X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

IVF

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochane ogłaszam wszem i wobec, ze rano o 6 robiac test zobaczyłam os razu II kreseczki :) dzisiaj wybiore sie jeszcze na bete, wynik bedzie jutro.

niecierpliwa, mala29_, Beata.D, MisiaMisia, martusia1986, Moniaa, meggi29, Madziulka, Spero, malinka1984, agniesia2569, gosia81, Violik lubią tę wiadomość

• niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fantastyczna wiadomosc kaarolaa!! Az mi lzy stanely w oczach! :)

kaarolaa, mala29_ lubią tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaarolaa kciuki mocno zacisniete &&&&&&&&&&&&&&&&&& <3.

kaarolaa lubi tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaarolaa super wiadomosc az mi sie chce skakac z radosci choc nie moge bo w aucie siedze. Kurcze tak ogromnie sie ciesze az cie sciskam i caluje wirtualnie :* :* :* :* :*. JE JE JE MAMY FASOLKE I TO NA SWIETA :):) :)

kaarolaa, MisiaMisia, niecierpliwa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mowiłam kochane, ze zaczne sypac fasolkami, a teraz dziewczyny Wy idziecie za mna :) bede podawała Wam wiruski :)

Moniaa, niecierpliwa, Madziulka, Spero, gosia81 lubią tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaarolaa to rozsylaj wirusi i zarazaj :)
    U mnie juz niedlugo do transferu 22 mam miec usg robione :).

kaarolaa, MisiaMisia, niecierpliwa, Madziulka, Spero lubią tę wiadomość

• Beata.D Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yupi :) Gratuluje Kaarolaa! Ciesze sie bardzo ze Ci sie udalo,teraz dbaj o was :) Zycze Ci spokojnego ciazowania i rozsylaj wiruski i zarazaj :D

• MisiaMisia Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I tutaj Ci jeszcze raz gratuluję Kaarolaa. To przepiękna wiadomość. Dbaj o siebie.

Ja testuję z krwi w piątek ale coś nie czuję, żeby się zmieniło. Koleżanka mi powtarza, że ona nic nie czuła jak była w ciążach.

Buzia Wszystkim i Tobie Kaarolaa dziś szczególnie! Koniecznie zrób dzisiaj dla siebie coś przyjemnego :)
    <3

niecierpliwa lubi tę wiadomość

MisiaMisia
    rfxgdqk3jsp86isr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O jejciu jaka cudowna wiadomość :) :)

Kaarolaaa ogromne gratulacje cieszę się razem z Tobą :) :)

• Moniaa Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolaa będzie betka rosła ze ho ho !!! :) Mega zaciesz pojawił się na mojej buzi, kiedy to po ciężkiej nocy przeczytałam tę cudowną wiadomość :)

A u mnie cisza z tego Kriobanku. Dziś nad samiutkim ranem nadeszła @ także ten cykl chyba pójdzie na straty :)

• niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia bez pesymistycznych wizji bo w piatek bedziemy szalec z radosci razem z Toba!;)

MisiaMisia, kaarolaa lubią tę wiadomość

• Beata.D Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia prosze mi tu nie swirowac(nu,nu) w piatek betka bedzie wysoka,zobaczysz! :) kciukaski &&&& <3

• aaana Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolaaa CUDOWNIE!!! Gratuluje!! Od rana o Tobie mysle. Znow sie wzruszylam ;(

A nie mowilam, ze wszystko bedzie dobrze! Rozpoczelas serie dobrych wiesci :*

Misia Ty jestes nastepna, wiec rowniez bez marudzenia prosze!

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniaa wrote:
    Karolaa będzie betka rosła ze ho ho !!! :) Mega zaciesz pojawił się na mojej buzi, kiedy to po ciężkiej nocy przeczytałam tę cudowną wiadomość :)

A u mnie cisza z tego Kriobanku. Dziś nad samiutkim ranem nadeszła @ także ten cykl chyba pójdzie na straty :)

Moniaa u mnie też dalej cisza więc chyba nic z tego nie będzie..

A kiedy mieli się do Ciebie odzewać ?

• Moniaa Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lekarka mówiła że za 2 tygodnie jakieś, a one minęły w poniedziałek. No i takoo nie wiem czy może do niej zadzwonić i zapytać się co i jak. Czy jeszcze poczekać.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana to dzwoń i podpytaj :)

Czekam na wieści :) i powodzenia :) :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolka gratulacje Kochana!!!!!! Super wiadomości! Strasznie się cieszę!!! :)
    To teraz prosimy o wiruski ciążowe :)

Rany Dziewczynki jak Wy to robicie, że za 1 razem Wam się udaje???? też tak chcę!

Karolka napisz mi tu wszystko jakie miałaś zalecenia po transferze, co brałaś, czy dużo leżałaś itd :) muszę wszystko wiedzieć ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 11:21

• meggi29 Koleżanka

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaarolaa hip hip hurrrrrra :)Mamy pierwszego maluszka :)Serdecznie gratuluje .Takie optymistyczne wiesci sa Nam tu na forum bardzo potrzebne :))))
    Misia wiecej optymizmu :)))))Uda sie ,bedzie dobrze :)

W trakcie I ICSI
    Jeśli szczęście jeszcze do Ciebie nie przyszło to znaczy,ze jest duże i idzie małymi krokami :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia :)
    moje zalecenia wg mnie były zwyczajne, nic specjalnego, ale moge powiedziec...
    dostałam zastrzyk w tyłek z relanium i przeciwskurczowego, czekałam godzine, przyszła lekarka i mowi "szybko, szybko bo tam juz zarodek czeka na mamusie, jest ładny musi sie udac" i zaraz sie przebrałam w koszulke i czekałam...po 11 miałam transfer...podczas zabiegu miałam lerzec wyluzowana, rece wzdłuz ciała, głowa nisko...troszke był problem z podaniem, pani doktor sie musiała nagimnastykowac zeby Kropka umiescic gdzie trzeba :) ale w koncu sie udało, musiałam delikatnie przejsc na 2 łózko, przewiezli mnie na sale po....tam 2 godziny lezenia, bez ruchu, głowa prosto, rece wzdłuz ciała, zero smiechu...w domu lezałam 2 dni...pozniej nic nie dzwigałam, raczej uwazałam na siebie, i zero sportu taki miałam nakaz...

a przed punkcja dostałam czopki dowcipne 3 sztuki i antybiotyk na 5 dni...zaraz po punkcji Lutinus 3x1 i tak go biore az do teraz....dodatkowo kupiłam sobie magnez i nospe, kwas foliowy biore juz kilka lat...to by było na tyle...Sa pytania???

agniesia2569, gosia81, Beata.D lubią tę wiadomość

• niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak kaarolaa ja mam jedno skad czerpiesz wiare i pozytywne nastawienie, bo ono bilo od Ciebie od samego poczatku i mysle, ze w duzej mierze to tez klucz do tego SUKCESU, ktory mieszka w Tobie!

‹‹ 196 197 198 199 200 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ