IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
sylwiaśta159 wrote:lipa to Ty zaraz też zaczniesz stymulację
) snem się nie przejmuj- to tylko GŁUPI sen...
nie przejmuje sie snami, ale one tylko pokazują, co mi teraz w duszy gra
no zacznę mam nadzieję, jak wszystko jutro bedzie ok.Libra lubi tę wiadomość
-
Mia... Mi się po pierwszym transferze śniły dwie kreski na teście i dupa z tego wyszła. Teraz nic mi się nie śni może to i dobrze...
mia6, Mimbla lubią tę wiadomość
czerwiec 2015 - ICSI 2BB nieudane
wrzesień 2015 - crio Kropka 1BC
1 luty 2016 punkcja - 2 blastusie 1BB i 2BB tym razem musi się udać!
Maj 2016 - zaczynamy 3 cykl rządówki, oby szczęśliwy. -
Ja czekam za beta. Cos czuje spadek formy.... Zoladek mnie boli ,w nocy sapc dzis nie moglam. Brzuch przslestal bolec i mam paranoje ze sie dzudzia nie rozwija. Ryczec mi sie znowu chce, ogolnie dramat. Mam zle przeczucia... Byle do 14
Czekamy na Mikołaja ❤ -
Aneczka! Nie myśl tak! Musi być dobrze ❤
aneczka2015 lubi tę wiadomość
czerwiec 2015 - ICSI 2BB nieudane
wrzesień 2015 - crio Kropka 1BC
1 luty 2016 punkcja - 2 blastusie 1BB i 2BB tym razem musi się udać!
Maj 2016 - zaczynamy 3 cykl rządówki, oby szczęśliwy. -
aneczka2015 wrote:Dziewczyny wczoraj sie mocno zdenerwowałam i nie wiem czemu ale dziś wstalam rano, jak reka odjal waszystkie objawy. Czy to mozliwe ze przez stres starcilam wczoraj moje malenstwo?
na drugi dzień zero objawów... nic, null... A u mnie masa złości na samą siebie, jak mogłam tak nieodpowiedzialnie postąpić i dodatkowo całym stresem się nakręcić... I do dziś nie posiadam zadnych objawów! oprócz paru kilo na plusie i tego że od około 3 dni Malutka puka do mnie regularnie!!!
Wiem że i tak stres jest stresem, zawsze trochę zmniejsza się po każdej wizycie ale wzmaga się tuż przed kolejną...
I jak już mamy dzieciaczka to zawsze nas coś będzie stresowało...
TAKA JUŻ ROLA MATEK ...aneczka2015, mia6, Libra, Kava, Beata.D, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Moniaa wrote:ojj jakbym czytała siebie.. nawet dziewczynom wspominałam że jakoś na przełomie 8 tygodnia miałąm taką kłótnię z mężem, odbywającą się w domu... ale sąsiedzi z działek pobocznych tez na pewno ją słyszeli... hehe... nerw mi naruszył przeokropnie aż mi się krew zagotowała
na drugi dzień zero objawów... nic, null... A u mnie masa złości na samą siebie, jak mogłam tak nieodpowiedzialnie postąpić i dodatkowo całym stresem się nakręcić... I do dziś nie posiadam zadnych objawów! oprócz paru kilo na plusie i tego że od około 3 dni Malutka puka do mnie regularnie!!!
Wiem że i tak stres jest stresem, zawsze trochę zmniejsza się po każdej wizycie ale wzmaga się tuż przed kolejną...
I jak już mamy dzieciaczka to zawsze nas coś będzie stresowało...
TAKA JUŻ ROLA MATEK ...
Cos o tej klotni z mezem tez bym sie wypowiedziala ale nie chce was nudzic małżeńskimi klotniami. Ale nie piwiem cisnienie mi poszlo. Mam tylko nadzieje za maluch ma sie dobrze ... Jeszcze godzina i sie dowiem
Czekamy na Mikołaja ❤ -
nick nieaktualnymaryska90 wrote:Mia... Mi się po pierwszym transferze śniły dwie kreski na teście i dupa z tego wyszła. Teraz nic mi się nie śni może to i dobrze...
mia6, Agi83, Kava, Beata.D, gosia81, mrth666, Konwalia, Mimbla lubią tę wiadomość
-
My właśnie wracamy z Poznania z poradni genetycznej. Na nfz zrobili nam kariotypy i mężowi mutacje mukowiscydozy. Afz czy azf heh. musimy dokupić...
uf chociaż coś w na nfz.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 13:16
Moniaa, Libra, mia6, Mimbla lubią tę wiadomość
Gameta Rzgów
III procedury ivf. (4 mrozaczki)
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
Leoś 1580g i Laura 1420g. -
aneczka2015 wrote:Cos o tej klotni z mezem tez bym sie wypowiedziala ale nie chce was nudzic małżeńskimi klotniami. Ale nie piwiem cisnienie mi poszlo. Mam tylko nadzieje za maluch ma sie dobrze ... Jeszcze godzina i sie dowiem
to zapraszam na priv... aktualnie jestem bezczynna i leniwa... więc tylko surfuję po necie hehe
-
Dziewczyny moja beta 175:)
Moniaa, maryska90, V., Evaa, takasobieja, Kava, lipa, mia6, Libra, aneczka2015, triss, czarownica_tea, kuciak, Beata.D, Agnieszka_A., sylwiaśta159, renieczka, gosia81, myszaaa, Różyczka, Kala 1980, Torunianka, magic1, Madzia82, Anna255, mrth666, Mimi86, iga 79, kkisia, Konwalia, Anuszka, pabelka88, Agi83, SzewskaPasja, Piggy, justa1234, Anko:-), MałaMi83, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLibra wrote:Widzę, że dziś dzień dziwnych snów. Mi się śniła duża kura. Po krotce - przyczepiła sie do mnie i mimo, ze ją odganiałam, to wszędzie znosiła jaja. Z tych jaj lęgły sie kurczaki i w mig miałam ich cale podwórko. Zastanawiałam się, co z nimi począć. Na to mój babcia stwierdziła, że będziemy miec swojskie kury na obiad
Aneczka bedzie piekna beta
Takanijaka piekna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 14:33
Libra lubi tę wiadomość
-
laski moja beta 404,1. ale zanipokoil mnie progesteron 29,63. spadl mi i nie wiem co robic a dawki biore końskie. chyba przez to moje ryczenie od samego rana mi spadl. kochane biore luteine 200 3*2 i pod jezyk 50 3*2. i dotego estrofem. ratujcie co z tym progesteronem?
gosia81, Libra, Agi83, justa1234 lubią tę wiadomość
Czekamy na Mikołaja ❤