IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:czemu? ja miałam lekkie plamienie nawet krwi nie przypominalo, to było rok temu w 2 ciazy...jeden dzien takie lekkie jasne plamienie, poziej juz nic nie było a za 3 dni zaczeły sie bole i zawroty głowy...
No to w pewien sposób mnie uspokoiłaś. Buźkakaarolaa lubi tę wiadomość
-
Kochaniutkie prosze nie zamartwiajcie sie tylko pozytywnie myslcie. To teraz jest najwarzniejsze. Trzymam mocno kciuki za wasz i modle sie zeby Bog pozwolil wam zobaczyc upragnione dwie kreseczki . Jestem dobrej mysli
kaarolaa, Moniaa lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kochane dzięki
martusia wiem,ze to są nerwy ale zobaczysz to tylko takie trzymanie w napięciu. uważam,ze wszystko zakończy się powodzeniem i niebawem wystartujeciemartusia1986 lubi tę wiadomość
W trakcie I ICSI
Jeśli szczęście jeszcze do Ciebie nie przyszło to znaczy,ze jest duże i idzie małymi krokami -
Witam Was dziewczynki i zaciskam mocno kciuki,będzie dobrze.ja dzisiaj miałam jechać z mężem i zrobić kariotyp,ale niestety przełożyli mi na wtorek po świętach,nic nie idzie po mojej myśli i takim to sposobem siedzę w domu i leniuchuje bo wcześnie specjalnie sobie wzięłam wolne
meggi29, martusia1986 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
popieram kaarole
inna płeć mózgu
Madziulka coś wiem na temat tych badan,my tez przez to badanie mieliśmy opóźnione wszystko. Zycze Ci dużo wytrwałości ;)Bedze dobrze.kaarolaa, martusia1986, Madziulka lubią tę wiadomość
W trakcie I ICSI
Jeśli szczęście jeszcze do Ciebie nie przyszło to znaczy,ze jest duże i idzie małymi krokami -
nick nieaktualny
-
Wytrwałości trzeba mi bardzo dużo bo czuje że stoję w miejscu,a miałam nadzieje że teraz to już będzie coraz lepiej.
AMH i FSH miałam zrobić w 2-4 dniu cyklu i akurat wypadnie to na świeta,nie wiem czy gdzieś będzie laboratorium czynne.Porażka i znowu czekać do nastepnego cyklu -
Madziulka wrote:Wytrwałości trzeba mi bardzo dużo bo czuje że stoję w miejscu,a miałam nadzieje że teraz to już będzie coraz lepiej.
AMH i FSH miałam zrobić w 2-4 dniu cyklu i akurat wypadnie to na świeta,nie wiem czy gdzieś będzie laboratorium czynne.Porażka i znowu czekać do nastepnego cyklu
Skąd Jesteś? AMH możesz zrobić tak naprawdę w jakimkolwiek dniu cyklu. Dzień cyklu nie ma wpływu na wynik. Co do FSH - są tacy co zlecają nawet do 5 dnia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2014, 11:31
-
Madziulka wrote:Jestem z okolic Bolesławca,jakieś 100km od Wrocławia.Lekarz mi zlecił w tych dniach bo taki mają wymóg w przygotowaniu do in vitro.Już sama nie wiem co o tym myśleć
No to już Ci mówię jak to zrobić. AMH zrób Kochana w miejscu specjalistycznym np. w swojej klinice w jakimkolwiek dniu. Uwierz mi nie musisz robić AMH w konkretnym dniu cyklu. Mówi Ci to weteranka pracująca zresztą w branży medycznej z Lubym lekarzem u boku.
Pozwoliłam sobie zatelefonować do Zespołu Opieki Zdrowotnej w Bolesławcu przy ul. Jeleniogórskiej 4. Powiedziałam, że moja siostra chce zrobić FSH ale wypada to w Święta. Prawdopodobnie będziesz musiała dopłacić z 8 zł bo to Święta. Nie musisz być na czczo. I najlepiej w laboratorium pojaw się ok 11-12, to kobitki będą już wolniejsze. Weź skierowanie. Bez skierowania pewnie więcej zapłacić ale to nie będą wielkie pieniądze.
Jak chcesz się upewnić to zadzwonić 075 738 0000 i poproś o połączenie z laboratorium, Na bank AMH nie zrobią ale FSH tak:)Madziulka lubi tę wiadomość