IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny napiszcie proszę jakie suplementy polecacie przed in vitro?? Będę podchodzić za około 4 miesiące i chciałabym się dobrze przygotować. Dodam, że mam endometriozę. Wielkie dzięki z góry. Pozdrawiam.20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
Anatolka wrote:Justine, przypomnij jaki miałaś progesteron w grudniu.
Jak dziś po tym gonapeptylu?
Ok 15, nie pamiętam teraz dokładnie ile ale nie był to dobry znak dla mnie.
Dziś się czuje o wiele lepiej a raczej brak niepokojących objawów czyli jednodniowy wyskok organizmu
Jutro idę na drapanko więc od razu gin wszystko opowiem.Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
sisi wrote:Dziewczyny napiszcie proszę jakie suplementy polecacie przed in vitro?? Będę podchodzić za około 4 miesiące i chciałabym się dobrze przygotować. Dodam, że mam endometriozę. Wielkie dzięki z góry. Pozdrawiam.
Ja brałam i biorę nadal: Femibion Natal 1, magnez, witaminę d3 2000.
Przed stymulacją lekarz zalecił mi picie Inofolic. -
sisi wrote:Dziewczyny napiszcie proszę jakie suplementy polecacie przed in vitro?? Będę podchodzić za około 4 miesiące i chciałabym się dobrze przygotować. Dodam, że mam endometriozę. Wielkie dzięki z góry. Pozdrawiam.
-
Coś nie tak jest jednak z tą Invictą, zaznaczyliśmy, że chcemy zwykle invitro, a mieliśmy ICSI:), i co się okazało pomylili się... bez komentarza, jak teraz nie wyjdzie zmieniam klinikę, powinni zadzwonić i spytać nas o zdanie zwłaszcza, że podchodzimy komercyjnie, wogóle każdego powinni o to pytać
-
To chyba lepiej, że zrobili
icsi, to jest nowsza metoda, pewniejsza jeśli chodzi o zapłodnienie... Większość klinik odchodzi od klasycznego ivf, które ma już jakieś 30 lat jednak... No chyba, że bardzo Wam zależało na "niby" naturalności zapłodnienia... -
nick nieaktualnyCiekawa jestem, czy przed IVF musi byc konkretny lek antykoncepcyjny, ktory lekarz przepisze, czy moze byc jakakolwiek inna antykoncepcja, np plastry Evra? (ja kiedys bralam je przez pol roku i bylam bardzo zadowolona). U nas w klinice byl ten ovulastan, a teraz dziewczyny pisza, ze zaczynaja im przepisywac "seasonique".