X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

IVF

Oceń ten wątek:
  • agniesia2569 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    znalazłam właśnie, wysłałam maila :) Wyślę Ci priv

Moniaa lubi tę wiadomość

ex2be6ydkier3hmw.png
    iv09uay3ce2ufi7w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agniesia2569 najlepiej będzie jak zadzwonisz :) Mi Pani doktor odpisała żebym zadzwoniła to mi wszystko opowie i tak było :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2014, 18:32

kaarolaa, Moniaa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zadzwon jutro koło 9, 10 i wszystkiego sie dowiesz...lepiej pogadac przez tel, wtedy dokładniej mozna wytłumaczyc sobie co i jak...

martusia1986 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam Kochana fajnie, że się odezwałaś po takim czasie :) jejku jak ten czas szybko leci, za niedługo będziesz rodzić a mi się wydaje, że dopiero co zaszłaś w ciążę hehe. Leż teraz i odpoczywaj dużo, bo widzę, że z Ciebie to taki Łobuz i trzeba Cię przypilnować ;) albo pracoholik :) słuchaj lekarzy i się nie przemęczaj, NIna jest najważniejsza teraz :) a tak w ogóle to zazdroszczę Ci córeczki :) no i śliczne imię wybrałaś :) mój mąż też chciałby córeczkę :) no a my niebawem zaczynamy kolejną stymulację, tym razem w Warszawie, mam nadzieję, że ta będzie dla nas szczęśliwa :)

Miriiam dużo zdrówka dla Ciebie i córeczki!!!! :)

kaarolaa, Spero, Moniaa, Violik, niecierpliwa, Beata.D, gosia81 lubią tę wiadomość

• Madziulka Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jeżdząc codziennie do pracy widuje często dwa bociany i tak sobie pomyślałam że fajnie byłoby gdyby te boćki przyniosły Nam wszystkim upragnione dzieciczki

kaarolaa, Moniaa, Violik, Beata.D, MisiaMisia, Nusia lubią tę wiadomość

relgh371ly1mtto9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jezdzac do kliniki przejezdzałam codziennie przez wioske pełna bocianow i tez tak sobie myslalam, ze to musi byc dobry znak :)

Madziulka, Moniaa, Violik, Beata.D lubią tę wiadomość

• Moniaa Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniesia... Karolaa dobrze pisze... dzwoń do lekarki, jak nie odbierze to pewnie oddzwoni :) Myślę że warto i tu dojeżdzać (czyli do Nas do Białegostoku) i tak zwracają za dojazdy, więc myślę że to dobry pomysł... a może nawet lepszy niż Novum bo Warszafka jednak jest bardziej oblegana. A w każdym przypadku czas oczekiwania równy 4 miesiącom to spora strata ...

martusia1986, kaarolaa, agniesia2569 lubią tę wiadomość

• Madziulka Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na 100% to dobry znak,boćki niech lepiej regenerują siły bo będą miały pracowity okres

kaarolaa, Moniaa lubią tę wiadomość

relgh371ly1mtto9.png
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm jestem ciekawa co u Sudeli słychać... nie odzywa się wcale. No i jak tam ciąża Ferro :) Ale pewnie dobrze !!!
    Karolaa a ty tutaj nie smęć i nie zwalaj na pogode... :P Wiesz doskonale, że będzie dobrze, to tylko kwestia czasu :*

kaarolaa lubi tę wiadomość

• Moniaa Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oo a tak a propos tych badań, to mam nadzieję ze nie będzie tu nas sponsor uciszał heheh Czytałam o jakiś badaniach klinicznych na bocianie, było to parę lat temu ... to watek po upomnieniu przez sponsora umarł śmiercią naturalną :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniaa juz nie bede narzekała, nawet na pogode...

• Violik Ekspertka

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O właśnie a propos pogody u nas w Łodzi deszczowo i sennie Ja juz w łóżeczku i wypoczywam - czego i Wam życzę :)

kaarolaa lubi tę wiadomość

1 procedura: VI 2014 ciąża biochemiczna, 0 mrozaczkow
    2 procedura: I 2015 nieudana, 0 mrozaczkow
  • Madziulka Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na pogode to ja sobie ponażekam,raz słońce,raz deszcz i już czuje w kościach źe coś mnie łapie.Na nic nie mam ochoty i ciągle spałabym

relgh371ly1mtto9.png
  • malinka1984 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Ako w takim razie wszystkiego najlepszego i spelnienia tego najwiekszego marzenia :)

W takim tazie jak jest nas wiecej z wiekiem po 30 to juz mi ulzylo :) bo nie jestem sama :)

Dziewczyny a mam pytanie z jakich miast jestescie ?
    Ja jestem z Elblaga ale mieszkam teraz w UK
    Łódź

Czekamy na Kacperka
    TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to ja jestem z małej wioski spod Ostródy, ale od ponad 2 lat mieszkam w Ełku...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2014, 20:55

Moniaa, MisiaMisia lubią tę wiadomość

• malinka1984 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agniesia2569 wrote:
    staram się o kwalifikacje do badań w klinice novum, to mnie zmartwiłaś :(
    w Novum jest troszkę inaczej bo robisz całą listę badań i od razu jest kwalifikacja a w Kriob oni mogą Ci zrobić te wszystkei badania oczywiście odpłatnie ale czekasz na decyzję o kwalifikacji od 2-4,5 tyg

Czekamy na Kacperka
  • Madziulka Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem z okolic Bolesławca

relgh371ly1mtto9.png
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja z Białegostoku.
    Malinka, mysle ze w novum tez trzeba poczekac na decyzje sponsora, bo lekarze decyzje wstępną tylko podejmują. A co do badań to tez zaszlam z kompletem badań do tego badania w Kriobanku. A jednak pobrali krew i tez wyslali do sponsora w celu weryfikacji. I po tym przyszla akceptacja sponsora.

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczeta pewnie te bocki zwiastuja wam niedlugo maluszka, moze podeslijcie i mi jednego bo u mnie nie ma bockow :(

Miriam super ze sie odezwala :) Jejku jak ten czas leci, niedawno co cieszylysmy sie ze Ci sie udalo a tu juz niedlugo rodzisz. Kochaniutka lez sobie i nie przemeczaj sie, a imie dla coreczki wybraliscie ladne :)

kaarolaa, Madziulka, Moniaa lubią tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • malinka1984 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniaa wrote:
    A ja z Białegostoku.
    Malinka, mysle ze w novum tez trzeba poczekac na decyzje sponsora, bo lekarze decyzje wstępną tylko podejmują. A co do badań to tez zaszlam z kompletem badań do tego badania w Kriobanku. A jednak pobrali krew i tez wyslali do sponsora w celu weryfikacji. I po tym przyszla akceptacja sponsora.
    zgadzam się bo nie podchodzi się w tym samym cyklu, tylko w następnym kiedy są dodatkowe bad.dla sponsora.
    Co do uciszania przez sponsora to jedyne co to nie wolno Nam pisać o leku i o jednostkach jakie będą brane.

Czekamy na Kacperka
‹‹ 188 189 190 191 192 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ