IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Na ogół na wynik AMH czeka się ok 2-3 tygodnie i nie wszystkie miejsca wykonują to badanie. Nie wszyscy mają odczynniki. Nie opłaca im się je kupować ponieważ to badanie robią głównie staraczki z problemem. Te trafiają na ogół do specjalistycznych placówek.
-
nick nieaktualnyMadziulka AMH w diagnostyce wykonują i czeka się do 7 dni! więc rewelacja.
malinka z tym czekaniem mam tak samo. nie ma nerwów, stresu. wiem co będzie i wiem, że teraz już może być tylko dobrze. najgorsze za nami. Dziś 1 anty poszła w ruch. Za 23 dni przyjdzie @ i zaczynamy kłócie. Chyba po prostu jestem na to w 1000% przygotowana. wiem o ivf wszystko co mogę wiedzieć i nie ma tu nic nieznanego, więc nie ma się czego bać.
a co do tej gazety to uważam osobiście że szkoda pieniędzy, nic odkrywczego, nowego, czego bym nie wiedziała nie przeczytałam, więc jej już nie kupuję. Kolejna firma chcąca zarobić na temacie niepłodności. takie moje zdanie.
Karolaa trzymam kciuki i mam nadzieję, ze już za niedługo wkleisz nam fotę testu z 2 kreseczkami &&&&&Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2014, 22:26
kaarolaa, mala29_, zbikowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySpero jeszcze tylko 10 dni własciwie prawie 9 i bedzie zdjecie z testem z II KRESECZKAMI jak nic beda 2
Misia powodzenia bo jutro transfer tak niech kropek bedzie silny i tym razem zostanie...nasze maluchy bede w tym samym wieku
ja nie robiłam AMH bo nie musiałam, podobno ta firma co robi badania kliniczne do in vitro wykonała mi test i wyszło, ze moja rezerwa jest spora, czyli ok....Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2014, 22:31
MisiaMisia, martusia1986, Madziulka, Spero lubią tę wiadomość
-
Spero wrote:malinka z tym czekaniem mam tak samo. nie ma nerwów, stresu. wiem co będzie i wiem, że teraz już może być tylko dobrze. najgorsze za nami. Dziś 1 anty poszła w ruch. Za 23 dni przyjdzie @ i zaczynamy kłócie. Chyba po prostu jestem na to w 1000% przygotowana. wiem o ivf wszystko co mogę wiedzieć i nie ma tu nic nieznanego, więc nie ma się czego bać.
Spero lubi tę wiadomość
-
Spero,aaana to wy długimi protokołami idziecie jeśli przed antyki,dobrze rozumię?
Oj czuję że końcówka kwietnia będzie gorąa a bety na 01.06 muszą być tylko piękne.kaarolaa, Spero, magdab lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
malinka1984 wrote:Spero,aaana to wy długimi protokołami idziecie jeśli przed antyki,dobrze rozumię?
Oj czuję że końcówka kwietnia będzie gorąa a bety na 01.06 muszą być tylko piękne.
oglaszam zatem 01.06 dniem naszych dzieci
Misia! Trzymam mocno kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2014, 09:41
MisiaMisia, kaarolaa, Spero lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MisiaMisia trzymam kciuki za jutrzejszy transfer
Kaarolaa ja również mam nadzieje,ze zapoczątkujesz fantastyczny okres dobrych wieści
U mnie 12 perełek, dziś o 21.00 Ovitrelle a we środę o 9.00 punkcja.Na razie mieszane uczucia i wielki strach przed potencjalna hiperstymulacja
kaarolaa, MisiaMisia lubią tę wiadomość
W trakcie I ICSI
Jeśli szczęście jeszcze do Ciebie nie przyszło to znaczy,ze jest duże i idzie małymi krokami -
nick nieaktualny