X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

IVF

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochane ogłaszam wszem i wobec, ze rano o 6 robiac test zobaczyłam os razu II kreseczki :) dzisiaj wybiore sie jeszcze na bete, wynik bedzie jutro.

niecierpliwa, mala29_, Beata.D, MisiaMisia, martusia1986, Moniaa, meggi29, Madziulka, Spero, malinka1984, agniesia2569, gosia81, Violik lubią tę wiadomość

• niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fantastyczna wiadomosc kaarolaa!! Az mi lzy stanely w oczach! :)

kaarolaa, mala29_ lubią tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaarolaa kciuki mocno zacisniete &&&&&&&&&&&&&&&&&& <3.

kaarolaa lubi tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaarolaa super wiadomosc az mi sie chce skakac z radosci choc nie moge bo w aucie siedze. Kurcze tak ogromnie sie ciesze az cie sciskam i caluje wirtualnie :* :* :* :* :*. JE JE JE MAMY FASOLKE I TO NA SWIETA :):) :)

kaarolaa, MisiaMisia, niecierpliwa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mowiłam kochane, ze zaczne sypac fasolkami, a teraz dziewczyny Wy idziecie za mna :) bede podawała Wam wiruski :)

Moniaa, niecierpliwa, Madziulka, Spero, gosia81 lubią tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaarolaa to rozsylaj wirusi i zarazaj :)
    U mnie juz niedlugo do transferu 22 mam miec usg robione :).

kaarolaa, MisiaMisia, niecierpliwa, Madziulka, Spero lubią tę wiadomość

• Beata.D Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yupi :) Gratuluje Kaarolaa! Ciesze sie bardzo ze Ci sie udalo,teraz dbaj o was :) Zycze Ci spokojnego ciazowania i rozsylaj wiruski i zarazaj :D

• MisiaMisia Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I tutaj Ci jeszcze raz gratuluję Kaarolaa. To przepiękna wiadomość. Dbaj o siebie.

Ja testuję z krwi w piątek ale coś nie czuję, żeby się zmieniło. Koleżanka mi powtarza, że ona nic nie czuła jak była w ciążach.

Buzia Wszystkim i Tobie Kaarolaa dziś szczególnie! Koniecznie zrób dzisiaj dla siebie coś przyjemnego :)
    <3

niecierpliwa lubi tę wiadomość

MisiaMisia
    rfxgdqk3jsp86isr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O jejciu jaka cudowna wiadomość :) :)

Kaarolaaa ogromne gratulacje cieszę się razem z Tobą :) :)

• Moniaa Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolaa będzie betka rosła ze ho ho !!! :) Mega zaciesz pojawił się na mojej buzi, kiedy to po ciężkiej nocy przeczytałam tę cudowną wiadomość :)

A u mnie cisza z tego Kriobanku. Dziś nad samiutkim ranem nadeszła @ także ten cykl chyba pójdzie na straty :)

• niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia bez pesymistycznych wizji bo w piatek bedziemy szalec z radosci razem z Toba!;)

MisiaMisia, kaarolaa lubią tę wiadomość

• Beata.D Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia prosze mi tu nie swirowac(nu,nu) w piatek betka bedzie wysoka,zobaczysz! :) kciukaski &&&& <3

• aaana Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolaaa CUDOWNIE!!! Gratuluje!! Od rana o Tobie mysle. Znow sie wzruszylam ;(

A nie mowilam, ze wszystko bedzie dobrze! Rozpoczelas serie dobrych wiesci :*

Misia Ty jestes nastepna, wiec rowniez bez marudzenia prosze!

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniaa wrote:
    Karolaa będzie betka rosła ze ho ho !!! :) Mega zaciesz pojawił się na mojej buzi, kiedy to po ciężkiej nocy przeczytałam tę cudowną wiadomość :)

A u mnie cisza z tego Kriobanku. Dziś nad samiutkim ranem nadeszła @ także ten cykl chyba pójdzie na straty :)

Moniaa u mnie też dalej cisza więc chyba nic z tego nie będzie..

A kiedy mieli się do Ciebie odzewać ?

• Moniaa Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lekarka mówiła że za 2 tygodnie jakieś, a one minęły w poniedziałek. No i takoo nie wiem czy może do niej zadzwonić i zapytać się co i jak. Czy jeszcze poczekać.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana to dzwoń i podpytaj :)

Czekam na wieści :) i powodzenia :) :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolka gratulacje Kochana!!!!!! Super wiadomości! Strasznie się cieszę!!! :)
    To teraz prosimy o wiruski ciążowe :)

Rany Dziewczynki jak Wy to robicie, że za 1 razem Wam się udaje???? też tak chcę!

Karolka napisz mi tu wszystko jakie miałaś zalecenia po transferze, co brałaś, czy dużo leżałaś itd :) muszę wszystko wiedzieć ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 11:21

• meggi29 Koleżanka

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaarolaa hip hip hurrrrrra :)Mamy pierwszego maluszka :)Serdecznie gratuluje .Takie optymistyczne wiesci sa Nam tu na forum bardzo potrzebne :))))
    Misia wiecej optymizmu :)))))Uda sie ,bedzie dobrze :)

W trakcie I ICSI
    Jeśli szczęście jeszcze do Ciebie nie przyszło to znaczy,ze jest duże i idzie małymi krokami :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia :)
    moje zalecenia wg mnie były zwyczajne, nic specjalnego, ale moge powiedziec...
    dostałam zastrzyk w tyłek z relanium i przeciwskurczowego, czekałam godzine, przyszła lekarka i mowi "szybko, szybko bo tam juz zarodek czeka na mamusie, jest ładny musi sie udac" i zaraz sie przebrałam w koszulke i czekałam...po 11 miałam transfer...podczas zabiegu miałam lerzec wyluzowana, rece wzdłuz ciała, głowa nisko...troszke był problem z podaniem, pani doktor sie musiała nagimnastykowac zeby Kropka umiescic gdzie trzeba :) ale w koncu sie udało, musiałam delikatnie przejsc na 2 łózko, przewiezli mnie na sale po....tam 2 godziny lezenia, bez ruchu, głowa prosto, rece wzdłuz ciała, zero smiechu...w domu lezałam 2 dni...pozniej nic nie dzwigałam, raczej uwazałam na siebie, i zero sportu taki miałam nakaz...

a przed punkcja dostałam czopki dowcipne 3 sztuki i antybiotyk na 5 dni...zaraz po punkcji Lutinus 3x1 i tak go biore az do teraz....dodatkowo kupiłam sobie magnez i nospe, kwas foliowy biore juz kilka lat...to by było na tyle...Sa pytania???

agniesia2569, gosia81, Beata.D lubią tę wiadomość

• niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak kaarolaa ja mam jedno skad czerpiesz wiare i pozytywne nastawienie, bo ono bilo od Ciebie od samego poczatku i mysle, ze w duzej mierze to tez klucz do tego SUKCESU, ktory mieszka w Tobie!

‹‹ 196 197 198 199 200 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ