IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny
Dawno mnie tu nie było w sumie to pewnie większość z Was mnie nie kojarzy
Trzymam kciuki za każda z Was i otaczam ciepłymi myślami
Gratuluje wszystkim którym sie udało
Libra a Ciebie ściskam najbardziej byłyśmy tu na ovu praktycznie razem od początku byłaś zawsze moim wsparciem choc bywało miedzy Nami rożnie zawsze jedna krążyła koło drugiej dlatego Ty sama wiesz jak strasznie sie cieszę ze Ci sie udało teraz tylko do przodu spokojnych 9 miesiecy :*Mimbla, Kala 1980, pabelka88, Konwalia, triss, V., Sanna, sylwiaśta159, Agnieszka_A., Anatolka, Asiula86, Mimi86, Inska, Moniaa, Libra, Selena, shooa, gosia81, Kava, kkisia, mia6, Beata.D lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Agnieszka_A. wrote:Mam do Was takie pytanie, bo teraz się zastanawiam. Skoro będę brać teraz ten kwas foliowy - wyjdzie dawka 2,5 mg dziennie to mogę nadal łączyć to z Femibionem czy lepiej go już nie brać?
Ja odkąd pamietam brałam femibion pomimo ze brałam kwas foliowy osobnoAnatolka, Agnieszka_A. lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
sylwiaśta159 wrote:Wiec punkcja w poniedzialek na 9:00
prcherzykow chyba jest wiecej bo z 10 to w jednym naliczylam jajniku. Na jutro jeszcze gonal 150 i cetrotide a w piatek cetrotide i ovitrelle. Dzis pecherzyki mialy po ok 18 mm endo przeszlo 9mm. Pani dr byla zdziwiona ze nie bola mnie jajniki . Pytalam jakie mam szanse na transfer w tym miesiacu to powiedziala ze jak dalej bede sie tak dobrze czuc i nie bedzie powyzej 22 oocytow to transfer bedzie.
To widzę, że mi się ładnie lapnęło, miałam 20 oocytów. Kciuki za dobre samopoczuciesylwiaśta159 lubi tę wiadomość
3.5 roku ciężkiej walki, 3 pełne procedury IVF, 4 transfery, 1 ciąża... 8 tc -
Anatolka wrote:Fedra, ja kojarze. Bylas na" wylocie" jak ja bylam po pierwszej procedrze
provita zmieniona na KRK.
Duzo dziewczyn nie zadowolonych z Provite do mnie pisało i podobno nic sie tam nie zmieniło...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
triss wrote:ja też kojarzę bo przeczytałam wątek od deski do deski
triss, Libra, gosia81, Beata.D lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Anatolka wrote:Triss, ile wiedzy pochlonelas
Dopowiem, ze bezzapachowej serii Neutrall juz sie raczej nie uswiadczy w Rossmannach... Eccchhh....
O a czemu? Te kosmetyki bardzo mi w ciąży pomogły kiedy inne kosmetyki robiły mi burze w organizmie17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:Na która klinikę zmieniłaś?
Duzo dziewczyn nie zadowolonych z Provite do mnie pisało i podobno nic sie tam nie zmieniło...
Myslalam o Twojej zmianie piszac toale ja tez zmienilam provite na gync. Bez zadnychh skandali itp. Ze zwyczajnego zmeczenia materialu.
-
Duzo dziewczyn nie zadowolonych z Provite do mnie pisało i podobno nic sie tam nie zmieniło...
Hej Fedra
zmieniło się
Paliga jest w ciąży
w Macierzyństwie też się zmieniło... ciasnota coraz większa, "rozbudowują się", jak czynnik męski zalegnie na kanapach to przejść się nie da. Ale Wyroba niezmiennie ma 5 urlopów w ciągu roku i opowiada dziewczynom o statystyce, gdy płaczą że się nie udało...Fedra, gosia81, Kava lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:O a czemu? Te kosmetyki bardzo mi w ciąży pomogły kiedy inne kosmetyki robiły mi burze w organizmie
Nie ma. Szkalam od dluzszego czzasu w killu roznych i nie ma... Nawet pytalam obslugi i powiedzieli, ze juz dawno nie przychodza w dostawach... -
Zaczynam powoli plamic wiec @ juz blisko i zacznę jeść te antyki cholernemaj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
nick nieaktualnyV. wrote:Dzięki dziewczyny. Frustruje mnie świadomość, że żaden nie został oceniony na "1" i że żaden jeszcze nie walczy o wejście w fazę moruli, mam schizy że do soboty wszystkie się zatrzymają... Oszaleję.
V. lubi tę wiadomość
-
Mimi86 wrote:Nie dobijajcie mnie z ta provita
Zaczynam powoli plamic wiec @ juz blisko i zacznę jeść te antyki cholerne
Kochana nie załamuj sie ja poprostu miałam złe doświadczenia właśnie dzieki Palidze nie wiem jak z innymi ginami ale nigdy bym juz tam nie wróciła..Mimbla, Mimi86 lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
triss wrote:Anatolka pochłonęłam z przyjemnością. Choć przyznam, ze nie od razu
ale po pierwszych kilku stronach lektura mnie tak wciągneła ze przeczytałam z zapartym tchem
Tez czytalam od poczatku jak dolaczyylam. Szkoda tylko, ze suwaczki zdradzaja czesto finalFedra, triss, Libra, gosia81, mia6, Beata.D lubią tę wiadomość