X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

IVF

Oceń ten wątek:
  • meggi29 Koleżanka

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za dodanie otuchy.Juz chciałabym mieć to za sobą.
    Kaarolaa czy Ty tez odczuwałaś ból jajników ?Ja wiem, ze panikuje bo w sumie maja prawo bolec.

W trakcie I ICSI
    Jeśli szczęście jeszcze do Ciebie nie przyszło to znaczy,ze jest duże i idzie małymi krokami :)
  • MisiaMisia Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa wrote:
    Misia, a ile zarodkow bedziesz miala podanych 1 czy 2?

W programie ministerialnym nie możemy transferować dwóch tylko Jednego. Drugi będzie mrożaczkiem. <3

MisiaMisia
    rfxgdqk3jsp86isr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    meggi29 wrote:
    Dzięki za dodanie otuchy.Juz chciałabym mieć to za sobą.
    Kaarolaa czy Ty tez odczuwałaś ból jajników ?Ja wiem, ze panikuje bo w sumie maja prawo bolec.
    ja nie czułam bolu bo słabo zareagowałam na leki...miałam tylko 5 pecherzykow...

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meggi spokojnie przy 12 komórkach nie masz się co obawiać hiperki. Już ostatnia prosta przed tobą :)

aanaa no to może i się w klinice spotkamy :)
    jak wszystko pójdzie pomyślnie to testować chyba 26.05 będę lub 28.05 akurat to dwie dość ważne daty więc byłyby miłe prezenty :)

malinka, protokół długi, ale nie mam zamiaru dyskutować z lekarzem i w sumie chyba lepiej wyciszyć jajniki wcześniej.

a wiecie co u miriam, madzi82 i staraczki? Dawno się dziewczyny nie odzywały.

malinka1984 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u miiriam wiem, ze wszystko jest dobrze, mała rosnie, połowkowe wyszło ok...a co z reszta to nie mam pojecia...madzia dawno, dawno nie dawała znaku...jakis czas temu o niej myslałam...mam nadzieje, ze dotrzymała do bezpiecznego momentu ciazy...chociaz przez te jej milczenie mam niestety złe przeczucia....

• malinka1984 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spero mnie już wyciszać nie będą bo od listopada do stycznia byłam na sztucznej menopauzie z powodu endometriozy a wybudziłam się dopiero pod koniec marca.Ja spodziewam się @ tak na 28-29.04 więc betowanie też tak na 26.05 -27.05 wypada :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2014, 22:45

Czekamy na Kacperka
    TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić.
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 00:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meggi29 nie masz co sie bac przestymulowania i to normalne ze jajniki bola bo masz duzo pechezykow. Ja bylam przestymulowana ale to wsumie nic strasznego jedynie co to transfer sie przesuwa w czasie aby organizm doszedl do siebie. Bynajmiej umnie tak zastosowano.
    Trzymam kciuki za twoj piekny zbior jajeczek :)

meggi29 lubi tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 06:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MisiaMisia wrote:
    W programie ministerialnym nie możemy transferować dwóch tylko Jednego. Drugi będzie mrożaczkiem. <3

Mozemy po 35 roku zycia;)

meggi29, MisiaMisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia mocne kciuki za maluszki :)

MisiaMisia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia &&&&&&&&&&&&& kciuki zaciśnięte! Daj znać jak już będziecie we dwoje :)

• Beata.D Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia,kciukaski zacisniete-daj znac po! :) <3

• meggi29 Koleżanka

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje wam dziewczynki za podniesienie na duchu.
    Misia trzymam kciuki :)

W trakcie I ICSI
    Jeśli szczęście jeszcze do Ciebie nie przyszło to znaczy,ze jest duże i idzie małymi krokami :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od wczoraj mam wrażenie że czas stoi w miejscu ..Czekanie na coś jest okropne..

meggi29, kaarolaa lubią tę wiadomość

• meggi29 Koleżanka

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martusia mam identyczne wrażenie.

kaarolaa, martusia1986 lubią tę wiadomość

W trakcie I ICSI
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martusia ja teraz tez czekam...normalnie wlecze sie jak nie wiem. dopiero jest 3 dpt...dopiero

martusia1986 lubi tę wiadomość

• Moniaa Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolaa wiem co to znaczy, sama ponad miesiąc temu miałam czas wyczekiwań, szukanie symptomów, objawów, czytanie na forach... hehe to wszystko mi się wydaje jeszcze bardziej wydłuża czas.... a najgorzej jest siedzieć samej w domu. Wtedy już absolutnie nie można odciągnąć myśli w inną stronę. Skarbie trzymam za Ciebie a raczej za Was kciuki!!!!!!!!

kaarolaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niestety sama musze czekac na to...mogłabym jechac do domu, ale tam zaraz zaczna sie pytania, a jak sie czujesz, czy juz cos wiesz itp...a to jeszcze bardziej by mnie z rownowagi wytracało...wole sobie spokojnie sama poczekac tutaj, z dala od rodziny...
    kochana wasze wsparcie mi wystarczy :) ja teraz znow bede mocno trzymała kciuki za CIEBIE zeby sie tym razem udało :)

• aaana Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spero wrote:
    aanaa no to może i się w klinice spotkamy :)
    jak wszystko pójdzie pomyślnie to testować chyba 26.05 będę lub 28.05 akurat to dwie dość ważne daty więc byłyby miłe prezenty :)

malinka, protokół długi, ale nie mam zamiaru dyskutować z lekarzem i w sumie chyba lepiej wyciszyć jajniki wcześniej.
    a Ty w jakim miejscie?
    ale fajnie by bylo zobaczyc II na tescie w dzien matki! :D

mam pytanie dziewczyny, czy owulacja we wczesniejszych cyklach ma wplyw na termin punkcji i transferu?

Malinko, Sperko - zakladamy klub majowych szans :D tak sie ciesze, ze jest nas wiecej, bedzie razniej!

Misiaaaaa... jestescie juz we dwojke? :D

Monia, ja juz chyba nie bede przetrzepywac internetow ;) w poszukiwaniu informacji o objawach, bo podczas tylu miesiecy staran mam je w jednym palcu, co wiecej juz wszystkie (lacznie z mdlosciami) objawy mialam :D a @ przychodzil, wiec na dzien dzisiejszy moge powiedziec, ze zdaje sobie sprawe, ze NIC nie jest objawem ;)

choc z drugiej strony, latwo sie mowi... zobaczymy w maju czy bede taka przemadrzala ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2014, 15:08

kaarolaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaana wrote:
    a Ty w jakim miejscie?
    ale fajnie by bylo zobaczyc II na tescie w dzien matki! :D

mam pytanie dziewczyny, czy owulacja we wczesniejszych cyklach ma wplyw na termin punkcji i transferu?

ja powiem na swoim przykładzie, ja zazwyczaj miałam owulacje w 13, 14 dniu cyklu , a podczas stymulacji słabiej rosły mi pecherzyki to punkcje miałam dopiero w 16 dc...i transfer normalnie w 5 dobie po punkcji...teraz wiem, ze przez to ten cykl mi sie wydłuzy jesli niestety nie uda sie zajsc w ciaze...
    mam nadzieje, ze mniej wiecej o to Ci chodziło...

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaana w Krk w Macierzyństwie

Karola a kiedy masz bete zrobić?

Misiaa odezwij się do nas :)

‹‹ 183 184 185 186 187 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ