IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny
Po nieudanym transferze jednego zarodka na cyklu naturalnym teraz podchodzimy do drugiej próby na krótkim protokole. Czy któraś z Was ma bardzo niskie AMH i była stymulowana takim zestawem: Lametta, Encorton, od 3 dnia cyklu a od 6 jeszcze gonal i menopur po 150 dziennie? Czy udało sie osiągnąć coś więcej niż w naturalnym cyklu? Lekarz mówi, żebym nie liczyła na nie wiadomo ile pęcherzyków .... Jutro idę na kontrole i zobaczymy co będzie:-)
Pozdrawiam Was i trzymam kciuki za każda z osobna:-)
04.07.2015 punkcja
06.07.2015 transfer jednego zarodka - nie udało sie
Od 19. 08 rozpoczęcie stymulacji - krotki protokół dla kobiet z niskim AMH
1 pęcherzyk, punkcji nie było
od 28.09 - kolejny protokół menopur,
05.10 - jeden pęcherzyk, dalsza stymulacja do 09.10
-
czarownica_tea wrote:Kala- też tak miałam, że zostało w fiolce. I też słyszałam jak Anna, że jest nieco więcej rozpuszczalnika.
Anatolka- jak się nie rozpakuję w najbliższym czasie to 25.08 mam indukcję
O kurde, to jeszcze tylko jutro po dobroci moze wyjść! Ala, wylaz! Indukcja fajna nie będzie!tulipanna lubi tę wiadomość
-
Wika! wrote:Trzymajcie jutro kciuki dziewczyny bede miec 10 dpt - wszystko sie okaze jak z moja beta- mega sie boje wyniku, choc chyba sie uporalam z mysla, ze nie to jednak zawsze nadzieja jest...
Trzymam mocno kciuki!
Ja mam jutro histeroskopię i stres coraz większytulipanna, Wika! lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej wszystkim, wracam do gry, po zmianie kliniki i wykorzystaniu 6 blastek, rozpoczynam 2 procedurę, tzn w środę jadę po leki do stymulacji
teraz mam prawo wyboru dawcy, tzn wyglądem
inny lek do stymulacji.
boje się panicznie...
trzymajcie kciuki ;*:*
Wika! powodzenia!!!! :*Wika!, Moniaa, Elmirka, takasobieja, Viki26 lubią tę wiadomość
-
czarownica_tea wrote:Kala- też tak miałam, że zostało w fiolce. I też słyszałam jak Anna, że jest nieco więcej rozpuszczalnika.
Anatolka- jak się nie rozpakuję w najbliższym czasie to 25.08 mam indukcję
Szybkiego rozwiazania!czarownica_tea lubi tę wiadomość
W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. P.C.
-
Kala 1980 wrote:Spotkałyście się z czymś takim: Od 4 dni biore puregon 600 po 150 dawka. Dzisiaj jest 4 dzien i w fiolce z lekiem pozostał mi jeszcze płyn. Wkuwałam się na pewno 4 razy, mogło się zdarzyć że lek nie został wstrzykniety?
Jutro mam wizyte ale nie powiem bo jakaś wewnetrzna panika mnie opanowała.
-
Wika trzymam kciuki!!!!
Anna255 no ja miałam w środę transfer 5 dniowego zarodka, zastanawiam się nad betą w środę rano (7dpt) i powtórce w piątek rano (9dpt) ale sama nie wiem co robić, brzuch mnie pobolewa coś, kurde zawał. A ty ilu dniowy miałaś zarodek?Wika! lubi tę wiadomość
-
Justine wrote:Ok 15, nie pamiętam teraz dokładnie ile ale nie był to dobry znak dla mnie.
Dziś się czuje o wiele lepiej a raczej brak niepokojących objawów czyli jednodniowy wyskok organizmu
Jutro idę na drapanko więc od razu gin wszystko opowiem.
Jednak miałam 8,39.Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
Oddałam krew.
Jeśli w piątek moja beta wynosiła 158 to jaki wynik powinnam mieć dziś?
Codziennie przyrasta o 66%?
Jak dzis beta betdzie ok a Progesteton choć odrobine wzrośnie do USG niectobie już żadnych badań!
Wiki trzymam kciuki!
Anuszka Za Ciebie rownież!
Wika!, justa1234 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyButter wrote:Wika trzymam kciuki!!!!
Anna255 no ja miałam w środę transfer 5 dniowego zarodka, zastanawiam się nad betą w środę rano (7dpt) i powtórce w piątek rano (9dpt) ale sama nie wiem co robić, brzuch mnie pobolewa coś, kurde zawał. A ty ilu dniowy miałaś zarodek?
ja identycznie jak ty - 5 dniowy zarodek. Nie moge sie zdecydowac nadal kiedy sie wybrac na bete, ale mnie dla odmiany nic nie boli -
Kala 1980 wrote:Spotkałyście się z czymś takim: Od 4 dni biore puregon 600 po 150 dawka. Dzisiaj jest 4 dzien i w fiolce z lekiem pozostał mi jeszcze płyn. Wkuwałam się na pewno 4 razy, mogło się zdarzyć że lek nie został wstrzykniety?
Jutro mam wizyte ale nie powiem bo jakaś wewnetrzna panika mnie opanowała.ok 75-100j. Niby jest go zawsze trochę wiecej
Gameta Rzgów
III procedury ivf. (4 mrozaczki)
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
Leoś 1580g i Laura 1420g. -
nick nieaktualnyRóżyczka wrote:Oddałam krew.
Jeśli w piątek moja beta wynosiła 158 to jaki wynik powinnam mieć dziś?
Codziennie przyrasta o 66%?
Jak dzis beta betdzie ok a Progesteton choć odrobine wzrośnie do USG niectobie już żadnych badań!
Wiki trzymam kciuki!
Anuszka Za Ciebie rownież!
Anuszka, Różyczka lubią tę wiadomość
-
Justine wrote:Jednak miałam 8,39.
Tak mi się wydawało. Prosiłam, żebyś napisała ku przestrodze dla Różyczki... 15 to miałaś chyba po zwiększeniu prg-leków przez lekarza, ale za późno było i wyszła mega klapa niestety
Powodzenia na drapaniu. Będziesz spała jak przy punkcji?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 09:27
-
nick nieaktualny