IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aaana nie panikuj wlasnie idziemy łep w łep Mialam to samo co ty(tez w poprzednim cyklu torbiel-wykryty w 20dc) i lekarz nie chcial mi dac zastrzyku,kazal czekac do nastepnej @ i czy sie wchlonęła?!) Takze @ przyszla,torbiel sie wchlonęła i czekam na 20dc i zastrzyk(tez mi sie przedluzylo o miesiac,ale moglo sie skonczyc gorzej) A tak mi sie marzylo dziecko jeszcze w tym roku Ale fakt faktem kazda z nas chcialaby zeby to jak najkrocej trwalo
No i kolezanki moje drogie,chyba jestem tu najstarsza ,bo juz 35+,hihihi -
Aga17070 wrote:dziewczyny ile wogóle macie lat ?
Dziewczynki ale Wy młode jesteścieWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2014, 21:24
martusia1986 lubi tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
nick nieaktualnyViolik wrote:Mala 29 - zrzucam Cię z tronu miłościwie panującej wiekowo Ja mam 36
żebym ja tu nie zaczeła nikogo zrzucać z tronu... ja dziś mam ostatni dzień 39 lat
jutro piękna 40tka!
jak dobrze pójdize za 2 tyg zacyznamy drugą stymulację...
dziś miałam punkcję odbarczającą jajniki po pierwszym nieudanym ivf... -
ako99 pięknie,wszystkiego najlepszego z okazji jutrzejszych urodzin a przede wszystkim spełnienia marzeń.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2014, 21:57
ako99 lubi tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
nick nieaktualny
-
Ako w takim razie wszystkiego najlepszego i spelnienia tego najwiekszego marzenia
W takim tazie jak jest nas wiecej z wiekiem po 30 to juz mi ulzylo bo nie jestem sama
Dziewczyny a mam pytanie z jakich miast jestescie ?
Ja jestem z Elblaga ale mieszkam teraz w UKako99 lubi tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
Cholercia jak byla cisza to jak makiem zasiał... Mnie 1 dzień nie bylo no spalam po nocce w pracy, śniadanie potem kino i siłownia, kolacja dla siebie i męża... Wchodze tu i widzę 3 strony zaległości. Jutro przy porannej kawie nadrobię. Tymczasem wszystkim milej nocki...
aha Mala ja również w tym roku w czerwcu 31 przekroczękaarolaa, mala29_ lubią tę wiadomość
-
to ja powoli wychodzę z ukrycia, czytam Was od początku i powoli mam nadzieję, że będę mogła dołączyć
Walczymy o miejsce w badaniach klinicznych, niestety z pozycji rezerwowej, ale zawsze to coś, robimy powolutku badania z listy
Mam pytanie do dziewczyn, które biorą udział w takich badaniach, mam mieć wyniki fsh z 3 kolejnych cykli? Miałyście taki wymóg?
Kurcze martwi mnie to, bo to ponad 4 miesiące teraz mam 8dc więc przepadło, eh...mama długie cykle...spadają moje szansę przez to -
nick nieaktualnyagniesia2569 wrote:to ja powoli wychodzę z ukrycia, czytam Was od początku i powoli mam nadzieję, że będę mogła dołączyć
Walczymy o miejsce w badaniach klinicznych, niestety z pozycji rezerwowej, ale zawsze to coś, robimy powolutku badania z listy
Mam pytanie do dziewczyn, które biorą udział w takich badaniach, mam mieć wyniki fsh z 3 kolejnych cykli? Miałyście taki wymóg?
Kurcze martwi mnie to, bo to ponad 4 miesiące teraz mam 8dc więc przepadło, eh...mama długie cykle...spadają moje szansę przez to
ja o tym nie słyszałam kurcze u mnie nie było takich wymogow... ja musialam przyniesc tylko cytologie i jakis dokument stwierdzajacy moje problemy....cała reszte laboratorium zrobiło na miejscu czyli fsh, hiv, wzw, hbs... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydziękuję Kochane Babki!
dziś już jako 'rycząca' 40tka
także, wygląda na to, że chwilowo jestem tu najstarsza.
Życzę Wam jednak, żebyście nie były 'starymi' matkami, żebyście były zawsze młode duchem (jak ja) i żeby nam wszystkim się udało spełnić to Jedno Najważniejsze Marzeniemartusia1986 lubi tę wiadomość