IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki za dodanie otuchy.Juz chciałabym mieć to za sobą.
Kaarolaa czy Ty tez odczuwałaś ból jajników ?Ja wiem, ze panikuje bo w sumie maja prawo bolec.
W trakcie I ICSI
Jeśli szczęście jeszcze do Ciebie nie przyszło to znaczy,ze jest duże i idzie małymi krokami -
nick nieaktualnymeggi29 wrote:Dzięki za dodanie otuchy.Juz chciałabym mieć to za sobą.
Kaarolaa czy Ty tez odczuwałaś ból jajników ?Ja wiem, ze panikuje bo w sumie maja prawo bolec. -
nick nieaktualnyMeggi spokojnie przy 12 komórkach nie masz się co obawiać hiperki. Już ostatnia prosta przed tobą
aanaa no to może i się w klinice spotkamy
jak wszystko pójdzie pomyślnie to testować chyba 26.05 będę lub 28.05 akurat to dwie dość ważne daty więc byłyby miłe prezenty
malinka, protokół długi, ale nie mam zamiaru dyskutować z lekarzem i w sumie chyba lepiej wyciszyć jajniki wcześniej.
a wiecie co u miriam, madzi82 i staraczki? Dawno się dziewczyny nie odzywały.malinka1984 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyu miiriam wiem, ze wszystko jest dobrze, mała rosnie, połowkowe wyszło ok...a co z reszta to nie mam pojecia...madzia dawno, dawno nie dawała znaku...jakis czas temu o niej myslałam...mam nadzieje, ze dotrzymała do bezpiecznego momentu ciazy...chociaz przez te jej milczenie mam niestety złe przeczucia....
-
Spero mnie już wyciszać nie będą bo od listopada do stycznia byłam na sztucznej menopauzie z powodu endometriozy a wybudziłam się dopiero pod koniec marca.Ja spodziewam się @ tak na 28-29.04 więc betowanie też tak na 26.05 -27.05 wypada
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2014, 22:45
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
Meggi29 nie masz co sie bac przestymulowania i to normalne ze jajniki bola bo masz duzo pechezykow. Ja bylam przestymulowana ale to wsumie nic strasznego jedynie co to transfer sie przesuwa w czasie aby organizm doszedl do siebie. Bynajmiej umnie tak zastosowano.
Trzymam kciuki za twoj piekny zbior jajeczekmeggi29 lubi tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolaa wiem co to znaczy, sama ponad miesiąc temu miałam czas wyczekiwań, szukanie symptomów, objawów, czytanie na forach... hehe to wszystko mi się wydaje jeszcze bardziej wydłuża czas.... a najgorzej jest siedzieć samej w domu. Wtedy już absolutnie nie można odciągnąć myśli w inną stronę. Skarbie trzymam za Ciebie a raczej za Was kciuki!!!!!!!!
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyniestety sama musze czekac na to...mogłabym jechac do domu, ale tam zaraz zaczna sie pytania, a jak sie czujesz, czy juz cos wiesz itp...a to jeszcze bardziej by mnie z rownowagi wytracało...wole sobie spokojnie sama poczekac tutaj, z dala od rodziny...
kochana wasze wsparcie mi wystarczy ja teraz znow bede mocno trzymała kciuki za CIEBIE zeby sie tym razem udało -
Spero wrote:aanaa no to może i się w klinice spotkamy
jak wszystko pójdzie pomyślnie to testować chyba 26.05 będę lub 28.05 akurat to dwie dość ważne daty więc byłyby miłe prezenty
malinka, protokół długi, ale nie mam zamiaru dyskutować z lekarzem i w sumie chyba lepiej wyciszyć jajniki wcześniej.
ale fajnie by bylo zobaczyc II na tescie w dzien matki!
mam pytanie dziewczyny, czy owulacja we wczesniejszych cyklach ma wplyw na termin punkcji i transferu?
Malinko, Sperko - zakladamy klub majowych szans tak sie ciesze, ze jest nas wiecej, bedzie razniej!
Misiaaaaa... jestescie juz we dwojke?
Monia, ja juz chyba nie bede przetrzepywac internetow w poszukiwaniu informacji o objawach, bo podczas tylu miesiecy staran mam je w jednym palcu, co wiecej juz wszystkie (lacznie z mdlosciami) objawy mialam a @ przychodzil, wiec na dzien dzisiejszy moge powiedziec, ze zdaje sobie sprawe, ze NIC nie jest objawem
choc z drugiej strony, latwo sie mowi... zobaczymy w maju czy bede taka przemadrzala
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2014, 15:08
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaaana wrote:a Ty w jakim miejscie?
ale fajnie by bylo zobaczyc II na tescie w dzien matki!
mam pytanie dziewczyny, czy owulacja we wczesniejszych cyklach ma wplyw na termin punkcji i transferu?
ja powiem na swoim przykładzie, ja zazwyczaj miałam owulacje w 13, 14 dniu cyklu , a podczas stymulacji słabiej rosły mi pecherzyki to punkcje miałam dopiero w 16 dc...i transfer normalnie w 5 dobie po punkcji...teraz wiem, ze przez to ten cykl mi sie wydłuzy jesli niestety nie uda sie zajsc w ciaze...
mam nadzieje, ze mniej wiecej o to Ci chodziło... -
nick nieaktualny