X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

IVF

Oceń ten wątek:
  • MisiaMisia Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meggi29 powodzonka ! <3

meggi29 lubi tę wiadomość

MisiaMisia
    rfxgdqk3jsp86isr.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meggi29 powodzenia i cierpliwosci!

• Beata.D Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meggi29,powodzenia jutro(trzymam kciuki :) ) <3

• agniesia2569 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniaa wrote:
    Agniesia i jak tam lekarka coś Tobie na maila odpisała, bądz kontaktowałaś się z nią telefonicznie?
    dzwoniłam dziś do niej, bo mi nie odp.pogadałyśmy i mam zadzwonić jak dostane @ i umówić się na spotkanie :) Muszę tylko zrobić nieszczęsną cytologie :/ a ciągle czepiają się mnie jakieś infekcje :/ mam nadzieję, że nie pokrzyżują mi planów.

Moniaa, martusia1986 lubią tę wiadomość

ex2be6ydkier3hmw.png
    iv09uay3ce2ufi7w.png
  • aaana Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meggi rowniez trzymam kciuki za powodzenie :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agniesia2569 wrote:
    dzwoniłam dziś do niej, bo mi nie odp.pogadałyśmy i mam zadzwonić jak dostane @ i umówić się na spotkanie :) Muszę tylko zrobić nieszczęsną cytologie :/ a ciągle czepiają się mnie jakieś infekcje :/ mam nadzieję, że nie pokrzyżują mi planów.
    to super, mowiłam ze szybciej sie dogadasz jak zadzwonisz...ona nie ma czasu na odpisywanie....to ile do @?

• Moniaa Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniesia moze będzie ok, ja też swego czasu mialam non stop jakieś nawracające się infekcje, ale na czas stymulacji i punkcji jakoś mi odpuściło

kaarolaa, martusia1986, meggi29, agniesia2569 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja miałam szczęście bo jak napisałam maila czy są jeszcze miejsca to na drugi dzień dostałam odpowiedź :)

Agniesia musi być dobrze :) Trzymam kciuki mocno :)

kaarolaa, Moniaa, agniesia2569 lubią tę wiadomość

• malinka1984 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MisiaMisia wrote:
    Meggi29 powodzonka ! <3
    Ooo powodzenia!

MisiaMisia, meggi29 lubią tę wiadomość

Czekamy na Kacperka
    TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić.
  • Violik Ekspertka

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kciuki na jutro dla Meggi :)

1 procedura: VI 2014 ciąża biochemiczna, 0 mrozaczkow
    2 procedura: I 2015 nieudana, 0 mrozaczkow
  • agniesia2569 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 01:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    to super, mowiłam ze szybciej sie dogadasz jak zadzwonisz...ona nie ma czasu na odpisywanie....to ile do @?
    dopiero mam 11dc :/ więc jeszcze dłuuuugo, może i lepiej oswoję się z myślą, że może to być ten czas :)

ex2be6ydkier3hmw.png
    iv09uay3ce2ufi7w.png
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 01:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniesia nie taki diabeł straszny jak go rysują :) A zawsze jest najtrudniej zrobić pierwszy krok, ja będę Tobie kibicowała.
    Megi trzymam kciuki za dzisiejszy dzień!!!!

meggi29, martusia1986, agniesia2569 lubią tę wiadomość

• meggi29 Koleżanka

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki już po wszystkim :)
    Transfer szybki, bezbolesny. zarodek jest już ze mną :)2 pozostałe jeszcze maja szanse do poniedziałku. Mam nadzieje,ze choć 1 z nich będzie mógł jeszcze poczekać kiedyś na swoja kolej :)W ich sprawie mam otrzymać telefon z kliniki w poniedziałek od embriologa.
    Teraz 3x1 duphaston,2x1 luteina dopochwowo,1x1 acard, 1x1 femibion i 1x1 encorton.
    11 dpt test B-HCG.
    Z zaleceń dodatkowych :unikać wysiłku fizycznego,przebywania w dużych skupiskach ludzi, zero dźwigania, jak najmniej stresu i jak najwięcej optymizmu :)
    Dziewczynki,dziekuje wszystkim za kciuki i cieple slowa.

martusia1986, kaarolaa, Moniaa, ako99, agniesia2569, Beata.D, mala29_ lubią tę wiadomość

W trakcie I ICSI
    Jeśli szczęście jeszcze do Ciebie nie przyszło to znaczy,ze jest duże i idzie małymi krokami :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    meggi29 super kochana :) To teraz trzymam kciuki za maluszka niech dobrze się zadomowi w brzuszku u mamusi <3

kaarolaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    meggi trzymam kciuki za maluszka :) niech ładnie sobie rosnie w srodku :) kurcze jedna po drugiej bedzie testowala i chwaliła sie nam II kreseczkami :)

meggi29, mala29_ lubią tę wiadomość

• meggi29 Koleżanka

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczerze życzę nam wszystkim dobrych wieści;) Dokładnie taki wysyp testujących. W dzień mojej punkcji w klinice tez mnóstwo zabiegów było. Ach ta wiosna. Wszystko się wtedy budzi do Zycia :)

kaarolaa, martusia1986 lubią tę wiadomość

W trakcie I ICSI
    Jeśli szczęście jeszcze do Ciebie nie przyszło to znaczy,ze jest duże i idzie małymi krokami :)
  • aaana Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meggi - niech malenstwo sie zadmowi i pieknie rosnie :*

Mozliwe ze za miesiac w okolicach obecnej pory jak wszystko dobrze pojdzie bede miala punkcje :)

meggi29, kaarolaa lubią tę wiadomość

• meggi29 Koleżanka

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaana super trzymam kciuki :) Czas szybko minie :)

aaana lubi tę wiadomość

W trakcie I ICSI
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miriiam wrote:
    Hej dziewczynki
    Wybaczcie że długo się nie odzywałam, ale byłam bardzo zajęta choć podczytywałam Was troszkę. Trochę za dużo wzięłam na siebie i skończyło sie tak że jestem w szpitalu już od tygodnia prawie. Złapały mnie skurcze regularne i pojechałam na izbę. Posiedzę sobie tu jeszcze troche bo zagraża mi przedwczesny poród i teraz to szybko mnie nie wypuszczą. Ale jesteśmy już w 30 tygodniu, więc czuję się trochę bezpieczniej, w razie co.
    Z małą Niną wszystko ok, wierci sie niemiłosiernie, waży już 1,5 kg i wszystkie parametry ma w porządku. Więc teraz leżymy i odpoczywamy. No i w końcu poszłam na L4.

Karolaa trzymam kciuki za Twój dzielny zarodek i czekam na wyniki

Wszystkim Wam kibicuję i życzę cierpliwości bo warto, jak nie wiem co. Dla mnie sama procedura jest już tylko wspomnieniem i to całkiem miłym. Teraz mała rekompensuje mi każdego dnia cały ten trud.

Miriam a czy masz moze jakies wiadomosci od Madzi82?
    Trzymaj sie dzielnie w tym szpitalu, zycze zdrowka!

Moniaa lubi tę wiadomość

• malinka1984 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    meggi29A no to teraz mega mocne kciuki za wgryzanko

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2014, 16:12

Czekamy na Kacperka
    TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić.
‹‹ 191 192 193 194 195 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ