!

‹‹ 1657 1658 1659 1660 1661 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ