IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Butter to nie pomylka to ciaza
Gratuluje i kciukaski za przyrost
Anuszka suuuuuper przyrost-kropki znalazly mieszkanko na 9 miesiecy
Ale swietne nowiny byle tak dalej-wszystkie czekamy na swoje dwie kreski lub plusiki
Anuszka, Wika! lubią tę wiadomość
-
Natii6 wrote:Tak miałam 2 transfery, łącznie 3 ładne blastki
. Więc uwierz, że masz super wynik. Sa takie dziewczyny, które nie mają blastek wcale.
miałas histeroskopie?
Gameta Rzgów
III procedury ivf. (4 mrozaczki)
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
Leoś 1580g i Laura 1420g. -
nick nieaktualny
-
arlenka wrote:Wczoraj miałam operację, po otwarciu prof wycofał sie z resekcji bo jajniki okazaly sie mniejsze niż sie spodziewał. Miałam laparotomię z histeroskopia, usunięto mi 3 polipy z macicy i ognisko adenomiozy, która podobno bardzo psuła mi śluzówkę.
Adeno jest chyba jeszcze większym paskudztwem niż endometriozadobrze, że usunęli. Choć troszkę szkoda, że nie udało się laparoskopowo podzialac... Będzie teraz macica nówka sztuka
jak się czujesz?
-
nick nieaktualny
-
Natii6 wrote:Tak miałam 2 transfery, łącznie 3 ładne blastki
Przy 3 stymulacji pobrano chyba 6 cumullusów, zapłodniono chyba 4, i zostały 2 podane mi blastki jedna 4BC i 2BB ...
także ciesz sie ze swojego wyniku, bo na serio nie jest źleViki26 lubi tę wiadomość
-
Anatolka wrote:Adeno jest chyba jeszcze większym paskudztwem niż endometrioza
dobrze, że usunęli. Choć troszkę szkoda, że nie udało się laparoskopowo podzialac... Będzie teraz macica nówka sztuka
jak się czujesz?
Ja do wczoraj nawet nie wiedziałam o istnieniu czegos takiego jak adenomioza, a myślałam że wiem juz sporo;)
A czuje sie nieźle, dziekuje:) rano mnie wypisali, dojeżdżam do domku właśnie. Ruszam się pooowoli i ostrożnie, ale się ruszam. I ciecie jest bardzo nisko, na pewno się schowa pod majtkami. Nawet pielęgniarka sie zachwycala ze zszyte tak ze sladu prawie nie będzie. Niby dobrze ze mi zrobili, choc myślałam ze jajniki mam kiepskie a tu sie okazalo ze jeszcze macica zapaskudzona. Latwo nie jest:|V.2014 I ICSIX.2014 II ICSI
V.2015 III ICSI
XII.2015 IV ICSI transfer 12.12.
-
Anuszka wrote:Chyba powinnam sobie kupić sikańca żeby po 5 latach zobaczyć pierwsze dwie krechy
Dziewczyny nie poddawajcie się ta walka jest do wygrania
Anna255 lubi tę wiadomość
2014 ISCI1cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
CZeść. Mam nadzieję że mnie pamiętacie ( opowiadałam Wam, że żadnego zarodka nie udało się zamrozić i mam wątpliwości czy ten podany się zadomowi) pocieszyłście mnie i dałyście nadzieję, chociaż nie udzielałam się to co dziennie jestem na bieżąco z informacjami i wszystkim kibicuje. Ciężko mi w to uwierzyć ale po trzech latach walki jestem w ciąży. Miałyście racje cuda się zdarzają. Wynik bety z 12 dpt 3 dniowego bobaska 477,8 i na teście ciążowym dwie tłuste kreski. Jutro 14 dpt idę powtórzyć bete ale mam nadzieję że to tylko pro forma i przyrost będzie.
Viki26, Wika!, Anatolka, Antonelka, margo001, asieńka, justa1234, Moniaa, Anuszka, Tosia 1981, MałaMi83, Piggy, Asiula86, mia6, Agi83, Mimi86, Kava, Selena, mysza89, gosia81, Różyczka, renieczka, roletka, shooa, Beata.D, sylvuś, Konwalia lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny. Przede wszystkim gratuluję świeżo zafasolkowanym !! Życzę pieknych przyrostów i żebyście zaraziły resztę
A u mnie właśnie stuknął miesiąc jak leżakuję na nietoperza (z dupą u gory)w szpitalu i dziś zaczął się 27 tydzień ciąży! I to tyle z dobrych wieści bo żeby mi nie było za dobrze przyplątała sie cukrzycaz szyjką narazie nie wiem jak jest bo nie chcą jej za często ruszać wiec ze strachem czekam na kolejne badanie
Dzięki dziewczyny za pamięć i kciuki - będę ich jeszcze trochę potrzebowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 22:18
Kava, Anna255, Anuszka, Selena, Agnieszka_A., Viki26, Anko:-), Różyczka, Elmirka, józefka, roletka, Madzia82, shooa, Beata.D, Justine, lipa, sylvuś, Kala 1980, Konwalia lubią tę wiadomość
-
OctAngel wrote:Dziękuję za przyjęcie, a za życzenia powodzenia "Nie-dziękuję"
.
Leczę się u doktora M. w Gyncentrum w Katowicach.
Trzymam kciukija też niedługo zacznę stymulację u dr M.
mamąbyć- trzymam kciuki za ładny przyrost
MałaMi- wytrwałościPozdrawiam serdecznie i samych pozytywnych informacji życzę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 22:39
MałaMi83 lubi tę wiadomość