IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Ahaaaa to wszystko jasne
ufff a już miałam mętlik w głowie.
Adrenalina a jesteś zadowolona z kliniki???
Jakie musiałaś mieć badania aktualne na pierwszą wizytę?? czy nie trzema mieć a wtedy lekarz zleca w swojej klinice?
A ty brałaś antykoncepcje przed stymulacją??
Jejuuu ile ja mam pytań
Edit: Justa1234 dziekuje za propozycjemam nadzieję że wszystko sie jakoś ułoży i znajdę jakieś rozwiązanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 16:16
-
monik wrote:Ahaaaa to wszystko jasne
Jakie musiałaś mieć badania aktualne na pierwszą wizytę?? czy nie trzema mieć a wtedy lekarz zleca w swojej klinice?
Jejuuu ile ja mam pytań
Wszystkie badania robili mu na miejscu tak samo dla meza.
Antykoncepcji nie brałam nigdy w zyciu.
-
nick nieaktualnyDziewczyny, dzis zadzwonili do mnie z kliniki, ze nie mam juz nawet mrozaczka... wczoraj byl jeszcze 1 BB, myslicie, ze lepiej go bylo juz wczoraj zamrozic i moze bym miala chociaz nadzieje, ze jeszcze jeden zostal, a tu nie ma nic...
ciekawe, czy jak mi teraz nie wyjdzie z 2 BB, czy Invicta tez zaleci stymulacje kolejna dopiero za 3 miesiace?
Poki co musze jakos wytrwac i czekac na wynik tego transferu... luteine bralyscie codziennie o tych samych godzinach, czy roznie, byle by to bylo 3 razy dziennie?
naprawde ostatnio cos w Invicta wroclaw ciezko dziewczynom idzie ze stymulacja i z przetrwaniem zarodkow. Ja mam PCO i zdecydowali sie u mnie na dlugi protokol, ale tak sie zastanawiam czy i krotki nie bylby dla mnie ok? widzialam juz wykresy dziewczyn z PCO co mialy wlasnie krotki i ladne blastocysty
jeszcze mam takie pytanie, jakbym juz wykorzystala 3 stymulacje i cala procedure z MZ, a potem chcialabym podejsc komercyjnie w innej klinice - normalnie wtedy jakies papiery Invicta wystawia, ktore trzeba potem zaniesc do innej kliniki, jak to sie odbywa?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 16:36
-
Różyczka wrote:Sysia bardzo, batdzo szkoda.
Mam nadzieję, że następnym razem szczęśliwie zajdziesz w upragnioną ciąże bez komplikacji.
Moja chwila prawdy już jutro. Idę na betę Rano ( bedzie to 11doba 3 dniowych zarodków ) i bardzo liczę na wysoki wynik tym bardziej że męża w domu nie ma w najbliższych dniach i gdyby było źle, samej ciezko bedzie przez to przejść
Mam wrażenie, że pokazały mi się żyłki na piersiach, których wczesniej nie widziałam. Ale moze byc to przecież efekt tabletek, którymi sie faszerujemy.
No nic.
Dam jutro znać.
Kciuki zaciśnięteRóżyczka lubi tę wiadomość
-
Anuszka wrote:Różyczka to trzymam kciuki! A masz jakieś objawy, podejrzenia oprócz piersi ? Ja mam dzisiaj 7dpt dwóch zarodków dwudniowych i tak mi jakoś dziwnie w tym brzuchu nie wiem czy to sprawka leków i czy się cieszyć czy martwić...
Ja w brzuchu nic a nic nie czuje, ale tak chyba lepiej bo za pierwszym razem brzuch mnie bolał jsk na @ i bardzo sie martwiłam.
Anuszka trzymam kciuki, żeby się pięknie twoje dwa zarodeczki wgryzły i zostałyAnuszka lubi tę wiadomość
-
monik wrote:Ahaaaa to wszystko jasne
Jejuuu ile ja mam pytań
Edit: Justa1234 dziekuje za propozycjemam nadzieję że wszystko sie jakoś ułoży i znajdę jakieś rozwiązanie
Ty już jesteś zakwalifikowana. Nie będzie nowego amh, FSH itd. Kwalifikacje dostaje się raz. Dostałaś ja. Teraz tylko chcesz zmienić realizatora. -
Anuszka wrote:Różyczka ja mam zrobić betę dopiero we wtorek, jestem twarda i wcześniej nie będę nic wymyślała
Pozostało mi się tylko modlić i czekać na cud!
Ja robię wyjątkowo dzień wcześniej, żeby miec wyniki tego samego dnia. Inaczej musiałabym specjalnie do kliniki jechac s sobote a mam kawałek wiec robię u siebie w miescie.
Mysle, ze jeden dzień nie zrobi wielkiej różnicy
-
Anatolka wrote:Ty już jesteś zakwalifikowana. Nie będzie nowego amh, FSH itd. Kwalifikacje dostaje się raz. Dostałaś ja. Teraz tylko chcesz zmienić realizatora.
Anatolkomiałam na myśli hcv,hiv itp.
może jakieś posiewy ...
Adrenalina wyjaśnisz mi to wszystko na priv??? -
Anuszka wrote:Różyczka ja mam zrobić betę dopiero we wtorek, jestem twarda i wcześniej nie będę nic wymyślała
Pozostało mi się tylko modlić i czekać na cud!
O to tak jak japrzez pierwsze dwa dni po transferze byłam dzielna, potem już zaczęlo sie kombinowanie
Anna wydaje mi sie ze jeśli wczoraj zamroziliby zarodek to raczej po roMrozeniu jego losy potoczyłyby sie identycznie ...mprzykro mi kochana, ale najważniejsze ze masz malucha w brzuchu za którego trzymam kciuki bardzo mocnomusi być dobrze !
Odnośnie rodzaju protokołu przy PCO nie odpowiem, nie mam pojęciaAnna255 lubi tę wiadomość
-
dziewczyny pomóżcie. Odebrałam wyniki badań subpopulacji limfocytów może któraś z was potrafi to zinterpretować
http://zapodaj.net/98d358c1d365e.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 17:24
2008 - ciąża biochemiczna,2013 - ciąża biochemiczna, 2014 - trzy IUI bez skutku, 2015.01 - pierwsze IVF bez ET, 13 mrozaczków
26.03.2015 - crio 2 x 4AA28.04.2015 - crio 4AA i 4BB
06.08.2015 - 2 x 4BB
08.09.2015 - 4BB i 3BC
06.10.2015 - 2BB i 1BB
11.12.2015 - 2X1BB
-
nick nieaktualnya ja mam jeszcze jedno pytanie do dziewczyn ktore mialy zaplodnienie z mrozonym nasieniem, bo myslalam, ze cale rozmrazaja i starczy go tylko na raz - ze po tej punkcji co mialam go wykorzystali i juz nie mamy depozytu. Dzis dopiero zwrocilam uwage co pisze w papierach i wychodzi na to, ze nadal mamy mrozone nasienie, ktore mozna wykorzystac potem, dobrze to zrozumialam? podsylam zdjecie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 17:36