IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Melduję, że dzwonili z kliniki i moje 6 zarodeczków nadal pięknie się rozwija
Oby tak dalej... Jutro transfer o 9.30
Powiedzcie mi jak to jest z mrożeniem zarodków? Zaraz jutro je zamrożą, tzn. w 3 dobie, czy będą czekali do 5 i dalej monitorowali jak się rozwijają? Jest jakaś zasada?aniesiack, justa1234, pragnaca dzidziusia, kuciak, Inska, Mimbla, OctAngel, Agnieszka_A., gosia81, Takanijaka lubią tę wiadomość
-
mia6 wrote:Melduję, że dzwonili z kliniki i moje 6 zarodeczków nadal pięknie się rozwija
Powiedzcie mi jak to jest z mrożeniem zarodków? Zaraz jutro je zamrożą, tzn. w 3 dobie, czy będą czekali do 5 i dalej monitorowali jak się rozwijają? Jest jakaś zasada?
z pozostałymi poczekają do 5 doby i zadzwonią ile zamrozilimia6, mysza89, pragnaca dzidziusia, Kava, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymia6 wrote:Melduję, że dzwonili z kliniki i moje 6 zarodeczków nadal pięknie się rozwija
Powiedzcie mi jak to jest z mrożeniem zarodków? Zaraz jutro je zamrożą, tzn. w 3 dobie, czy będą czekali do 5 i dalej monitorowali jak się rozwijają? Jest jakaś zasada?
PieknieA wiesz juz ile zarodkow bedziesz miala podanych?
Do 5 albo 6 doby przetrzymuja zarodki, z tego co ja sie orientuje....
Trzymam kciuki slonce za malenstwamia6 lubi tę wiadomość
-
Anna255 wrote:no wlasnie - apropo mrozenia zarodkow w klinice Invicta. Czy ktoras z Was miala mrozona blastocyste w 6 dobie? Bo moj jeden zarodek 1BB, myslalam, ze zamroza mi wtedy w 5 dobie, a oni trzymali go do 6 doby, az biedak padl...
Anna ja miałam mrożony jeden zarodek w 6dobie (4BB)i z tego śpioszka jestem w ciąży właśnie. Czekali pewnie w nadziei, że się dobrze rozwinie. Jeśli się tak nie stało, to wydaje mi się, że jest duże prawdopodobieństwo, że i tak nie przeżyłby rozmrażania. Ale nie zaprzątaj sobie tym głowy już. Masz maleństwo pod serduszkiem i to najważniejsze
Justa trzymam mocno kciuki za CiebieMimbla, Anna255, marissith lubią tę wiadomość
-
pragnaca dzidziusia wrote:Pieknie
A wiesz juz ile zarodkow bedziesz miala podanych?
Do 5 albo 6 doby przetrzymuja zarodki, z tego co ja sie orientuje....
Trzymam kciuki slonce za malenstwa
No właśnie żyłam w przeświadczeniu, że skoro jestem przed 35 rokiem życia i pierwszy raz podchodzę, to będę miała podany jeden zarodek, a dzisiaj pani z laboratorium mnie zastrzeliła pytaniem czy już uzgodniłam z lekarzem czy podadzą 1 czy 2. I teraz nie wiem co o tym myśleć... może po prostu nie spojrzała na wiek? -
nick nieaktualnyja mam tylko prolutex ale dorzuciłam od siebie 4 luteiny dziennie, wczoraj plamiłam a dziś już nie, kto wie czy to nie od niskiego prg a dr nie kazal robił PRG wiec głupia go posłuchałam a teraz się stresuje .. ;p
jak myślicie czy moja beta ( na dole ) nie jest za niska? czy liczy się przyrost?Kava lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, beta negatywna.
Progesteron spadł do 4,2 mimo końskich dawek zatem to już koniec mojej przygody z ivf.
Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki i kibicuję każdej z Was z całego serca.Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
nick nieaktualnyJustine wrote:Dziewczyny, beta negatywna.
Progesteron spadł do 4,2 mimo końskich dawek zatem to już koniec mojej przygody z ivf.
Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki i kibicuję każdej z Was z całego serca.
przykro mi, trzymaj się! pamiętaj jesteśmy z Tobą!
-
Justine wrote:Dziewczyny, beta negatywna.
Dlaczego musimy tyle wycierpiec... Bardzo mi przykro. ;(
Czekamy na Mikołaja ❤ -
nie tak to miało być. Tulam mocno!!!
https://www.maluchy.pl/li-72827.png -
nick nieaktualny
-
Kochanie trzyma sięwiem, że to teraz trudny czas... ale proszę, nie poddawaj się. My chętnie znów będziemy Cię wspierać
Inska lubi tę wiadomość
-
Skarbie tak mi przykro! Jestesmy z Toba! Sciskam Cie bardzo mocno! -
Przykro mi
współczujemysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka