X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

IVF

Oceń ten wątek:
  • lipa Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwiaśta159 wrote:
    lipa to Ty zaraz też zaczniesz stymulację :)) snem się nie przejmuj- to tylko GŁUPI sen... :)

nie przejmuje sie snami, ale one tylko pokazują, co mi teraz w duszy gra :)
    no zacznę mam nadzieję, jak wszystko jutro bedzie ok.

Libra lubi tę wiadomość

age.png
  • maryska90 Przyjaciółka

Wysłany: 2 października 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mia... Mi się po pierwszym transferze śniły dwie kreski na teście i dupa z tego wyszła. Teraz nic mi się nie śni może to i dobrze...

mia6, Mimbla lubią tę wiadomość

czerwiec 2015 - ICSI 2BB nieudane :(
    wrzesień 2015 - crio Kropka 1BC
    1 luty 2016 punkcja - 2 blastusie 1BB i 2BB tym razem musi się udać!
    Maj 2016 - zaczynamy 3 cykl rządówki, oby szczęśliwy.
  • aneczka2015 Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czekam za beta. Cos czuje spadek formy.... Zoladek mnie boli ,w nocy sapc dzis nie moglam. Brzuch przslestal bolec i mam paranoje ze sie dzudzia nie rozwija. Ryczec mi sie znowu chce, ogolnie dramat. Mam zle przeczucia... Byle do 14

5djy9n73ymelpgus.png
    Czekamy na Mikołaja ❤
  • Evaa Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 21:11

mia6 lubi tę wiadomość

,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn
  • maryska90 Przyjaciółka

Wysłany: 2 października 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneczka! Nie myśl tak! Musi być dobrze ❤

aneczka2015 lubi tę wiadomość

• Moniaa Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aneczka2015 wrote:
    Dziewczyny wczoraj sie mocno zdenerwowałam i nie wiem czemu ale dziś wstalam rano, jak reka odjal waszystkie objawy. Czy to mozliwe ze przez stres starcilam wczoraj moje malenstwo?
    ojj jakbym czytała siebie.. nawet dziewczynom wspominałam że jakoś na przełomie 8 tygodnia miałąm taką kłótnię z mężem, odbywającą się w domu... ale sąsiedzi z działek pobocznych tez na pewno ją słyszeli... hehe... nerw mi naruszył przeokropnie aż mi się krew zagotowała :P na drugi dzień zero objawów... nic, null... A u mnie masa złości na samą siebie, jak mogłam tak nieodpowiedzialnie postąpić i dodatkowo całym stresem się nakręcić... I do dziś nie posiadam zadnych objawów! oprócz paru kilo na plusie i tego że od około 3 dni Malutka puka do mnie regularnie!!!
    Wiem że i tak stres jest stresem, zawsze trochę zmniejsza się po każdej wizycie ale wzmaga się tuż przed kolejną...

I jak już mamy dzieciaczka to zawsze nas coś będzie stresowało...

TAKA JUŻ ROLA MATEK ...

aneczka2015, mia6, Libra, Kava, Beata.D, Mimbla lubią tę wiadomość

• mia6 Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneczka - nie pozwalam negatywnie myśleć! Będzie piękna beta! :)

Evaa - myślę, że marsz nie zaszkodzi i może być dopóki pęcherzyki mocno nie urosną i nie zaczną o sobie dawać znać ;)

aneczka2015, Libra, Evaa lubią tę wiadomość

ckai3e3kq5o7xu9o.png

• aneczka2015 Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniaa wrote:
    ojj jakbym czytała siebie.. nawet dziewczynom wspominałam że jakoś na przełomie 8 tygodnia miałąm taką kłótnię z mężem, odbywającą się w domu... ale sąsiedzi z działek pobocznych tez na pewno ją słyszeli... hehe... nerw mi naruszył przeokropnie aż mi się krew zagotowała :P na drugi dzień zero objawów... nic, null... A u mnie masa złości na samą siebie, jak mogłam tak nieodpowiedzialnie postąpić i dodatkowo całym stresem się nakręcić... I do dziś nie posiadam zadnych objawów! oprócz paru kilo na plusie i tego że od około 3 dni Malutka puka do mnie regularnie!!!
    Wiem że i tak stres jest stresem, zawsze trochę zmniejsza się po każdej wizycie ale wzmaga się tuż przed kolejną...

I jak już mamy dzieciaczka to zawsze nas coś będzie stresowało...

TAKA JUŻ ROLA MATEK ...

Cos o tej klotni z mezem tez bym sie wypowiedziala ale nie chce was nudzic małżeńskimi klotniami. Ale nie piwiem cisnienie mi poszlo. Mam tylko nadzieje za maluch ma sie dobrze ... Jeszcze godzina i sie dowiem

5djy9n73ymelpgus.png
    Czekamy na Mikołaja ❤
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maryska90 wrote:
    Mia... Mi się po pierwszym transferze śniły dwie kreski na teście i dupa z tego wyszła. Teraz nic mi się nie śni może to i dobrze...
    Widzę, że dziś dzień dziwnych snów. Mi się śniła duża kura. Po krotce - przyczepiła sie do mnie i mimo, ze ją odganiałam, to wszędzie znosiła jaja. Z tych jaj lęgły sie kurczaki i w mig miałam ich cale podwórko. Zastanawiałam się, co z nimi począć. Na to mój babcia stwierdziła, że będziemy miec swojskie kury na obiad :)

mia6, Agi83, Kava, Beata.D, gosia81, mrth666, Konwalia, Mimbla lubią tę wiadomość

• takasobieja Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My właśnie wracamy z Poznania z poradni genetycznej. Na nfz zrobili nam kariotypy i mężowi mutacje mukowiscydozy. Afz czy azf heh. musimy dokupić... :) uf chociaż coś w na nfz.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 13:16

Moniaa, Libra, mia6, Mimbla lubią tę wiadomość

Gameta Rzgów
    III procedury ivf. (4 mrozaczki :))
    4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897 ;)
    08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
    Leoś 1580g i Laura 1420g. <3
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aneczka2015 wrote:
    Cos o tej klotni z mezem tez bym sie wypowiedziala ale nie chce was nudzic małżeńskimi klotniami. Ale nie piwiem cisnienie mi poszlo. Mam tylko nadzieje za maluch ma sie dobrze ... Jeszcze godzina i sie dowiem
    Jak chcesz sie wypisać :P to zapraszam na priv... aktualnie jestem bezczynna i leniwa... więc tylko surfuję po necie hehe :)

• Takanijaka Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny moja beta 175:)

Moniaa, maryska90, V., Evaa, takasobieja, Kava, lipa, mia6, Libra, aneczka2015, triss, czarownica_tea, kuciak, Beata.D, Agnieszka_A., sylwiaśta159, renieczka, gosia81, myszaaa, Różyczka, Kala 1980, Torunianka, magic1, Madzia82, Anna255, mrth666, Mimi86, iga 79, kkisia, Konwalia, Anuszka, pabelka88, Agi83, SzewskaPasja, Piggy, justa1234, Anko:-), MałaMi83, Mimbla lubią tę wiadomość

f2w3kw7ipvto76dt.png

Podwójna mama :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Widzę, że dziś dzień dziwnych snów. Mi się śniła duża kura. Po krotce - przyczepiła sie do mnie i mimo, ze ją odganiałam, to wszędzie znosiła jaja. Z tych jaj lęgły sie kurczaki i w mig miałam ich cale podwórko. Zastanawiałam się, co z nimi począć. Na to mój babcia stwierdziła, że będziemy miec swojskie kury na obiad :)
    Padlam :D

Aneczka bedzie piekna beta :)
    Takanijaka piekna :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 14:33

Libra lubi tę wiadomość

• maryska90 Przyjaciółka

Wysłany: 2 października 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taka nijaka super!!!!

Takanijaka lubi tę wiadomość

• Evaa Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 21:11

,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn
  • Eliz Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takanijaka wrote:

Jest pięknie :)

Z udanego ivf wyszła cudowna dziewczynka urodzona 2 maja 2016 - Nadia :) Mój mały wielki cud, moja wielka miłość <3

• mia6 Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takanijaka wrote:

Gratulacje!! Niech dalej pięknie rośnie! :)

ckai3e3kq5o7xu9o.png

• aneczka2015 Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    laski moja beta 404,1. ale zanipokoil mnie progesteron 29,63. spadl mi i nie wiem co robic a dawki biore końskie. chyba przez to moje ryczenie od samego rana mi spadl. kochane biore luteine 200 3*2 i pod jezyk 50 3*2. i dotego estrofem. ratujcie co z tym progesteronem?

gosia81, Libra, Agi83, justa1234 lubią tę wiadomość

5djy9n73ymelpgus.png
    Czekamy na Mikołaja ❤
  • aneczka2015 Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takanijaka wrote:
    Pięknie kochana :)

5djy9n73ymelpgus.png
    Czekamy na Mikołaja ❤
  • mia6 Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneczko z progesteronem nie poradzę bo się nie znam, ale jak się bardzo martwisz, to może przedzwoń do kliniki? A beta piękna :) wiedziałam, że tak będzie :)

aneczka2015 lubi tę wiadomość

ckai3e3kq5o7xu9o.png

‹‹ 1963 1964 1965 1966 1967 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ