IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiriam Kochana fajnie, że się odezwałaś po takim czasie jejku jak ten czas szybko leci, za niedługo będziesz rodzić a mi się wydaje, że dopiero co zaszłaś w ciążę hehe. Leż teraz i odpoczywaj dużo, bo widzę, że z Ciebie to taki Łobuz i trzeba Cię przypilnować albo pracoholik słuchaj lekarzy i się nie przemęczaj, NIna jest najważniejsza teraz a tak w ogóle to zazdroszczę Ci córeczki no i śliczne imię wybrałaś mój mąż też chciałby córeczkę no a my niebawem zaczynamy kolejną stymulację, tym razem w Warszawie, mam nadzieję, że ta będzie dla nas szczęśliwa
Miriiam dużo zdrówka dla Ciebie i córeczki!!!!kaarolaa, Spero, Moniaa, Violik, niecierpliwa, Beata.D, gosia81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agniesia... Karolaa dobrze pisze... dzwoń do lekarki, jak nie odbierze to pewnie oddzwoni Myślę że warto i tu dojeżdzać (czyli do Nas do Białegostoku) i tak zwracają za dojazdy, więc myślę że to dobry pomysł... a może nawet lepszy niż Novum bo Warszafka jednak jest bardziej oblegana. A w każdym przypadku czas oczekiwania równy 4 miesiącom to spora strata ...
martusia1986, kaarolaa, agniesia2569 lubią tę wiadomość
-
Hmm jestem ciekawa co u Sudeli słychać... nie odzywa się wcale. No i jak tam ciąża Ferro Ale pewnie dobrze !!!
Karolaa a ty tutaj nie smęć i nie zwalaj na pogode... Wiesz doskonale, że będzie dobrze, to tylko kwestia czasu :*kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mala29_ wrote:Ako w takim razie wszystkiego najlepszego i spelnienia tego najwiekszego marzenia
W takim tazie jak jest nas wiecej z wiekiem po 30 to juz mi ulzylo bo nie jestem sama
Dziewczyny a mam pytanie z jakich miast jestescie ?
Ja jestem z Elblaga ale mieszkam teraz w UK
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
nick nieaktualny
-
agniesia2569 wrote:staram się o kwalifikacje do badań w klinice novum, to mnie zmartwiłaśCzekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
A ja z Białegostoku.
Malinka, mysle ze w novum tez trzeba poczekac na decyzje sponsora, bo lekarze decyzje wstępną tylko podejmują. A co do badań to tez zaszlam z kompletem badań do tego badania w Kriobanku. A jednak pobrali krew i tez wyslali do sponsora w celu weryfikacji. I po tym przyszla akceptacja sponsora. -
Dziewczeta pewnie te bocki zwiastuja wam niedlugo maluszka, moze podeslijcie i mi jednego bo u mnie nie ma bockow
Miriam super ze sie odezwala Jejku jak ten czas leci, niedawno co cieszylysmy sie ze Ci sie udalo a tu juz niedlugo rodzisz. Kochaniutka lez sobie i nie przemeczaj sie, a imie dla coreczki wybraliscie ladnekaarolaa, Madziulka, Moniaa lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
Moniaa wrote:A ja z Białegostoku.
Malinka, mysle ze w novum tez trzeba poczekac na decyzje sponsora, bo lekarze decyzje wstępną tylko podejmują. A co do badań to tez zaszlam z kompletem badań do tego badania w Kriobanku. A jednak pobrali krew i tez wyslali do sponsora w celu weryfikacji. I po tym przyszla akceptacja sponsora.
Co do uciszania przez sponsora to jedyne co to nie wolno Nam pisać o leku i o jednostkach jakie będą brane.Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić.