X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

IVF

Oceń ten wątek:
  • MisiaMisia Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2014, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niby może i tak jest. Z drugiej strony było by to bardziej czerwone niż beżowe....chyba ...
    no ale będzie co ma być Kochane.
    Trzymam za Was kciuki!

meggi29 lubi tę wiadomość

MisiaMisia
    rfxgdqk3jsp86isr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2014, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czemu? ja miałam lekkie plamienie nawet krwi nie przypominalo, to było rok temu w 2 ciazy...jeden dzien takie lekkie jasne plamienie, poziej juz nic nie było a za 3 dni zaczeły sie bole i zawroty głowy...

• meggi29 Koleżanka

Wysłany: 13 kwietnia 2014, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki musi być dobrze :)

W trakcie I ICSI
    Jeśli szczęście jeszcze do Ciebie nie przyszło to znaczy,ze jest duże i idzie małymi krokami :)
  • MisiaMisia Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    czemu? ja miałam lekkie plamienie nawet krwi nie przypominalo, to było rok temu w 2 ciazy...jeden dzien takie lekkie jasne plamienie, poziej juz nic nie było a za 3 dni zaczeły sie bole i zawroty głowy...

No to w pewien sposób mnie uspokoiłaś. Buźka

kaarolaa lubi tę wiadomość

MisiaMisia
    rfxgdqk3jsp86isr.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochaniutkie prosze nie zamartwiajcie sie tylko pozytywnie myslcie. To teraz jest najwarzniejsze. Trzymam mocno kciuki za wasz i modle sie zeby Bog pozwolil wam zobaczyc upragnione dwie kreseczki :). Jestem dobrej mysli :)

kaarolaa, Moniaa lubią tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • meggi29 Koleżanka

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczekiwanie na telefon z kliniki ws.decyzji dot.mrozenia zarodkow

W trakcie I ICSI
    Jeśli szczęście jeszcze do Ciebie nie przyszło to znaczy,ze jest duże i idzie małymi krokami :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    meggi mocno trzymam kciuki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meggi kciuki :)

Dziewczyny a ja już mam koszmary związane z oczekiwaniem na decyzję sponsora :( Już bym chciała wiedzieć a tu jeszcze tydzień czekania jeśli zadzwonią o czasie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martusia wiem jak sie czujesz, sama to przechodziłam...o niczym nie myslałam tylko zastanawiałam sie czy nam sie uda...

bedzie dobrze zakwalifikuja Was :)

martusia1986, meggi29 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaarolaa dziękuję kochana za słowa wsparcia :)

Mąż mi cały czas powtarza żebym myślała pozytywnie że będzie wszystko dobrze i że się dostaniemy. Bym chciała mieć tyle optymizmu co on :)

• meggi29 Koleżanka

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochane dzięki :)
    martusia wiem,ze to są nerwy ale zobaczysz to tylko takie trzymanie w napięciu. uważam,ze wszystko zakończy się powodzeniem i niebawem wystartujecie :)

martusia1986 lubi tę wiadomość

W trakcie I ICSI
  • Madziulka Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was dziewczynki i zaciskam mocno kciuki,będzie dobrze.ja dzisiaj miałam jechać z mężem i zrobić kariotyp,ale niestety przełożyli mi na wtorek po świętach,nic nie idzie po mojej myśli i takim to sposobem siedzę w domu i leniuchuje bo wcześnie specjalnie sobie wzięłam wolne

meggi29, martusia1986 lubią tę wiadomość

relgh371ly1mtto9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bo facetowi jest troche łatwiej z tym wszystkim....

meggi29, martusia1986 lubią tę wiadomość

• meggi29 Koleżanka

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    popieram kaarole
    inna płeć mózgu

Madziulka coś wiem na temat tych badan,my tez przez to badanie mieliśmy opóźnione wszystko. Zycze Ci dużo wytrwałości ;)Bedze dobrze.

kaarolaa, martusia1986, Madziulka lubią tę wiadomość

W trakcie I ICSI
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję jesteście przekochane kochane :) Aż zaczęłam myśleć że będzie dobrze :)

Oj tak to prawda w tym wszystkim podziwiam go za spokój i że myśli optymistycznie:)

• Madziulka Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wytrwałości trzeba mi bardzo dużo bo czuje że stoję w miejscu,a miałam nadzieje że teraz to już będzie coraz lepiej.
    AMH i FSH miałam zrobić w 2-4 dniu cyklu i akurat wypadnie to na świeta,nie wiem czy gdzieś będzie laboratorium czynne.Porażka i znowu czekać do nastepnego cyklu

relgh371ly1mtto9.png
  • MisiaMisia Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulka wrote:
    Wytrwałości trzeba mi bardzo dużo bo czuje że stoję w miejscu,a miałam nadzieje że teraz to już będzie coraz lepiej.
    AMH i FSH miałam zrobić w 2-4 dniu cyklu i akurat wypadnie to na świeta,nie wiem czy gdzieś będzie laboratorium czynne.Porażka i znowu czekać do nastepnego cyklu

Skąd Jesteś? AMH możesz zrobić tak naprawdę w jakimkolwiek dniu cyklu. Dzień cyklu nie ma wpływu na wynik. Co do FSH - są tacy co zlecają nawet do 5 dnia.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2014, 11:31

MisiaMisia
    rfxgdqk3jsp86isr.png
  • Madziulka Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem z okolic Bolesławca,jakieś 100km od Wrocławia.Lekarz mi zlecił w tych dniach bo taki mają wymóg w przygotowaniu do in vitro.Już sama nie wiem co o tym myśleć

relgh371ly1mtto9.png
  • MisiaMisia Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulka wrote:
    Jestem z okolic Bolesławca,jakieś 100km od Wrocławia.Lekarz mi zlecił w tych dniach bo taki mają wymóg w przygotowaniu do in vitro.Już sama nie wiem co o tym myśleć

No to już Ci mówię jak to zrobić. AMH zrób Kochana w miejscu specjalistycznym np. w swojej klinice w jakimkolwiek dniu. Uwierz mi nie musisz robić AMH w konkretnym dniu cyklu. Mówi Ci to weteranka pracująca zresztą w branży medycznej z Lubym lekarzem u boku.
    Pozwoliłam sobie zatelefonować do Zespołu Opieki Zdrowotnej w Bolesławcu przy ul. Jeleniogórskiej 4. Powiedziałam, że moja siostra chce zrobić FSH ale wypada to w Święta. Prawdopodobnie będziesz musiała dopłacić z 8 zł bo to Święta. Nie musisz być na czczo. I najlepiej w laboratorium pojaw się ok 11-12, to kobitki będą już wolniejsze. Weź skierowanie. Bez skierowania pewnie więcej zapłacić ale to nie będą wielkie pieniądze.
    Jak chcesz się upewnić to zadzwonić 075 738 0000 i poproś o połączenie z laboratorium, Na bank AMH nie zrobią ale FSH tak:)

Madziulka lubi tę wiadomość

MisiaMisia
    rfxgdqk3jsp86isr.png
  • meggi29 Koleżanka

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zarodki nie przeksztalcily sie w blastocyste :((((((((((Juz ich nie ma.

W trakcie I ICSI
‹‹ 193 194 195 196 197 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ