IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWidzę że nie jestem sama w tym oczekiwaniu jak to mówią "w kupie raźniej "
Przynajmniej możemy sobie pomarudzić i ponarzekać na w leczący się czas
Kaarolaa i Moniaa ja jestem całym serduchem z Wami żeby się udało
Za wszystkie pozostałe staraczki też trzymam kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2014, 16:43
kaarolaa, mala29_, Moniaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:ja powiem na swoim przykładzie, ja zazwyczaj miałam owulacje w 13, 14 dniu cyklu , a podczas stymulacji słabiej rosły mi pecherzyki to punkcje miałam dopiero w 16 dc...i transfer normalnie w 5 dobie po punkcji...teraz wiem, ze przez to ten cykl mi sie wydłuzy jesli niestety nie uda sie zajsc w ciaze...
mam nadzieje, ze mniej wiecej o to Ci chodziło...
bo ja zawsze mialam dosc wczesnie owulacje, 10-11, najpozniej 12 dc, wiec tak pomyslalam, ze moze i punkcja odbylaby sie wczesniej, ale z tego co piszesz to chyba jednak nie
Aaa... Sperko, no to jest szansa na spotkanie na korytarzu a Ty jestes z Krk czy dojezdzasz?
kaarolaa, mala29_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymartusia1986 wrote:Widzę że nie jestem sama w tym oczekiwaniu jak to mówią "w kupie raźniej "
Przynajmniej możemy sobie pomarudzić i ponarzekać na w leczący się czas
Kaarolaa i Moniaa ja jestem całym serduchem z Wami żeby się udało < 3
Za wszystkie pozostałe staraczki też trzymam kciukimartusia1986, mala29_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaaana kazda inaczej reaguje na leki, ja zareagowałam troche słabo bo dostałam mniejsza dowke, ze wzgledu na młody wiek i dobre AMH nie chcieli przedobrzyc, a wyszło własnie odwrotnie...mi sie wydaje, ze jesli dobrze zareagujesz to twoja stymulacja potrwa moze 9 dni, czyli tak normalnie, moja trwała 12...
-
nick nieaktualnySpero wrote:to za 8 dni już! a 19 hmm to wielka sobota ale będziesz miała prezent na święta
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymartusia1986 wrote:Najgorsza to jest chyba ta niepewność czy dostaniemy się do badań..
Jestem ciekawa czy przed świętami dadzą nam znać czy dopiero po..
Pozostaje nam uzbroić się w cierpliwość chociaż mało to wykonalnemartusia1986 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykaarolaa wrote:widzisz, ja w takiej niepewnosci tkwiłam 5 tyg, 5 długich tyg....w pewnym momencie niewytrzymałam i sama zadzwoniłam i sie okazało, ze papiery z zakwalifikowaniem przyszły dzien wczesniej i nie zdazyła jeszcze mnie powiadomic....pozniej czekałam jeszcze 2 tyg zanim @ przyszedł a jak na złosc cykl sie wydłyzył przez nerwy...dopiero jak dostałam @ i umowiłam sie na wizyte na drugi dzien to troche odetchnełam, bo wiedziałam, ze juz z gorki bedzie a teraz prosze juz czekam na test, zlecialo to wszystko jak z bicza strzelił...a teraz znow sie dłuzy
Oj to się naczekałaś biedulko..Właśnie nerwy stres to wszystko robi swoje wiem po sobie bo teraz @ mi się spóźniła dwa dni..Ja mam teraz dostać @ na majówkę mi wypada
Żeby te oczekiwanie można było jakoś ominąć to by było świetniekaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:aaana kazda inaczej reaguje na leki, ja zareagowałam troche słabo bo dostałam mniejsza dowke, ze wzgledu na młody wiek i dobre AMH nie chcieli przedobrzyc, a wyszło własnie odwrotnie...mi sie wydaje, ze jesli dobrze zareagujesz to twoja stymulacja potrwa moze 9 dni, czyli tak normalnie, moja trwała 12...
ja bralam po 1 tab. 5-9 dc i reakcja organizmu byla wlasciwa
Karola, Ty nie gadaj glupot, beda 2 kreski jak nic! Ja to wiem i Ty to wiesz
Sperko, to macie kawalek. Zauwazylam, ze wiekszosc dojezdza dosc daleko, ja na szczescie mam calkiem blisko do kliniki
kaarolaa lubi tę wiadomość