IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Mimbla wrote:Hej Fedra
zmieniło się
Paliga jest w ciąży
w Macierzyństwie też się zmieniło... ciasnota coraz większa, "rozbudowują się", jak czynnik męski zalegnie na kanapach to przejść się nie da. Ale Wyroba niezmiennie ma 5 urlopów w ciągu roku i opowiada dziewczynom o statystyce, gdy płaczą że się nie udało...
Ha ha ha ale mnie ubawiłas ta Paliga :*
Zamiast pomagać innym sama zachodzi w ciąże...
U ja pamietam jak byłam na kontroli w Macierzyństwie to czynnik męski jak zaległa na kanapach to wystarczyło jedno moje słowo i spojrzenie i cała kanapa dla mnietrzeba poprostu dać im do zrozumienia ze nie sa najistotniejsze i mogą postać
A Wyroba no cóż muszę isc na kontrole ale jakoś mi sie niechceMimbla, gosia81 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Anatolka wrote:Tez czytalam od poczatku jak dolaczyylam. Szkoda tylko, ze suwaczki zdradzaja czesto final
Mi kiedyś dziewczyna napisała ze przeczytała wątek bo widziała ze u mnie suwak odlicza czas i chciała wiedzieć jak do tego doszłotriss, Libra, Mimbla, gosia81, mia6 lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnypragnaca dzidziusia wrote:Mam zdarte przedramie na lewej rece. Tylek tez porzadnie dostal, bo na nim lecialam. Urazy mechaniczne mnie najmniej martwia, boje sie bo strasznie mna trzeslo podczas upadku, mam nadzieje, ze groszek nie ucierpial tylko
Mimbla lubi tę wiadomość
-
Fedra wrote:Cześć dziewczyny
Dawno mnie tu nie było w sumie to pewnie większość z Was mnie nie kojarzy
Trzymam kciuki za każda z Was i otaczam ciepłymi myślami
Gratuluje wszystkim którym sie udało
Libra a Ciebie ściskam najbardziej byłyśmy tu na ovu praktycznie razem od początku byłaś zawsze moim wsparciem choc bywało miedzy Nami rożnie zawsze jedna krążyła koło drugiej dlatego Ty sama wiesz jak strasznie sie cieszę ze Ci sie udało teraz tylko do przodu spokojnych 9 miesiecy :*
Fedrę chyba wszyscy kojarzą :* I chyba wiele z nas ma Twój pamiętnik w "ulubionych".Fedra, Selena, gosia81, Kava lubią tę wiadomość
09.2015 - 1 ICSI
06.2016 -Mój Cud ❤
2017 - 2 ICSI - powrót po rodzeństwo-nieudany
2018 - 3 ICSI -
Myszaaa, mam pytanie do Ciebie; czy po Decapeptylu mialas normalny okres? Jesli tak, byl normalny czy bardziej skapy? I mialas potem lekkie plamienia? Kurcze, ja dostalam @ 30 wrzesnia. Trzeciego dnia mialam wrazenie, ze sie skonczyl. A dzis juz dzien 9 a ja mam nadal lekkie plamienia, czy to normalne?
-
nick nieaktualny
-
Dobra Dziewczyny nie zaśmiecam Wam wiecej wątku trzymajcie sie ciepło będę zaglądać a kciuki trzymam cały czas za wszystkie i każda z osobna
Libra, Agnieszka_A., Mimbla, pabelka88, gosia81, Asiula86, mia6, Beata.D, Mimi86 lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyFedra wrote:Cześć dziewczyny
Dawno mnie tu nie było w sumie to pewnie większość z Was mnie nie kojarzy
Trzymam kciuki za każda z Was i otaczam ciepłymi myślami
Gratuluje wszystkim którym sie udało
Libra a Ciebie ściskam najbardziej byłyśmy tu na ovu praktycznie razem od początku byłaś zawsze moim wsparciem choc bywało miedzy Nami rożnie zawsze jedna krążyła koło drugiej dlatego Ty sama wiesz jak strasznie sie cieszę ze Ci sie udało teraz tylko do przodu spokojnych 9 miesiecy :*Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fedra wrote:Dobra Dziewczyny nie zaśmiecam Wam wiecej wątku trzymajcie sie ciepło będę zaglądać a kciuki trzymam cały czas za wszystkie i każda z osobna
Fedra, Inska, gosia81 lubią tę wiadomość
09.2015 - 1 ICSI
06.2016 -Mój Cud ❤
2017 - 2 ICSI - powrót po rodzeństwo-nieudany
2018 - 3 ICSI -
myszaaa wrote:Mój też był dziwny. I długo plamilam dr mówił ze to normalne także nie martw się ją już miałam leki do stymulacji a nadal plamilam
wkurzające ale widocznie tak musi być
Aha, no to sie juz nie martwie w takim razie. Faktycznie jest to wkurzajace, nie cierpie wkladek
Anatolka wrote:Tez na decapeptylu plamilam. Tu nie ma sensu liczyc dni cyklu biorac ten lek. Cyklu nie ma na razie. Jest szucza menopauza chwilowo.
Ty tez bylas na Decapeptylu Anatolka? O prosze. No tak, racja. Aaaa, no i uderzenia goraca i rozdraznienie sie wyjasnily. A nie wierzyl maz jak tlumaczylam, ze to hormony na niego krzycza a nie jatriss, Beata.D lubią tę wiadomość
-
Pola ja juz wiele rzeczy nie pamietam a i duzo sie zmieniło w leczeniu problemu męskiego na przestrzeni tego czasu ale będę zaglądać
Zreszta zawsze możecie do mnie pisać na priv jakby cosylwiaśta159, triss, gosia81 lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyInska wrote:Ty tez bylas na Decapeptylu Anatolka? O prosze. No tak, racja. Aaaa, no i uderzenia goraca i rozdraznienie sie wyjasnily. A nie wierzyl maz jak tlumaczylam, ze to hormony na niego krzycza a nie ja
no a to wszystko właśnie związane jest z tym żeby lekarz miał kontrole nad cyklemInska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFedra, też Cię kojarzę, choć jak Triss nie doczytałam całego wątku
no i Twój pamiętnik i to co się działo u Ciebie po drodze to chyba hicior ovu
Sylwiasta, dobrze, że Ci pani dr przedłużyła stymulke
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 14:12
Fedra, mia6 lubią tę wiadomość
-
shooa wrote:Fedra, też Cię kojarzę, choć jak Triss nie doczytałam całego wątku
no i Twój pamiętnik i to co się działo u Ciebie po drodze to chyba hicior ovu
Sylwiasta, dobrze, że Ci pani dr przedłużyła stymulke
Ehh wolałabym tego wszystkiego nie przechodzic choc jak mówią nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło bo błyskawicznie trafiłam w dobre ręce co skutkowało Małym Urwisem którego zycze każdej z Wasgosia81 lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Dziewczyny chciałam zapytać kiedy mogę się spodziewać @ po odstawieniu leków? I czy któraś zaraz po nieudanym transferze podchodziła do crio? Czy muszę cykl odczekać? Nawet nie wiem czy jest kasa żebym podeszła, ale bardzo bym chciałaMoje dwa szczęścia ❤❤ urodzone 27.07.2016
-
Karolina ja dostaję @ zazwyczaj 4-go dnia po odstawieniu luteiny. Na drugie pytanie Ci nie odpowiem bo nie miałam tranferu świeżych zarodków. Ale po nieudanym crio od razu podchodziłam do kolejnego. Kasa powinna być na zakończenie całej procedury, łacznie z transferami mrożonych zarodków.
Karolina1111 lubi tę wiadomość
-
Kochane, trzymam za Was wszystkie mocno kciuki. Każda z Was w pełni zasługuje ba bycie mama. Jesteście niesamowite I dajecie ogromne wsparcie dlatego po raz ostatni podzielę sie z Wami informacja o mojej BHCG. Dzisiaj 4186.. chyba powoli moge odetchnąć.
V., Kala 1980, pabelka88, Agnieszka_A., Libra, shooa, Selena, Selena, magic1, Mimbla, myszaaa, Inska, Kava, gosia81, Fedra, Asiula86, justa1234, Madzia82, Agi83, Konwalia, mia6, Anuszka, Karolina1111, SzewskaPasja, Gosiacu, Alincia, Beata.D, renieczka, Mimi86 lubią tę wiadomość