X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

IVF

Oceń ten wątek:
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla wrote:
    Hej Fedra :)
    zmieniło się
    Paliga jest w ciąży ;-)

w Macierzyństwie też się zmieniło... ciasnota coraz większa, "rozbudowują się", jak czynnik męski zalegnie na kanapach to przejść się nie da. Ale Wyroba niezmiennie ma 5 urlopów w ciągu roku i opowiada dziewczynom o statystyce, gdy płaczą że się nie udało...

Ha ha ha ale mnie ubawiłas ta Paliga :*
    Zamiast pomagać innym sama zachodzi w ciąże...

U ja pamietam jak byłam na kontroli w Macierzyństwie to czynnik męski jak zaległa na kanapach to wystarczyło jedno moje słowo i spojrzenie i cała kanapa dla mnie ;) trzeba poprostu dać im do zrozumienia ze nie sa najistotniejsze i mogą postać ;)

A Wyroba no cóż muszę isc na kontrole ale jakoś mi sie niechce ;)

Mimbla, gosia81 lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka wrote:
    Tez czytalam od poczatku jak dolaczyylam. Szkoda tylko, ze suwaczki zdradzaja czesto final ;-)

Mi kiedyś dziewczyna napisała ze przeczytała wątek bo widziała ze u mnie suwak odlicza czas i chciała wiedzieć jak do tego doszło ;)

triss, Libra, Mimbla, gosia81, mia6 lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pragnaca dzidziusia wrote:
    Mam zdarte przedramie na lewej rece. Tylek tez porzadnie dostal, bo na nim lecialam. Urazy mechaniczne mnie najmniej martwia, boje sie bo strasznie mna trzeslo podczas upadku, mam nadzieje, ze groszek nie ucierpial tylko <3
    Groszkowi nic nie jest, ale uważaj na siebie <3

Mimbla lubi tę wiadomość

• Pola7 Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Cześć dziewczyny :)
    Dawno mnie tu nie było w sumie to pewnie większość z Was mnie nie kojarzy :)

Trzymam kciuki za każda z Was i otaczam ciepłymi myślami :)

Gratuluje wszystkim którym sie udało <3

Libra a Ciebie ściskam najbardziej byłyśmy tu na ovu praktycznie razem od początku byłaś zawsze moim wsparciem choc bywało miedzy Nami rożnie zawsze jedna krążyła koło drugiej dlatego Ty sama wiesz jak strasznie sie cieszę ze Ci sie udało teraz tylko do przodu spokojnych 9 miesiecy :*

Fedrę chyba wszyscy kojarzą :* I chyba wiele z nas ma Twój pamiętnik w "ulubionych".

Fedra, Selena, gosia81, Kava lubią tę wiadomość

09.2015 - 1 ICSI :-)
    06.2016 -Mój Cud ❤

2017 - 2 ICSI - powrót po rodzeństwo-nieudany
    2018 - 3 ICSI
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pola7 wrote:
    Fedrę chyba wszyscy kojarzą :* I chyba wiele z nas ma Twój pamiętnik w "ulubionych".

Ojej a tam takie pustki sa teraz...

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Inska Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszaaa, mam pytanie do Ciebie; czy po Decapeptylu mialas normalny okres? Jesli tak, byl normalny czy bardziej skapy? I mialas potem lekkie plamienia? Kurcze, ja dostalam @ 30 wrzesnia. Trzeciego dnia mialam wrazenie, ze sie skonczyl. A dzis juz dzien 9 a ja mam nadal lekkie plamienia, czy to normalne?

Czekamy na Matyldę <3
    preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój też był dziwny. I długo plamilam dr mówił ze to normalne także nie martw się ją już miałam leki do stymulacji a nadal plamilam :/ wkurzające ale widocznie tak musi być :)

Inska lubi tę wiadomość

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez na decapeptylu plamilam. Tu nie ma sensu liczyc dni cyklu biorac ten lek. Cyklu nie ma na razie. Jest szucza menopauza chwilowo.

Inska, Moniaa lubią tę wiadomość

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra Dziewczyny nie zaśmiecam Wam wiecej wątku trzymajcie sie ciepło będę zaglądać a kciuki trzymam cały czas za wszystkie i każda z osobna :)

Libra, Agnieszka_A., Mimbla, pabelka88, gosia81, Asiula86, mia6, Beata.D, Mimi86 lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Cześć dziewczyny :)
    Dawno mnie tu nie było w sumie to pewnie większość z Was mnie nie kojarzy :)

Trzymam kciuki za każda z Was i otaczam ciepłymi myślami :)

Gratuluje wszystkim którym sie udało <3

Libra a Ciebie ściskam najbardziej byłyśmy tu na ovu praktycznie razem od początku byłaś zawsze moim wsparciem choc bywało miedzy Nami rożnie zawsze jedna krążyła koło drugiej dlatego Ty sama wiesz jak strasznie sie cieszę ze Ci sie udało teraz tylko do przodu spokojnych 9 miesiecy :*
    <3

Fedra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimi glupolu spokojnie :) w GynC tez jeden lekarz jest niepolecany ale to nie znaczy ze klinika jest zla. Tak samo z Provita, spokojnie :) zawsze bylas zadowolona ze swojego lekarza, wiec nie masz powodow do obaw :)

Fedra, Mimi86 lubią tę wiadomość

• Pola7 Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Dobra Dziewczyny nie zaśmiecam Wam wiecej wątku trzymajcie sie ciepło będę zaglądać a kciuki trzymam cały czas za wszystkie i każda z osobna :)
    Eeeeej Fedra - nie wiem jak inne dziewczyny,ale dla mnie nawet powinnaś tu zostać. Jesteś inspiracją - napewno dla mnie, bo u mnie też problemem jest czynnik męski. Zostań z nami, ze swoimi cennymi radami i wsparciem :)

Fedra, Inska, gosia81 lubią tę wiadomość

09.2015 - 1 ICSI :-)
    06.2016 -Mój Cud ❤

2017 - 2 ICSI - powrót po rodzeństwo-nieudany
    2018 - 3 ICSI
  • Inska Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszaaa wrote:
    Mój też był dziwny. I długo plamilam dr mówił ze to normalne także nie martw się ją już miałam leki do stymulacji a nadal plamilam :/ wkurzające ale widocznie tak musi być :)

Aha, no to sie juz nie martwie w takim razie. Faktycznie jest to wkurzajace, nie cierpie wkladek ;-)
    Anatolka wrote:
    Tez na decapeptylu plamilam. Tu nie ma sensu liczyc dni cyklu biorac ten lek. Cyklu nie ma na razie. Jest szucza menopauza chwilowo.

Ty tez bylas na Decapeptylu Anatolka? O prosze. No tak, racja. Aaaa, no i uderzenia goraca i rozdraznienie sie wyjasnily. A nie wierzyl maz jak tlumaczylam, ze to hormony na niego krzycza a nie ja ;-)

triss, Beata.D lubią tę wiadomość

Czekamy na Matyldę <3
    preg.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pola ja juz wiele rzeczy nie pamietam a i duzo sie zmieniło w leczeniu problemu męskiego na przestrzeni tego czasu ale będę zaglądać :)
    Zreszta zawsze możecie do mnie pisać na priv jakby co :)

sylwiaśta159, triss, gosia81 lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inska wrote:
    Ty tez bylas na Decapeptylu Anatolka? O prosze. No tak, racja. Aaaa, no i uderzenia goraca i rozdraznienie sie wyjasnily. A nie wierzyl maz jak tlumaczylam, ze to hormony na niego krzycza a nie ja ;-)

no a to wszystko właśnie związane jest z tym żeby lekarz miał kontrole nad cyklem :D

Inska lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra, też Cię kojarzę, choć jak Triss nie doczytałam całego wątku ;) no i Twój pamiętnik i to co się działo u Ciebie po drodze to chyba hicior ovu ;)

Sylwiasta, dobrze, że Ci pani dr przedłużyła stymulke :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 14:12

Fedra, mia6 lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shooa wrote:
    Fedra, też Cię kojarzę, choć jak Triss nie doczytałam całego wątku ;) no i Twój pamiętnik i to co się działo u Ciebie po drodze to chyba hicior ovu ;)

Sylwiasta, dobrze, że Ci pani dr przedłużyła stymulke :)

Ehh wolałabym tego wszystkiego nie przechodzic choc jak mówią nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło bo błyskawicznie trafiłam w dobre ręce co skutkowało Małym Urwisem którego zycze każdej z Was :)

gosia81 lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Karolina1111 Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny chciałam zapytać kiedy mogę się spodziewać @ po odstawieniu leków? I czy któraś zaraz po nieudanym transferze podchodziła do crio? Czy muszę cykl odczekać? Nawet nie wiem czy jest kasa żebym podeszła, ale bardzo bym chciała :-(

Moje dwa szczęścia ❤❤ urodzone 27.07.2016
  • triss Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina ja dostaję @ zazwyczaj 4-go dnia po odstawieniu luteiny. Na drugie pytanie Ci nie odpowiem bo nie miałam tranferu świeżych zarodków. Ale po nieudanym crio od razu podchodziłam do kolejnego. Kasa powinna być na zakończenie całej procedury, łacznie z transferami mrożonych zarodków.

Karolina1111 lubi tę wiadomość

• Takanijaka Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane, trzymam za Was wszystkie mocno kciuki. Każda z Was w pełni zasługuje ba bycie mama. Jesteście niesamowite I dajecie ogromne wsparcie dlatego po raz ostatni podzielę sie z Wami informacja o mojej BHCG. Dzisiaj 4186.. chyba powoli moge odetchnąć.

V., Kala 1980, pabelka88, Agnieszka_A., Libra, shooa, Selena, Selena, magic1, Mimbla, myszaaa, Inska, Kava, gosia81, Fedra, Asiula86, justa1234, Madzia82, Agi83, Konwalia, mia6, Anuszka, Karolina1111, SzewskaPasja, Gosiacu, Alincia, Beata.D, renieczka, Mimi86 lubią tę wiadomość

f2w3kw7ipvto76dt.png

Podwójna mama :)
‹‹ 2017 2018 2019 2020 2021 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ