X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

IVF

Oceń ten wątek:
  • MisiaMisia Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2014, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niby może i tak jest. Z drugiej strony było by to bardziej czerwone niż beżowe....chyba ...
    no ale będzie co ma być Kochane.
    Trzymam za Was kciuki!

meggi29 lubi tę wiadomość

MisiaMisia
    rfxgdqk3jsp86isr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2014, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czemu? ja miałam lekkie plamienie nawet krwi nie przypominalo, to było rok temu w 2 ciazy...jeden dzien takie lekkie jasne plamienie, poziej juz nic nie było a za 3 dni zaczeły sie bole i zawroty głowy...

• meggi29 Koleżanka

Wysłany: 13 kwietnia 2014, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki musi być dobrze :)

W trakcie I ICSI
    Jeśli szczęście jeszcze do Ciebie nie przyszło to znaczy,ze jest duże i idzie małymi krokami :)
  • MisiaMisia Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    czemu? ja miałam lekkie plamienie nawet krwi nie przypominalo, to było rok temu w 2 ciazy...jeden dzien takie lekkie jasne plamienie, poziej juz nic nie było a za 3 dni zaczeły sie bole i zawroty głowy...

No to w pewien sposób mnie uspokoiłaś. Buźka

kaarolaa lubi tę wiadomość

MisiaMisia
    rfxgdqk3jsp86isr.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochaniutkie prosze nie zamartwiajcie sie tylko pozytywnie myslcie. To teraz jest najwarzniejsze. Trzymam mocno kciuki za wasz i modle sie zeby Bog pozwolil wam zobaczyc upragnione dwie kreseczki :). Jestem dobrej mysli :)

kaarolaa, Moniaa lubią tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • meggi29 Koleżanka

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczekiwanie na telefon z kliniki ws.decyzji dot.mrozenia zarodkow

W trakcie I ICSI
    Jeśli szczęście jeszcze do Ciebie nie przyszło to znaczy,ze jest duże i idzie małymi krokami :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    meggi mocno trzymam kciuki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meggi kciuki :)

Dziewczyny a ja już mam koszmary związane z oczekiwaniem na decyzję sponsora :( Już bym chciała wiedzieć a tu jeszcze tydzień czekania jeśli zadzwonią o czasie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martusia wiem jak sie czujesz, sama to przechodziłam...o niczym nie myslałam tylko zastanawiałam sie czy nam sie uda...

bedzie dobrze zakwalifikuja Was :)

martusia1986, meggi29 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaarolaa dziękuję kochana za słowa wsparcia :)

Mąż mi cały czas powtarza żebym myślała pozytywnie że będzie wszystko dobrze i że się dostaniemy. Bym chciała mieć tyle optymizmu co on :)

• meggi29 Koleżanka

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochane dzięki :)
    martusia wiem,ze to są nerwy ale zobaczysz to tylko takie trzymanie w napięciu. uważam,ze wszystko zakończy się powodzeniem i niebawem wystartujecie :)

martusia1986 lubi tę wiadomość

W trakcie I ICSI
  • Madziulka Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was dziewczynki i zaciskam mocno kciuki,będzie dobrze.ja dzisiaj miałam jechać z mężem i zrobić kariotyp,ale niestety przełożyli mi na wtorek po świętach,nic nie idzie po mojej myśli i takim to sposobem siedzę w domu i leniuchuje bo wcześnie specjalnie sobie wzięłam wolne

meggi29, martusia1986 lubią tę wiadomość

relgh371ly1mtto9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bo facetowi jest troche łatwiej z tym wszystkim....

meggi29, martusia1986 lubią tę wiadomość

• meggi29 Koleżanka

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    popieram kaarole
    inna płeć mózgu

Madziulka coś wiem na temat tych badan,my tez przez to badanie mieliśmy opóźnione wszystko. Zycze Ci dużo wytrwałości ;)Bedze dobrze.

kaarolaa, martusia1986, Madziulka lubią tę wiadomość

W trakcie I ICSI
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję jesteście przekochane kochane :) Aż zaczęłam myśleć że będzie dobrze :)

Oj tak to prawda w tym wszystkim podziwiam go za spokój i że myśli optymistycznie:)

• Madziulka Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wytrwałości trzeba mi bardzo dużo bo czuje że stoję w miejscu,a miałam nadzieje że teraz to już będzie coraz lepiej.
    AMH i FSH miałam zrobić w 2-4 dniu cyklu i akurat wypadnie to na świeta,nie wiem czy gdzieś będzie laboratorium czynne.Porażka i znowu czekać do nastepnego cyklu

relgh371ly1mtto9.png
  • MisiaMisia Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulka wrote:
    Wytrwałości trzeba mi bardzo dużo bo czuje że stoję w miejscu,a miałam nadzieje że teraz to już będzie coraz lepiej.
    AMH i FSH miałam zrobić w 2-4 dniu cyklu i akurat wypadnie to na świeta,nie wiem czy gdzieś będzie laboratorium czynne.Porażka i znowu czekać do nastepnego cyklu

Skąd Jesteś? AMH możesz zrobić tak naprawdę w jakimkolwiek dniu cyklu. Dzień cyklu nie ma wpływu na wynik. Co do FSH - są tacy co zlecają nawet do 5 dnia.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2014, 11:31

MisiaMisia
    rfxgdqk3jsp86isr.png
  • Madziulka Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem z okolic Bolesławca,jakieś 100km od Wrocławia.Lekarz mi zlecił w tych dniach bo taki mają wymóg w przygotowaniu do in vitro.Już sama nie wiem co o tym myśleć

relgh371ly1mtto9.png
  • MisiaMisia Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulka wrote:
    Jestem z okolic Bolesławca,jakieś 100km od Wrocławia.Lekarz mi zlecił w tych dniach bo taki mają wymóg w przygotowaniu do in vitro.Już sama nie wiem co o tym myśleć

No to już Ci mówię jak to zrobić. AMH zrób Kochana w miejscu specjalistycznym np. w swojej klinice w jakimkolwiek dniu. Uwierz mi nie musisz robić AMH w konkretnym dniu cyklu. Mówi Ci to weteranka pracująca zresztą w branży medycznej z Lubym lekarzem u boku.
    Pozwoliłam sobie zatelefonować do Zespołu Opieki Zdrowotnej w Bolesławcu przy ul. Jeleniogórskiej 4. Powiedziałam, że moja siostra chce zrobić FSH ale wypada to w Święta. Prawdopodobnie będziesz musiała dopłacić z 8 zł bo to Święta. Nie musisz być na czczo. I najlepiej w laboratorium pojaw się ok 11-12, to kobitki będą już wolniejsze. Weź skierowanie. Bez skierowania pewnie więcej zapłacić ale to nie będą wielkie pieniądze.
    Jak chcesz się upewnić to zadzwonić 075 738 0000 i poproś o połączenie z laboratorium, Na bank AMH nie zrobią ale FSH tak:)

Madziulka lubi tę wiadomość

MisiaMisia
    rfxgdqk3jsp86isr.png
  • meggi29 Koleżanka

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zarodki nie przeksztalcily sie w blastocyste :((((((((((Juz ich nie ma.

W trakcie I ICSI
‹‹ 193 194 195 196 197 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ