IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Nadira wrote:Ale powiem lepiej. Czekamy na mutacje, na które zapisaliśmy sie na listę w dniu wizyty u genetyka czyli 17 lutego. A jak ostatnio dopytywałam się co z tymi kolejkami to dowiaduję się że jesteśmy na liście z 28 kwietnia. Ten kwiecień pamiętam bo oddawaliśmy wtedy krew na kariotyp i będąc w klinice zapytałam się o te mutacje. I wtedy musiała nas dopiero wpisać. Ciekawe za kolejne pól roku będziemy na liście z sierpnia...Endometrioza IV stopnia, Hashimoto, mutacja genu MTHFR C677T heterozygota, prolaktynemia czynnościowa
02.2015 icsi -
06.2015 icsi -
07.2015 crio -
02.2016 icsi - -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRozyczka gratuluje :* teraz juz wszystko bedzie dobrze
Nadira tak myslalam ze podejde juz we wrzesniu, ale gin chce mi miesiac wyciszyc jajniki, a ze teraz mam dwa juz spore pecherzyki tonie mogla dac... wiec jeszcze wykorzystam bez przekonania ten cykl i zrobimy 3 iui... ale ja juz czekam na imsi pazdziernikowe) gdyby sie udalo, dzidzia moze urodzila by sie tak jak ja, w lipcu
))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 16:23
-
kornelia777 wrote:Ehhh Nadira doskonale Cie rozumiem to samo podejście do mnie mają... Ja tez sama sobie badania zlecam, mam juz tego trochę dosyć
A u kogo się leczysz? Czy nie masz na stałe lekarza?
-
jak to jest dziewczyny z lekiem estrofem ? przy 1 procedurze miałam na zniżkę mój gin nie z kliniki też dał mi go na zniżkę to czemu przed crio dr wypisała na 100 %???mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
sylwiaśta159 wrote:Rozyczka gratuluje :* teraz juz wszystko bedzie dobrze
Nadira tak myslalam ze podejde juz we wrzesniu, ale gin chce mi miesiac wyciszyc jajniki, a ze teraz mam dwa juz spore pecherzyki tonie mogla dac... wiec jeszcze wykorzystam bez przekonania ten cykl i zrobimy 3 iui... ale ja juz czekam na imsi pazdziernikowe) gdyby sie udalo, dzidzia moze urodzila by sie tak jak ja, w lipcu
))
-
mysza89 wrote:jak to jest dziewczyny z lekiem estrofem ? przy 1 procedurze miałam na zniżkę mój gin nie z kliniki też dał mi go na zniżkę to czemu przed crio dr wypisała na 100 %???
Anatolka lubi tę wiadomość
-
Ja też zawsze od każdego lekarza miałam Estrofem na 100%. Można poszukać wskazań refundacyjnych w necie. To jest kilkanaście zł różnicy tylko.
http://leki-informacje.pl/leki_refundowane/dane/879,estrofem.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 16:32
-
Elmirka wrote:A nie masz możliwości zmiany kliniki?
-
Różyczka pięknie ! Gratulacje
spokojnej ciąży !
A ja po wizycie w klinice mam mętlik w głowie. Doktor zlecił badanie bety w poniedziałek, powiedział ze być może zarodek został jeden i stad ten niski przyrost. Nie chce mi sie wierzyć w taki scenariusz,nanjuz na pewno nie u mnie. Z rugiej strony gdzieś podświadomie chwytam sie tej myśli ze może nie wszystko straconegosia81, Anuszka, Asiula86, Konwalia, MałaMi83, mia6, Różyczka, Viki26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasia79 wrote:Hej w poniedziałek miałam punkcję, a jeszcze dziś mnie jajniki rwą i pobolewają, brzuch mam jak balonik, a jutro niby transfer, myślicie, że się odbędzie przy takich pobolewaniach? W poniedziałek byłam napęczniała jeszcze, a dziś już mi chyba woda zeszła, bo straciłam 3 kg, ale ten ból jajników to koszmar.
tez tak mialam, ale w dzien transferu juz lepiej sie czulam... mi dr sprawdzala przed transferm czy nie ma plynu w macicy, w jamie brzusznej i na ile powiekszone sa jajnki... -
dziewczyny z Invicty Warszawa.....czy mi sie zdaje, czy pani dr Sz. juz nie pracuje w klinice??2008 - ciąża biochemiczna,2013 - ciąża biochemiczna, 2014 - trzy IUI bez skutku, 2015.01 - pierwsze IVF bez ET, 13 mrozaczków
26.03.2015 - crio 2 x 4AA28.04.2015 - crio 4AA i 4BB
06.08.2015 - 2 x 4BB
08.09.2015 - 4BB i 3BC
06.10.2015 - 2BB i 1BB
11.12.2015 - 2X1BB