IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyniecierpliwa, nie wiem skad po prostu to mam od momentu kiedy dowiedzialm sie ze jestem w ciazy, to było 3 lata temu i nawet nie załamałam sie po poronieniu, dałam sobie za cel dazenie do szczescia...ja miałam duzo problemow w dziecinstiwe, ale szłam przez nie z wielka siła i pewnie moje doswiadczenia nauczyły mnie, ze trzeba walczyc, ze trzeba miec nadzieje, a najwazniejsze jest pozytywne nastawienie
miałam gorsze dni, same o tym wiecie bo pisałam o moich watpliwosciach, ale zawsze głeboko w serduszku wiedziałam, ze to co robie tak uparcie przyniesie efektyWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 13:11
Nusia, niecierpliwa, Spero, martusia1986 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykurcze mi nikt nie mówił po transferze, że mam leżeć nieruchomo, z rekami wyprostowanymi i nie ruszać głowy...muszę to zastosować przy mojej kolejnej próbie Kochana a odnośnie diety? miałaś jakieś zakazy lub zakazy? czy nikt nic nie wspominał?
Karolka dużo zdrówka Wam życzę, aby fasolka została z TObą już na całe 9 miesięcykaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydieta normalna, to co zwykle, ale ja jadłam duzo nabiału, warzyw i owocow na moment przed transferem i juz pozniej po...
na mnie to pielegniarka krzyczała jak lekko głowe podniosłam zeby zobaczyc zarodek na monitorze...i tak 2 godziny, praktycznie bez ruchu -
kaarolaa wrote:kochane ogłaszam wszem i wobec, ze rano o 6 robiac test zobaczyłam os razu II kreseczki dzisiaj wybiore sie jeszcze na bete, wynik bedzie jutro.
kaarolaa, Violik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySpero wrote:Karola baardzo serdecznie Ci gratuluję! wiedziałam że się uda nie mogło być inaczej Cieszę się niesamowicie a jak małż zareagował? pewnie też niesamowicie szczęśliwy
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:kochane ogłaszam wszem i wobec, ze rano o 6 robiac test zobaczyłam os razu II kreseczki dzisiaj wybiore sie jeszcze na bete, wynik bedzie jutro.
Do tych dobrych wieści dołoże smutną już druga moja znajoma z progr w Novum dziś w 9dpt zobaczyła betę <0.1 Bożesz...kaarolaa lubi tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywiem, ze to ten sam sponsor, kochana nie zakładaj najgorszego, mi szło kiepsko tak, stymulacja sie przedłuzyla, pecherzyki wolno rosły, zrobiły sie torbiele, miałam tylko 1 zarodek a jednak sie udało...najwazniejsze to wierzyc, nawet jesli sytuacja nie jest za ciekawa
agniesia2569 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny