IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykochane ogłaszam wszem i wobec, ze rano o 6 robiac test zobaczyłam os razu II kreseczki dzisiaj wybiore sie jeszcze na bete, wynik bedzie jutro.
niecierpliwa, mala29_, Beata.D, MisiaMisia, martusia1986, Moniaa, meggi29, Madziulka, Spero, malinka1984, agniesia2569, gosia81, Violik lubią tę wiadomość
-
Kaarolaa super wiadomosc az mi sie chce skakac z radosci choc nie moge bo w aucie siedze. Kurcze tak ogromnie sie ciesze az cie sciskam i caluje wirtualnie :* :* :* :* :*. JE JE JE MAMY FASOLKE I TO NA SWIETA
kaarolaa, MisiaMisia, niecierpliwa lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualny
-
I tutaj Ci jeszcze raz gratuluję Kaarolaa. To przepiękna wiadomość. Dbaj o siebie.
Ja testuję z krwi w piątek ale coś nie czuję, żeby się zmieniło. Koleżanka mi powtarza, że ona nic nie czuła jak była w ciążach.
Buzia Wszystkim i Tobie Kaarolaa dziś szczególnie! Koniecznie zrób dzisiaj dla siebie coś przyjemnego
niecierpliwa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karolaa będzie betka rosła ze ho ho !!! Mega zaciesz pojawił się na mojej buzi, kiedy to po ciężkiej nocy przeczytałam tę cudowną wiadomość
A u mnie cisza z tego Kriobanku. Dziś nad samiutkim ranem nadeszła @ także ten cykl chyba pójdzie na straty -
Karolaaa CUDOWNIE!!! Gratuluje!! Od rana o Tobie mysle. Znow sie wzruszylam ;(
A nie mowilam, ze wszystko bedzie dobrze! Rozpoczelas serie dobrych wiesci :*
Misia Ty jestes nastepna, wiec rowniez bez marudzenia prosze!
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoniaa wrote:Karolaa będzie betka rosła ze ho ho !!! Mega zaciesz pojawił się na mojej buzi, kiedy to po ciężkiej nocy przeczytałam tę cudowną wiadomość
A u mnie cisza z tego Kriobanku. Dziś nad samiutkim ranem nadeszła @ także ten cykl chyba pójdzie na straty
Moniaa u mnie też dalej cisza więc chyba nic z tego nie będzie..
A kiedy mieli się do Ciebie odzewać ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarolka gratulacje Kochana!!!!!! Super wiadomości! Strasznie się cieszę!!!
To teraz prosimy o wiruski ciążowe
Rany Dziewczynki jak Wy to robicie, że za 1 razem Wam się udaje???? też tak chcę!
Karolka napisz mi tu wszystko jakie miałaś zalecenia po transferze, co brałaś, czy dużo leżałaś itd muszę wszystko wiedziećWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 11:21
-
Kaarolaa hip hip hurrrrrra :)Mamy pierwszego maluszka :)Serdecznie gratuluje .Takie optymistyczne wiesci sa Nam tu na forum bardzo potrzebne )))
Misia wiecej optymizmu ))))Uda sie ,bedzie dobrzekaarolaa lubi tę wiadomość
W trakcie I ICSI
Jeśli szczęście jeszcze do Ciebie nie przyszło to znaczy,ze jest duże i idzie małymi krokami -
nick nieaktualnyNusia
moje zalecenia wg mnie były zwyczajne, nic specjalnego, ale moge powiedziec...
dostałam zastrzyk w tyłek z relanium i przeciwskurczowego, czekałam godzine, przyszła lekarka i mowi "szybko, szybko bo tam juz zarodek czeka na mamusie, jest ładny musi sie udac" i zaraz sie przebrałam w koszulke i czekałam...po 11 miałam transfer...podczas zabiegu miałam lerzec wyluzowana, rece wzdłuz ciała, głowa nisko...troszke był problem z podaniem, pani doktor sie musiała nagimnastykowac zeby Kropka umiescic gdzie trzeba ale w koncu sie udało, musiałam delikatnie przejsc na 2 łózko, przewiezli mnie na sale po....tam 2 godziny lezenia, bez ruchu, głowa prosto, rece wzdłuz ciała, zero smiechu...w domu lezałam 2 dni...pozniej nic nie dzwigałam, raczej uwazałam na siebie, i zero sportu taki miałam nakaz...
a przed punkcja dostałam czopki dowcipne 3 sztuki i antybiotyk na 5 dni...zaraz po punkcji Lutinus 3x1 i tak go biore az do teraz....dodatkowo kupiłam sobie magnez i nospe, kwas foliowy biore juz kilka lat...to by było na tyle...Sa pytania???agniesia2569, gosia81, Beata.D lubią tę wiadomość