IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Agi83 wrote:Dziewczyny siejemy zamęt... Jesli po 1.11 kliniki nie bedą działać w pl, to zamiast na wczasy do Egiptu lub Grecji (gdzie jest coraz bardziej niebezpiecznie) będziemy jeździć do Czech! Praga jest bardzo ładna. Moje walizki już spakowane... A i moze sie uda nam wykupić wycieczkę zbiorczą i dostaniemy niezły rabat
Takanijaka super!!!! Fajnie tak zobaczyć 2 kreseczki.Agi83, Mimbla lubią tę wiadomość
-
V. wrote:Te które mają swoje zarodki zamrożone w PL to raczej nie pojadą
Takanijaka gratulacje!Czemu nie ma się co cieszyć?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 11:44
W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. P.C.
-
Takanijaka wrote:Dziewczyny jednak nie wytrzymałam I zrobiłam sikańca I wyszła mocna druga kreska:) pewnie nie ma co sie cieszyć jeszcze ale to takie emocjonujące widzeć pozytywny test ciążowy
mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
Kochane ja właśnie leżę w łóżku po transferze. Podali mi jeden zarodek klasy 8b. Drugi taki sam zostawili do ewentualnego mrozenia.
No i mam już znowu doła , bo z ich jakością kiepsko ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 11:40
Moniaa, Mimbla, Agnieszka_A., lipa, Inska, gosia81, Libra lubią tę wiadomość
09.2015 - 1 ICSI
06.2016 -Mój Cud ❤
2017 - 2 ICSI - powrót po rodzeństwo-nieudany
2018 - 3 ICSI -
Agi83, a w przerwie między stymulacjami i transferami - mogłybyśmy pić dużo czeskiego piwa
.
To pozwoliłoby nam się "wyluzować"...
A przecież znacie tą frazę że >>należy przestać myśleć w kółko o staraniach, wtedy na pewno się uda<<!! No więc właśnie.
Czeskie piwo niefiltrowane z prawdziwym chmielem w cenie 15 koron/ duża butelka, na pewno nam się należy i naszym mężom też. A nie tylko jakiś tam, tani Utrogestan, przyjazne kliniki i respektowanie podstawowych praw (kobiety i mężczyzny) do rozrodu...
Agi83, Anatolka, Libra, Kava, Beata.D lubią tę wiadomość
-
Pola7 wrote:Kochane ja właśnie leżę w łóżku po transferze. Podali mi jeden zarodek klasy 8b. Drugi taki sam zostawili do ewentualnego mrozenia.
No i mam już znowu doła , bo z ich jakością kiepsko ...
Nie dołuj się Pola, trzymam kciuki, teraz odpoczywaj i ciesz się tym co jest. Może być tylko lepiej. Naprawdę.Pola7 lubi tę wiadomość
-
Mimbla wrote:Agi83, a w przerwie między stymulacjami i transferami - mogłybyśmy pić dużo czeskiego piwa
.
To pozwoliłoby nam się "wyluzować"...
A przecież znacie tą frazę że >>należy przestać myśleć w kółko o staraniach, wtedy na pewno się uda<<!! No więc właśnie.
Czeskie piwo niefiltrowane z prawdziwym chmielem w cenie 15 koron/ duża butelka, na pewno nam się należy i naszym mężom też. A nie tylko jakiś tam, tani Utrogestan, przyjazne kliniki i respektowanie podstawowych praw (kobiety i mężczyzny) do rozrodu...
A tak nawiasem mówiąc... Znamy sie na tym forum "jak łyse konie" wiec impreza mogłaby być udanaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 11:45
Mimbla, Libra, Konwalia, Beata.D lubią tę wiadomość
-
Agi, z tego co czytałam Brytole wiedzą że czeska mentalność i system prawny są bardziej przewidywalne niż w Polsce i są udziałowcami wielu klinik. Opłaca się Brytyjczykom, Czechom.. i krzyże nie wiszą w salach do oddawania nasienia, jak w przywołanym linku z Gazety Prawnej...Państwo na tym zarabia i wszyscy są zadowoleni.
http://www.yourivfjourney.com/ivf-in-czech-republic/
Agi83, mysza89, Libra, Kava lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mimbla wrote:Agi, z tego co czytałam Brytole wiedzą że czeska mentalność i system prawny są bardziej przewidywalne niż w Polsce i są udziałowcami wielu klinik. Opłaca się Brytyjczykom, Czechom.. i krzyże nie wiszą w salach do oddawania nasienia, jak w przywołanym linku z Gazety Prawnej...Państwo na tym zarabia i wszyscy są zadowoleni.
http://www.yourivfjourney.com/ivf-in-czech-republic/Evaa, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak apropo- komus tu ostatnio mówiłam, że nordtest jest czulszy, ale padło twierdzenie, że nie. Sprawdziłam- ma czułość 10, nie 25 i w przeciwieństwie do pepino-srepino i allegrowych dziesiątek pokazuje ładne kreski wcześniej niż testy 25
Agi83, shooa lubią tę wiadomość
-
Wyniki z dzis beta 831,7 progesteron 11,09
Agnieszka_A., Selena, kkisia, Evaa, myszaaa, Agi83, Tilka, mysza89, sylwiaśta159, Takanijaka, Asiula86, iga 79, Karolina1111, Inska, Anatolka, aneczka2015, shooa, Reni, gosia81, SzewskaPasja, Tosia 1981, Libra, lipa, Asienka1184, zai2014, Mimbla, Kava, triss, Mimi86, mia6, Moniaa, La-mia, MałaMi83, justa1234, asieńka, Beata.D, józefka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny