IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykochane ogłaszam wszem i wobec, ze rano o 6 robiac test zobaczyłam os razu II kreseczki
dzisiaj wybiore sie jeszcze na bete, wynik bedzie jutro.
niecierpliwa, nick nieaktualny, Beata.D, MisiaMisia, nick nieaktualny, Moniaa, meggi29, Madziulka, nick nieaktualny, malinka1984, agniesia2569, gosia81, Violik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaarolaa super wiadomosc az mi sie chce skakac z radosci choc nie moge bo w aucie siedze. Kurcze tak ogromnie sie ciesze az cie sciskam i caluje wirtualnie :* :* :* :* :*. JE JE JE MAMY FASOLKE I TO NA SWIETA

nick nieaktualny, MisiaMisia, niecierpliwa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
I tutaj Ci jeszcze raz gratuluję Kaarolaa. To przepiękna wiadomość. Dbaj o siebie.
Ja testuję z krwi w piątek ale coś nie czuję, żeby się zmieniło. Koleżanka mi powtarza, że ona nic nie czuła jak była w ciążach.
Buzia Wszystkim i Tobie Kaarolaa dziś szczególnie! Koniecznie zrób dzisiaj dla siebie coś przyjemnego

niecierpliwa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karolaa będzie betka rosła ze ho ho !!!
Mega zaciesz pojawił się na mojej buzi, kiedy to po ciężkiej nocy przeczytałam tę cudowną wiadomość 
A u mnie cisza z tego Kriobanku. Dziś nad samiutkim ranem nadeszła @ także ten cykl chyba pójdzie na straty
-
Karolaaa CUDOWNIE!!! Gratuluje!! Od rana o Tobie mysle. Znow sie wzruszylam ;(
A nie mowilam, ze wszystko bedzie dobrze! Rozpoczelas serie dobrych wiesci :*
Misia Ty jestes nastepna, wiec rowniez bez marudzenia prosze!
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoniaa wrote:Karolaa będzie betka rosła ze ho ho !!!
Mega zaciesz pojawił się na mojej buzi, kiedy to po ciężkiej nocy przeczytałam tę cudowną wiadomość 
A u mnie cisza z tego Kriobanku. Dziś nad samiutkim ranem nadeszła @ także ten cykl chyba pójdzie na straty
Moniaa u mnie też dalej cisza więc chyba nic z tego nie będzie..
A kiedy mieli się do Ciebie odzewać ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarolka gratulacje Kochana!!!!!! Super wiadomości! Strasznie się cieszę!!!

To teraz prosimy o wiruski ciążowe
Rany Dziewczynki jak Wy to robicie, że za 1 razem Wam się udaje???? też tak chcę!
Karolka napisz mi tu wszystko jakie miałaś zalecenia po transferze, co brałaś, czy dużo leżałaś itd
muszę wszystko wiedzieć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 11:21
-
Kaarolaa hip hip hurrrrrra :)Mamy pierwszego maluszka :)Serdecznie gratuluje .Takie optymistyczne wiesci sa Nam tu na forum bardzo potrzebne
)))
Misia wiecej optymizmu
))))Uda sie ,bedzie dobrze
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
W trakcie I ICSI
Jeśli szczęście jeszcze do Ciebie nie przyszło to znaczy,ze jest duże i idzie małymi krokami
-
nick nieaktualnyNusia

moje zalecenia wg mnie były zwyczajne, nic specjalnego, ale moge powiedziec...
dostałam zastrzyk w tyłek z relanium i przeciwskurczowego, czekałam godzine, przyszła lekarka i mowi "szybko, szybko bo tam juz zarodek czeka na mamusie, jest ładny musi sie udac" i zaraz sie przebrałam w koszulke i czekałam...po 11 miałam transfer...podczas zabiegu miałam lerzec wyluzowana, rece wzdłuz ciała, głowa nisko...troszke był problem z podaniem, pani doktor sie musiała nagimnastykowac zeby Kropka umiescic gdzie trzeba
ale w koncu sie udało, musiałam delikatnie przejsc na 2 łózko, przewiezli mnie na sale po....tam 2 godziny lezenia, bez ruchu, głowa prosto, rece wzdłuz ciała, zero smiechu...w domu lezałam 2 dni...pozniej nic nie dzwigałam, raczej uwazałam na siebie, i zero sportu taki miałam nakaz...
a przed punkcja dostałam czopki dowcipne 3 sztuki i antybiotyk na 5 dni...zaraz po punkcji Lutinus 3x1 i tak go biore az do teraz....dodatkowo kupiłam sobie magnez i nospe, kwas foliowy biore juz kilka lat...to by było na tyle...Sa pytania???
agniesia2569, gosia81, Beata.D lubią tę wiadomość