IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
iga 79 wrote:Kwas foliowy 15mg ,folian,koenzym Q10,acard, K2,medargin (arginina),d3,Esterc C,bit B complex,modulator homocysteiny,vit E,magnez,medrol,melatonina,omega3-6-9,olej budwigowy,agapurin...czy nie sądzicie ,że lekarz przesadził?mam to wszystko brać
Łomatko..więcej już chyba przypisać nie mogli :p
Ja ograniczyłam się teraz do kwasu foliowego, wit. D, magnezu i Glucophagu.I jeszcze Euthyrox 88.
A resztę witamin itp. postaram się dostarczać w jedzeniu. Już mi branie tych wszystkich piguł obrzydło.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 10:10
Mimbla, Nadira lubią tę wiadomość
-
Ja póki co idę przetrząsać szafki i zakamarki w poszukiwaniu łakoci co mi mąż zachomikował bo mi smaczka narobiłyście! I będę wchłaniać "witaminki" z czekoladki coby cukier we krwi mi się nie obniżył do wartości krytycznych
Mimbla, iga 79, Agnieszka_A., mia6, Giussta lubią tę wiadomość
-
dobranoc
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0e85673b7483.jpgPiggy, Agnieszka_A., iga 79, Nadira, Libra, mia6, aneczka2015, Kava, shooa, renieczka, Mimi86, Anuszka, lipa, sylwiaśta159, Reni, Fedra lubią tę wiadomość
-
ja w invimedzie nie bralam tyle co iga ale doszlam tylko do 2 transferow i lekarka sie dopiero rozkrecala. viagre bralam przed drugim transferem i bardzo sie umeczylam. aplikowanie w srodku nocy tabletek, ktore po rozpuszczeniu wyplywaja. masakra.
i doktor M w gynCen jak zobaczyl rozpiske moich lekow to bardzo sie zdzwilil, a doktor Cz o viagrze przy transferze nawet nie slyszala.
-
nick nieaktualny
-
pabelka88 wrote:Pola7 a Ty kiedy beta?
No chyba w poneidziałek-to będzie 12dpt.. Ale czuję , że do poniedziałku pojawi się okres.. Głowa mnie od wczoraj boli jak zawsze przed okresem...09.2015 - 1 ICSI
06.2016 -Mój Cud ❤
2017 - 2 ICSI - powrót po rodzeństwo-nieudany
2018 - 3 ICSI -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyV. wrote:Cisza, dzisiaj powtórka bety? Kciuki!
V., Mimbla, Agnieszka_A., Selena, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Transfer jutro o 10:00
cisza, Libra, sylwiaśta159, triss, iga 79, lipa, Konwalia, shooa, Selena, Selena, pabelka88, aneczka2015, mysza89, pragnaca dzidziusia, kkisia, Mimbla, Kala 1980, Pola7, magic1, Agnieszka_A., justa1234, Moniaa, Mimi86, Asiula86, Kava, Karolina1111, mia6, myszaaa, Tosia 1981, gosia81, Fedra, Gosiacu lubią tę wiadomość
3.5 roku ciężkiej walki, 3 pełne procedury IVF, 4 transfery, 1 ciąża... 8 tc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny