IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Jesli chodzi o ciagnacy sie czas to mi do tej pory najbardziej sie ciagnal ten poprzedni cykl, kiedy musialam sie pozbyc torbieli. Wiedzialam, ze naturalnego poczecia z tego i tak nie bedzie, a do tego wszystko nam sie opoznilo o miesiac, gdyby nie ta torbiel to pewnie za kilka dni mialabym punkcje.
Ale co zrobisz jak nic nie zrobisz
Teraz mi nawet leci. Dopiero co dostalam @ a juz 5 dc
Pod koniec tygodnia mam usg piersi i konsultacje anestezjologiczne, pozniej swieta, po swietach wizyta kontrolna ok. 20 dc, a pozniej juz kolejna @ łiiii...
-
nick nieaktualnyaaana ja nigdy nie brałam lekow, stymulacja do in vitro to była moja pierwsza proba z lekami na wzrost pecherzykow...nie miałam nigdy problemow z owulacja, a po co miałam sie faszerowac lekami skoro mam problemy z jajowodami...czyli clo nic by mi nie dało....
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoje sa drozne, ale mam wodniaki na obu...i ciaza naturalna jak i inseminacja groziły mi pozamaciczna...owszem starałam sie cały czas ale i tez bałam co z tych staran bedzie...
przy in vitro tez zdarza sie pozamaciczna ale to jest mniej niz 1%... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymojego taty siostra, moja ciocia 3 razy miała pozamaciczna az w koncu wycieli jej jajowody dla jej dobra i nie ma w ogole dzieci, maz ja przez to zostawił...dlatego tak bardzo sie tego boje...juz i tak przeszłam 2 poronienia, starczy tego złego...
-
nick nieaktualny
-
Karola ja Ci chyba w tylek wleje za takie mysli . Natychmiast prosze zmienic nastawienie zero zamartwiania. ja mocno zaciskam kciuki za twoje powodzenie .
Ps. To chyba jestem z was najstarsza bo w sierpniu stuknie mi 31martusia1986, kaarolaa lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymartusia1986 wrote:Kaarolaa nie bądź taka chętna na te bicie w tyłek bo ja niedaleko mieszkam i się znajdę
A tak na poważnie przyjmujesz teraz jakieś leki ?martusia1986 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySpero wrote:ja mam 24 też
a dojazd cóż, to i tak mały koszt przy całym leczeniu, a przynajmniej mam kompetentnych lekarzy a nie to co wcześniej.
a clo brałam też, nawet na gonalu byłam, więc myślę że będzie ok przy stymulacji.
mi to zwroca za dojazdy tylko jeszcze nie wiem na jakiej zasadzie. moze dowiem sie dokładnie 19 na kolejnej wizycie w klinice -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny