X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

IVF

Oceń ten wątek:
  • agniesia2569 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    znalazłam właśnie, wysłałam maila :) Wyślę Ci priv

Moniaa lubi tę wiadomość

ex2be6ydkier3hmw.png
    iv09uay3ce2ufi7w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agniesia2569 najlepiej będzie jak zadzwonisz :) Mi Pani doktor odpisała żebym zadzwoniła to mi wszystko opowie i tak było :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2014, 18:32

kaarolaa, Moniaa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zadzwon jutro koło 9, 10 i wszystkiego sie dowiesz...lepiej pogadac przez tel, wtedy dokładniej mozna wytłumaczyc sobie co i jak...

martusia1986 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam Kochana fajnie, że się odezwałaś po takim czasie :) jejku jak ten czas szybko leci, za niedługo będziesz rodzić a mi się wydaje, że dopiero co zaszłaś w ciążę hehe. Leż teraz i odpoczywaj dużo, bo widzę, że z Ciebie to taki Łobuz i trzeba Cię przypilnować ;) albo pracoholik :) słuchaj lekarzy i się nie przemęczaj, NIna jest najważniejsza teraz :) a tak w ogóle to zazdroszczę Ci córeczki :) no i śliczne imię wybrałaś :) mój mąż też chciałby córeczkę :) no a my niebawem zaczynamy kolejną stymulację, tym razem w Warszawie, mam nadzieję, że ta będzie dla nas szczęśliwa :)

Miriiam dużo zdrówka dla Ciebie i córeczki!!!! :)

kaarolaa, Spero, Moniaa, Violik, niecierpliwa, Beata.D, gosia81 lubią tę wiadomość

• Madziulka Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jeżdząc codziennie do pracy widuje często dwa bociany i tak sobie pomyślałam że fajnie byłoby gdyby te boćki przyniosły Nam wszystkim upragnione dzieciczki

kaarolaa, Moniaa, Violik, Beata.D, MisiaMisia, Nusia lubią tę wiadomość

relgh371ly1mtto9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jezdzac do kliniki przejezdzałam codziennie przez wioske pełna bocianow i tez tak sobie myslalam, ze to musi byc dobry znak :)

Madziulka, Moniaa, Violik, Beata.D lubią tę wiadomość

• Moniaa Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniesia... Karolaa dobrze pisze... dzwoń do lekarki, jak nie odbierze to pewnie oddzwoni :) Myślę że warto i tu dojeżdzać (czyli do Nas do Białegostoku) i tak zwracają za dojazdy, więc myślę że to dobry pomysł... a może nawet lepszy niż Novum bo Warszafka jednak jest bardziej oblegana. A w każdym przypadku czas oczekiwania równy 4 miesiącom to spora strata ...

martusia1986, kaarolaa, agniesia2569 lubią tę wiadomość

• Madziulka Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na 100% to dobry znak,boćki niech lepiej regenerują siły bo będą miały pracowity okres

kaarolaa, Moniaa lubią tę wiadomość

relgh371ly1mtto9.png
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm jestem ciekawa co u Sudeli słychać... nie odzywa się wcale. No i jak tam ciąża Ferro :) Ale pewnie dobrze !!!
    Karolaa a ty tutaj nie smęć i nie zwalaj na pogode... :P Wiesz doskonale, że będzie dobrze, to tylko kwestia czasu :*

kaarolaa lubi tę wiadomość

• Moniaa Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oo a tak a propos tych badań, to mam nadzieję ze nie będzie tu nas sponsor uciszał heheh Czytałam o jakiś badaniach klinicznych na bocianie, było to parę lat temu ... to watek po upomnieniu przez sponsora umarł śmiercią naturalną :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniaa juz nie bede narzekała, nawet na pogode...

• Violik Ekspertka

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O właśnie a propos pogody u nas w Łodzi deszczowo i sennie Ja juz w łóżeczku i wypoczywam - czego i Wam życzę :)

kaarolaa lubi tę wiadomość

1 procedura: VI 2014 ciąża biochemiczna, 0 mrozaczkow
    2 procedura: I 2015 nieudana, 0 mrozaczkow
  • Madziulka Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na pogode to ja sobie ponażekam,raz słońce,raz deszcz i już czuje w kościach źe coś mnie łapie.Na nic nie mam ochoty i ciągle spałabym

relgh371ly1mtto9.png
  • malinka1984 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Ako w takim razie wszystkiego najlepszego i spelnienia tego najwiekszego marzenia :)

W takim tazie jak jest nas wiecej z wiekiem po 30 to juz mi ulzylo :) bo nie jestem sama :)

Dziewczyny a mam pytanie z jakich miast jestescie ?
    Ja jestem z Elblaga ale mieszkam teraz w UK
    Łódź

Czekamy na Kacperka
    TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to ja jestem z małej wioski spod Ostródy, ale od ponad 2 lat mieszkam w Ełku...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2014, 20:55

Moniaa, MisiaMisia lubią tę wiadomość

• malinka1984 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agniesia2569 wrote:
    staram się o kwalifikacje do badań w klinice novum, to mnie zmartwiłaś :(
    w Novum jest troszkę inaczej bo robisz całą listę badań i od razu jest kwalifikacja a w Kriob oni mogą Ci zrobić te wszystkei badania oczywiście odpłatnie ale czekasz na decyzję o kwalifikacji od 2-4,5 tyg

Czekamy na Kacperka
  • Madziulka Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem z okolic Bolesławca

relgh371ly1mtto9.png
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja z Białegostoku.
    Malinka, mysle ze w novum tez trzeba poczekac na decyzje sponsora, bo lekarze decyzje wstępną tylko podejmują. A co do badań to tez zaszlam z kompletem badań do tego badania w Kriobanku. A jednak pobrali krew i tez wyslali do sponsora w celu weryfikacji. I po tym przyszla akceptacja sponsora.

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczeta pewnie te bocki zwiastuja wam niedlugo maluszka, moze podeslijcie i mi jednego bo u mnie nie ma bockow :(

Miriam super ze sie odezwala :) Jejku jak ten czas leci, niedawno co cieszylysmy sie ze Ci sie udalo a tu juz niedlugo rodzisz. Kochaniutka lez sobie i nie przemeczaj sie, a imie dla coreczki wybraliscie ladne :)

kaarolaa, Madziulka, Moniaa lubią tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • malinka1984 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniaa wrote:
    A ja z Białegostoku.
    Malinka, mysle ze w novum tez trzeba poczekac na decyzje sponsora, bo lekarze decyzje wstępną tylko podejmują. A co do badań to tez zaszlam z kompletem badań do tego badania w Kriobanku. A jednak pobrali krew i tez wyslali do sponsora w celu weryfikacji. I po tym przyszla akceptacja sponsora.
    zgadzam się bo nie podchodzi się w tym samym cyklu, tylko w następnym kiedy są dodatkowe bad.dla sponsora.
    Co do uciszania przez sponsora to jedyne co to nie wolno Nam pisać o leku i o jednostkach jakie będą brane.

Czekamy na Kacperka
‹‹ 188 189 190 191 192 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ